da shvatiš da bolje nema

vissa människor borde få en guldstjärna i pannan för varje gång de gjort ens dag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, blev så glad idag för att det verkligen inte hade behövts. Lite så man tänkte men hjärtat jag är ingen särskild till dig och ändå så gör du som du gör.
Fatta att Nydala är bäst för det är bara där medlemmar ger presenter till den som jobbar :) Så idag fick jag en julklapp, (tack, tack, tack!) av den sötaste mannen på denna jord. så på något sätt ska du bli min nya farbror eller något.
behövde lite kärlek, och visst lite ironiskt om man ser på det hela. alla känner alla...


nikome ne dam te

hm, inte så sant nej, men på låtsas så sjunger jag med från hjärtat, högt som fan. volim.


The joke's on me,

Om någon läser detta och inte förstår så kan jag bara säga att det är inte till för att förstå jag behöver rensa huvudet från allt som gör den messed up. Jag gör det här för jag vill inte älta mer.. Fan jag saknar mig själv, gamla glada sandra..

Allt som händer i livet ska man ta lärdom, på så sätt ska vi lära av våra misstag. Att ångra sig och be om förlåtelse kan inte ställa allt till rätta och nyckeln till att lösa problemet är att kunna förlåta sig själv. Allt jag gör, vill jag göra till hundra procent nu, vilket resulterar till att jag gör det för alla andra förutom mig själv. Problemet är inte det, utan att om jag gör det som är bäst för mig själv sårar jag ingen annan än mig själv på vägen. Det svider att sanningen är så för någonstans i mig önskar jag att du brydde dig i alla fall lite. Inte bry sig som man bryr sig om alla andra, för jag kan säga jag har känner sympati för så många människor som inte står mig särskilt nära. När det gäller dom som står mig närmst kan jag gå genom eld och vatten för, detta hade jag gjort även om de vänt mig ryggen. Så ja jag vet, jag vet inte bara för att alla påpekar det, utan jag vet innerst inne att allt jag gör kommer i slutändan betyda jack shit för dig.
Det värsta är att jag känner mig sååå svag, för många hade inte varit där jag är nu. Man går när det blir för mycket, eller så är man budala som jag o stannar. Tänker hela tiden att nej nu fan, ma nemam snage za kraj. Så jag sitter och tänker ofta att jaha men det är väl lika bra och bara avsluta alla meningslösa relationer till folk som ändå om ett par år inte kommer vara där för en, och inte kommer betyda särskilt mycket, om ens nått.
Då kommer min side effect från allt som hänt förr och det är tanken om att det gör så jävla ont att lära känna någon när det sedan bara blir en mängd minnen, minnen som gör ont att tänka tillbaka till just för att man önskar att man kunde ha det man en gång hade. Jag vet hur jag kommer tänka tillbaka på det här.. Du gav mig aldrig chansen att vara mig själv... Du kommer aldrig se det som andra ser, du kommer aldrig inse att jag ställt upp och om jag inte får chansen och visa vem jag är kommer du aldrig få veta vad jag hade gjort heller.
Tänker på den gången vi bara låg och prata, skrattade och allt och du berättade så mycket - både bra och dåligt, jag kände att fan det här är bra ändå.. Även om jag sedan satt o kedjerökte på balkongen och ringde till madde som satt i Tyskland för att berätta det dumma du delat med dig av. Och det fanns fler stunder, men de stunderna känns nu i efterhand som att det hände för att du har saknad för något annat.. någon annan.

Vill alla veta varför jag inte har facebook? HELL NO, det är redan något fel på mig för se förr var jag alltid, ALLTID glad. Se på mig nu.. Kan ju säga efter idag, kommer jag fortfarande inte skaffa det med tanke på att ja små saker gör ont, närmre bestämt svider lite. Hade inte brytt mig om du skrev detsamma till mig, men jag får inte ens den responsen tillbaka.
Jag önskar jag kunde glömma ditt namn, din existens. Jag kan inte förstå hur min syn på allt förändrats efter en viss idioti du kräkt ur dig.. överallt finns vårt ursprung, allt för många flyttade hit och min familj var en av dom. Säg att jag är mindre som er och jag instämmer, men det är inte hela sanningen. Det berör mig för att det byggs en mur med olikheter när vi egentligen är så lika. Ena sidan av mig själv vill bara skrika okej dra åt helvete vi är olika och jag är inte som du, kommer aldrig att vara.. Den andra sidan talar om för en att mitt ursprung behöver inte ifrågasättas för min kultur är som den i Istra, Kroatien men influerad av Sverige. Vad spelar det för roll.
Att ens behöva tänka så? För inte ofta har jag titta på folk och tänkt "jag hör nog inte hemma här", tillskillnad från nu.. Ah efter allt gör det mest ont att veta att jag är som vem som helst.

