wrong.

ibland kommer sådan dagar som den här, irriterad och stressad. aa, började med dagen med att ställa om väckarklockan x-antal ggr, när jag väl klivit upp så går jag och duschar, tar mig upp till stan och sedan får skjuts till jobb :) jag var beredd på att det skulle finnas några småfel för att det var en ny extra-anställd som hoppade in på anläggningen. Hann ställa vissa saker till rätta, men jag jobbade över 1 ½ timme för att bankningen och alla kassor skulle stämma. Kom iväg från jobb och käkar på stippes på G och Wifey, snacka om att det var gott men såå såå onyttigt. Imorgon blir det typ 5:e dagen utan träning. ångest, men sprang runt på jobb hela helgen så det får väl trösta en lite.
Igår var det teamet på slagt, jag, maree och jenny. Det var fettkul, och jag önskar att de var fler sådana dagar där, igen gästade jag restaurangen där jocke sa en massa saker som gjorde mig på mycket bättre humör. Chefen tog mig även åt sidan för att disskutera lite missförstånd. yeah men allt visade sig inte vara som man trott. Kul arbetsdag var det i alla fall, med god mat och fika, plus att man har alltid kul då vi är det teamet.
Efter jobb blev det take away på E.H, sen efter att vi varit hem om så fikade jag och wifey på Barista/7-eleven igen då. Känner mig som en stammis. Eller fika beroende. Hinner aldrig käka så ersätter mat med kaffe för tillfället. Känns dock inte som att det kommer hålla i sig ett litet tag men träningen drar igång snart igen. Efter att allt är fixat så, känns faktiskt som om det är helg snart, men några dagar till så. Ledig hela fredagen, blir utgång då och lördag jobbar man teatern. Söndag ledig.
Halvligger ner nu och ser över på TV:n där 6 in the city visas nu. you gotta love it.
Halvkassa kvällar, har så konstig känsla i kroppen. om jag kunnat hade jag varit ute hela nätterna för att slippa denna känslan men det är inget val i detta huset..
imorgon blir nog en bra dag, men längtar till helgen. i guess.
damn j you maybe right.

hon springer mot trygghet och värme..

..för det som är riktigt och sant

vilken helg det varit. men mitt i all kaos fanns glimtar av sol med. stressigt värre har man tagit sig till jobb och hem.
Jag har jobbat på slagthuset bland alla sötnosar (jag menar så personalen med det). på arenan där Bob Dylan hade konsert. Spenderade alltså tiden mest på jobb, väldigt lite sömn, fel bussresor, promenad på smala stigar och på motorvägen. jag och wifey skrattade så mycket åt alla misstag, att man fick leva på det. sådana stunder.
En ledig söndag spenderades på kockums där jag och madde simmade i en tom simhall tack vare micke:) sen blev det lite bastande med b.la. min chef. snackade en massa och sedan var det dags att dra iväg och käka. Efter att vi ätit körde vi ner till akuten för svullnaden inte la sig på almir som lyckats få stryk på brottningen. Lämnade nycklar till jobb och hämtade maree sedan tillbaka till akuten för att hämta bölfian och in till röntgen. Längesen man var på sjukhus och det kändes inte konstigt alls, var ju inget allvarligt så det var luugnt.
Imorgon ska man upp tidigt, redan klockan 06.30, inte riktigt sugen på det men what the hell. ska så köpa en kaffe på e.house bara för att ha något att unna mig. Kommer inte bli mycket sömn i natt, får väl ta igen det imorgon och lägga mig astidigt. :)
nu är allt så himla konstigt, en märklig känsla i kroppen. och det flyger fortfarande en massa fåglar utanför mitt fönster.
lyssnar på wiehe och man är lite depp.
ska dock sova nu, blir nog en bra dag imorgon, i feel it.

blame it on Rio.

Ett tag sedan man skrev här, har jobbat för fullt faktiskt. Lomma anläggningen blev avklarad och det slutade med att jag målade ribbstolen sista dagen, skön tjej som heter Marie börja jobba där och allt verkar flyta på som det ska. Från att då gå från lilla Lomma in till ghetto Nydala känns...skönt. Nu har jag faktiskt något att göra på jobb. När mobilen ändå inte roar mig kan jag lika väl jobba lite mer, och inte snoka på medlemmar för att fördriva tiden.
Nej på Nydala finns det alltid något att göra, eftersom de antagligen är väldigt sugna på sommaren så solar de som fan vilket lämnar mig kvar med att räkna solariekassan varje dag.
Ibland kommer mina kära vänner och hälsar på, även om jag har fullt upp och jobbat över två dagar nu. Igår försvann min "hej jag står upp för mig själv-attityden" och istället var jag hur snäll som helst och gjorde klart alla medlemmars avtal även om det blev efter stängning. kan nog vara för att Maree lockade mitt hår på jobb som gjorde att jag blev så snäll. Har saknat slagt, även om jag varit där och "festat" aka suttit och kollat på folket, så är det inte samma sak som att jobba. Min lilla familj, trotts att det ibland snackar så mycket bullshit där. Så igår var första dagen på länge jag jobbade där, konferans med massa trevliga lärare haha :) och allt-i-allo jag blev inteslängd som servitris med. På mötet sa Helena att alla skulle hänvisa gästerna med allergier till mig så jag var lite i centrum utan att förstå hur jag ska göra. En snäll kock hjälpte mig och det flöt på, så på måndag ska jag hoppa in där igen. duktig va :) (får ge mig själv lite credd ibland)
Allt flyter på för övrigt, känner mig så himla rastlös ibland..ofta. även om jag har "jobb" så är det inte samma sak som nine to five som det egentligen ska vara. så fort jag har tid över träffar jag vänner, men allt känns väldigt konstigt. Har lyckats framstå som något jag faktiskt inte är, eller åh orkar inte ens tänka på hur de som vet ser på mig. Kan inte säga att jag skiter i vilket, men vad ska man göra.
Måste söka till någon skola snart, wifey åker och känner det kommer gå utför. Svårt att släppa taget om de vänner man umgås mycket med plötsligt inte kommer vara där varje dag. jobbet är så pass få timmar och träningen kan inte ersätta fika och "skitsnack". Jag vill för övrigt flytta hemifrån, men ekonomiskt går det inte runt. Passa tider och så är inte min specialitet jämtemot de här hemma. plus att suget efter att få bestämma helt själv är stort.
Sommaren kommer inte se ut som vanligt heller, ingen resa till Kroatien (första gången om man bortser från 1990 när det var oroligt där nere). Ingen resa till Kroatien betyder dock att jag kommer bo själv ett tag, yey. men även att jag går och tänker på farmor som matat in i mitt huvud varje år "åh detta är kanske sista gången vi ses, jag är så gammal min vän". Lilla farmor jag är vuxen och vet om liv och död. men nej så får du inte säga. För min del får du gärna låtsas att jag fortfarande är ett barn och att vi ses varje år.
Blev många tankar man skrev av idag känns det som. kanske gör det lite lättare för några dagar.

Dagen blev trotts allt bra, med träning, jobb, fika och nu avslutas det med sex and the city och bädda ner mig sen.
snart ska jag skämma bort mig med massage för ryggen värker, tur man får vara testkanin för företaget.

<3

He's got that little game he plays

Igår natt spelades Hitchcocks film fåglarna in utanför mitt fönster, vet inte hur många fåglar som flög runt och gjorde så att jag inte kunde sova, men det höll på hela natten. Det var t.om. en skata/kråka som började gå på den vita kanten ni vet precis utanför fönstret, och snacka om att jag lyfte täcket till öronen och bara tänkte snälla försvinn nu. När jag väl slumrade till förhandsvisade de filmen utanför mitt fönster igen då, för plötsligt började en massa barn på 15 bast att skrika och ha sig. Jag blundade och dagdrömde om hur jag slängde ägg på dom. Sen ringde klockan och jag klev upp, drog fötterna till köket och gjorde kaffe. Då tror ni kanske att hela spektaklet kommit till sitt slut, men nej. Jag käkar min frukost som jag tvingar ner, och hasar fötterna tillbaka till rummet och ska bädda då. När jag lyft ner allt från sängen kommer en spindel fram och börjar gosa med mitt lakan, jag har alltså sovit med en spindel hela natten - snacka om att jag nästan flög upp i taket. Och ja, jag dödade spindeln när jag väl stod på golvet igen. En väldigt spännande natt/morgon.