Sen förbannade jävla lösögonfransar, kan inget bli rätt? Nästan så man gråter mer nu när dom är på för de gör så att tårar fastnar istället för att rinna iväg, AH!

da po dobru pamtis me


Take, take, take it all

But you never give
Should of known you was trouble

and now I'm like..
FUCK YOU.
ärligt. headnote sandra såhär innan Jul och allt. fuck it, fuck it och fuuuck you. ne inge mer hjälp.

Till det roligare, "Den e funnen, mattan e funnen". Hur kan man inte tycka det är kul? cooome on.
Hela dagen har jag varit ute och gått genom berg av snö, sällskap av en dansk Morten och den där Mary. Var helt slut när jag kom hem så satte mig med mami och spelade bingo och käka pringels, vad mycket tid jag spenderar hemma när jag inte har någon skola/jobb även om jag blir sjukt rastlös ibland och lite abstinensig.

nu spela kort, sen sova.
får se om det gör mig lite gladare, för nu är jag bara fett förbannad på ett visst helvete.


svaku noc me ludim pravis,

a ja se plasim da te vec gubim..


men jag har min nona <3
har tillbringat hela förmiddagen hos mormor o morfar, gjort ravioli godaste någonsin! Ska göra det hemma nu när jag kan receptet, har lovat att bjuda på det en dag och det kvarstår till 100 procent för madde. :)


En tillfällig kommentar,

Allting är litet i början.. enligt Cicero. Får jag fråga dig, om det då uppmärksammas i slutet då? Tycks inte komma något vart. Orkar inte ge, kände hur min energi rann ur mig idag och ord skär hårdare än något annat. Det fastnar i huvudet och jag blir som jag blir. Håller inne allt.. Funderar när det är time to let go och var man ska börja..

Idag gjorde jag faktiskt ögonfransförlängning, o om jag någonsin gör det igen ska jag göra det hos någon som förstår svenska! Man vänjer sig, men såg extremt ut först. Mest irriterad är jag över att det trillade av en liten bit nyss redan första dagen. Får titta mer på det imorgon :/
Köpte linser med fast igår när jag och madde gick bankrutt, bluuue eyes. fanns bara kvar de som gjorde ögonen större och hade föredragit vanliga men what ever. Kan visa skillnaden iaf :)




bild 1 utan linser..




och bild 2 med..

damn

instick.

ingen tvekan om saken att hon är sjukt vacker och man kan dö för hennes ögon.
Ska duscha nu, sen titta på VS vilket kommer ge en mer ångest..



Kada me sretnes deli osmehe

Jag lever fortfarande.

Är ledig från skolan och jobb, helt fantastiskt men skulle ha pluggat lör, sön och mån men har inte kunnat för jag hade inte böckerna. Var i alla fall iväg och hämtade dom idag, kände mig som en krigare som tog sig igenom 1 meters snö för att hämta ett viktigt paket.
In snabbt som fan på macken och behövde inte ens visa leg. coooome on..
På vägen tillbaka fick jag hjälpa stackars Kennedy som satt fast i snön med bilen och plöstligt var en okänd kille bredvid mig och hjälpte till. Blir vi mer hjälpsamma när alla utsätts för samma skit? snökaos = gemenskap. Jag skrattar verkligen bort det :)

Nu har jag suttit och läst civilrätt och tagit lite brunutansol (förbereder mig så jag inte är see-through bredvid martina som är i fucking Dubai!!!). Ska väl ta en kaffe sen med maddos när hon har städat, hade behövt köpa julklappar. whats up med att alltid köpa det i sista studen.. Okej jag har 5 presenter att köpa, men jobbigt som fan när man inte vet vad de vill ha. Hade varit lättare om jag köpte till mig själv haha :)


Och idag är inte vilken dag som helst, GRATTIS DEJAN, nu nollar du och allt och hoppas du får världens finaste dag <3 :) Har inte hört från honom på evigheter så fick sötaste svaret på mitt grattis-sms. lite sakning när min bästis är upptagen och jag lika så. Har fortfarande inte sett hans lägenhet, känner mig kass haha..


steal the night away

Jag var nästan beredd att den dagen jag såg honom med någon annan skulle vara som om någon tog mitt hjärta och körde över det, stampa på det och sedan sköt tusen ggr för att verkligen se till att det slutade slå. Så kom idag, och hade så mycket in my mind att det enda jag fick ut var lite fula ord till Sarah som gick bredvid.

Sen såg jag världens största leende när jag steg in på statoil, alltså NYDALA JAG ÄLSKAR DIG! Vilka underbara människor det finns där, som är så generösa, omtänksamma, söta helt jävla fantastiska.
När jag stod på jobb idag kom Zaids kompis fram och frågade om jag varit bortrest för han inte sett mig på länge, jag tyckte det var konstigt för jag är där varje dag och att han missat mig. ¨
menmen, det sötaste ever kom från denna människan. Vi pratade om skolan och då sa han "åh men om du pluggar kommer du inte alltid jobba kvar här va" nej jag försöker stanna så länge jag kan.. "Vi kommer verkligen sakna dig om du slutar" AW, JAG DÖR.
Sen kom en gammal stammis som jag inte sett på länge, och massa annat folk som bara gjorde min dag.

thank God, det finns så mycket att tacka för! om du är med mig får du lära känna det mest underbara människorna någonsin, mina vänner hade du dött för och min familj går inte att inte älska, och ingen kan älska dig som jag. alla gör fel ja, men då skapas en förbättring.

it all up to you me.


1000 mg morphine

WA HAPPN?

jag vill så inte till skolan imorgon. får sova ut på torsdag, en evighet tills då.

ska försöka sova, är lite förvirrad för jag är van att det är som det är nu. svaghet har gått över till självförsvar och någon slags medlidande, överskumt. Tack betyder sjukt mycket, från inget till det gör att det blir allt.

lyssnar på balkanrock, -isch. (från 1975..) no comments. 

ja te molim
idi sad
i ne gledaj me tako
i ne ljubi me vise



pos

If you stay around

I might stay with you.


det tycks aldrig bli som planerat? varje dag sedan i fredags har planer ändrats i sista stund men f'ck it. Legat hemma igår och idag ganska länge och känner att jag hunnit vila ut, till skillnad från alla andra dagar. Även om jag gärna kanske passat på att göra något mer så vet jag vad veckan väntar mig - kaoz.
Tar emot lite att det är skola hela veckan, plus jobb mån-lörd. Sen är man ledig en vecka, måste dock börja plugga juridiken!


damn you destiny.


älska att vi har HR1 idag :) tittade på jedan proti sto hemma, ändå fett haha (fan, känner mig som en bonde)..



,

jamais avec toi..





nu, sova.

polako nek iz tebe odem ja

ibland önskar jag att jag kunde säga förlåt, för förlåt för att jag är så asdålig på att höra av mig och kommer alltid på mig själv när klockan är allt för mycket eller när ni ringer. idag gick det inte ringa, och allt jag tänkte var - kan jag inte bara teleportera en inget-har-hänt feeling hem. flåt'

need a break, längtar till v 50. Även om jag måste försöka komma upp tidigt om morgonen varje dag så kan dagen utnyttjas på helt annat sätt.
börjar 8 imorgon bitti, dö. Att vakna 6 på morgonen och veta att man inte kan sätta sig ner och andas ut förrän halv 8 is killing me. Fixar långa pass och allt det här men när man ska vara på hundra ställen på en dag är påfrestande. tagga ner, tagga ner.

det är så lätt att gå iväg för att dölja känslan som bubblar i en, hålla tillbaka för att slippa frågor, hålla tillbaka för att det inte ska bli ett faktum att allt är fucked up och bara jag som känner det. Det finns de som möter ens blick på ett sådant sätt att allt blir solklart, de finns den som inte möter den längre och aldrig ser allt det där andra kan se.

sebe lazem, i nigde nemam mira..

you can see it in my eyes

Hade en så konstig dröm i natt, och minns det så tydligt.. Drömde att det var en liten pojke som satt bredvid mig på jobb, jag har ingen aning om vem det var men det var sjukt mycket kärlek till varandra.
i alla fall,  han tog tag i min arm och frågade "Sandra, var betyder din tatuering?" och jag svarade "Det är en känsla man får när man tycker om någon jättejätte mycket, och Sandra gjorde den för att försöka påminna sig själv om att tänka på den känlsan oftare".. Sen fortsatte jag berätta om att vi alla egentligen är glada men så fort vi saknar något låter vi den känslan ta över istället för att uppskatta det som vi har, efter det kramade jag honom och sa att han alltid kommer ha mig.. och det fortsatte med en massa råd till den här lille pojken, och ja sa till honom att lova mig att aldrig göra någon ledsen för det skulle göra pojken själv tusen ggr mer ledsen.. Kändes sjukt konstigt när jag vaknade.

Utöver att jag drömt det har jag jobbat 18 timmar på fredag, firat mormor&morfars guldbröllop och sist men absolut inte minst haft över Florian i Sverige en dag :) Så madde hatar inte mig och maree längre utan det var väldigt uppskattat.

och nu kopplar jag allt, det suger men känns som om jag börjat vänja mig att det inte går my way ever..
det är säkert för det bättre.
får sluta vara känslig, gått för lång tid nu.

RSS 2.0