Visst dagen hade inga fler intriger att bjuda på mer än att jag glömde mata fiskarna på jobb, tränade med madi och maree sen var vi så hungriga och osugna på skräpmat att vi körde till Broderstugan och käka plankstek (detta 10 på kvällen), nice.

Imorse möttes trion upp igen för att förbränna planksteken, sen att Barista har öppnat precis bredvid 24seven kanske inte var det bästa för vi avslutade träningen med en liten fika. And now I'm back at work. Tror det blir träning ikväll igen eller mer sannolikt att det blir powerwalk med maree istället.

Jag vill aldrig mer rensa ett akvarium, tur jag inte ska vara kvar i Lomma. Nydala och Davidshall kommande veckor då, kommer att kännas lite bättre då jag är i Malmö.

Glömde mobilen hemma idag med så jag känner mig halvt handikappad, har inte någon klocka på mig så kan inte räkna ner tiden. Hade suttit fint med lite kaffe nu, typ sitta på bo01 eller här ute vid lommas strand invirad i x antal filtar (för det är sviiinkallt ute) och bara kolla solnedgången och snacka skit. Även om det är det klockrena för ett par att göra så får jag göra det med vännerna för tillfället vilket är underbart på sitt sätt med of course! Kan ju inte bara dra med en kille till stranden nu och tvinga honom värma mig, eller. Haha.

Allt är gjort här på jobb så jag väntar bara ut tiden nu, det är riktigt drygt. Fett utnyttjad blir man också för att man alltid ställer upp, men snart ska de få se, efter sommaren ställer man ultimatumet och då får de välja. Så länge lite pengar rullar in så orkar jag inte klaga även om vi förtjänade så mycket mer.



Then you put it on me
Feelings coming on strong
I know that it's wrong
I can't let you get the best of me


to the rhythm of the night

Nu är jag redo för jobb igen. uppe på fötterna, men jag kommer bli svintrött sen. Sitter här i min brors skjorta som jag fått vika och ha mig med för att den ska sitta lite bättre och till detta svarta byxor och fluga. Känner mig som en servitris faktiskt. Får la se hur det går, förhoppningsvis bra och kanske tiden rullar på fastän jag börjar 21.30, lite tidigt för mig som är van vid 23.30 menmen det ska man väl fixa.
Igår var det fest och alla blev lulliga och glada. Jag yrade mest runt när vi var på slagt.. bortrövad, förvirrade och till slut trött så jag och madde hamnade på Orvars korvar istället och där fick jag höra en massa roliga saker. min minimadde var visst 84:a enligt de som jobbade där och jag 86:a. Hm killar, killar :P Madi hade förtur för att hon var nykter och jag fortfarande smått berusad. Snackade skit om allt som hänt under kvällen och hur vi efter sådana dagar brukar vakna på morgonen och tänka omg.
Idag vaknade jag tidigt :) gick iväg och tränade, var jätteduktig faktiskt. och så har jag träffat madde en stund på BB, sen har jag hunnit äta osv. Hur förbannad jag än må vara släpper jag allt, och nej jag är inte iskall då. ibland får man faktiskt göra så, strunta i sånt här skit. det bara fullständigt onödigt.

Nu är det timme tills jag börjar, fan jag vill sova. jag längtar tills jag får sova och till imorgon då jag kanske kan göra något vettigt med samtidigt som jag hinner vila ut.

Har suttit och lyssnat på cheek to cheek hela dagen idag, när man råkar fastna för en låt så glömmer man ibland att byta. så idag fick det bli den låten dårå.
http://www.youtube.com/watch?v=rVrtmjH7yTs&feature=related

chilla folk.

my girl wants to party all the time.

Sholulu län. Står i Trelleborg och ugglar för tillfället, halsen är kraslig and I know why så får väl skylla mig själv. Ikväll blir det fest som sagt, wifey fyller 20år idag och det ska firas J Vem grattade henne först? Jo jag för jag väntade ut tiden när vi pratade i telefon. När jag väl skulle sova börja mobilen vibrera så jag satt uppe någon timme till och smsade bort min sömn.

Halvdöd kliver jag upp och gör kaffe och trycker i mig lite mat, stressar för att komma iväg till bussen i tid, inte så kul om man missar bussen ända ut hit till Palmstaden då de går så jävla sällan. Befinner mig på jobb och har lyft skrot från friviktsgolvet, jag är lite av en perfektionist så jag var bara tvungen att ställa i ordning alla vikter. Hade mamma nu läst detta hade hon skrattat åt att jag kallar mig perfektionist för hon vet hur mitt rum ser ut för tillfället, men jag måste försvara mig med att jag inte tillbringar så mycket tid där därför orkar jag inte bry mig lika mycket. Plus att detta är mitt jobb, fräscht och fint i våra lokaler är a och o.

Fruktar kvällen lite för risken att jag blir ganska full finns, jag dricker ju i princip aldrig och det är jobben som har påverkat mig, men vid lite finare tillfällen är det faktiskt OK. Så ikväll ska vi blanda drinkar och min lunch/middag har bestått av gainomax. Ska försöka få i mig något litet senare ikväll när jag är hemma men idag är min dag = stress stress STRESS. Och avsluta det med luuuugn.


Nu ska jag ta en break och vila benen lite.

Hoppas jag klara denna helgen med & att det blir kul ikväll.


stuttering.

Lång dag. Hemskt väder. Ont i hals och kropp.

Står på jobb och håller på att förfrysa, alla är glada och kämpar på med träningen medan jag står bredvid och tittar på. Så tragiskt. Jag är inte deprimerad nej, men idag har jag rätt och klaga på allt här i världen. Alla människor har rätt till att välja en dag i månaden då allt är fel, världen är upp och ner, och man får bete sig som en trotsig unge i tonåren (och den gruppen tillhör jag inte längre). Jag är arg på vädret, och om jag kunnat hade jag legat inbäddad i en säng och tittat på en film och druckit kaffe och ätit kakor. Sen jävlas människor med mig om att de sitter hemma och dricka varm och myser. Jag vill också.

Ska i och för sig träna ikväll så då blir jag väl varm, ska ta ut aggressionerna i badminton, inte för att de kommer gå så bra för hårt man än slår så flyger bollen sakta fram och man möter alltid den i slowmotion. Saknar idrotten nu när jag tänker på badminton ju!

Fick en kund nyss med en rekvisition, något som är nytt för mig som jag tror jag klarat galant J duktig Sandra. Imorgon jobbar jag i Trelleborg, då ska vi se hur jag ska hinna med allt, och gad vad jag längtar till kvällen, det kommer att bli minst sagt spännande ;)

Önskar jag var i stan så jag kunde få i mig lite varmchoklad.

Kunderna har blivit jättesöta och trevliga, synd man inte ska vara kvar när man kommer överens med alla. Jag föredrar Malmö ändå J

Hade varit gott med lite mat, men min hals vill inte detsamma, den är lite trotsig så jag ska köpa frukt och hoppas jag blir lite piggare. Sharon-fruktssäsongen är snart slut så jag ska äta en massa sådana. You gotta love it.

Snart är det dags för stängning och min kund har tid hos vår PT så jag kan inte haffa honom, försöker lista ut vad jag ska göra, men jag fixar det nog på ett höger. Vill bara iväg till träningen nu för annars kommer jag att frysa till på plats.

Veckan har i alla fall varit minst sagt stressig och inte en enda dag har blivit som planerat, så jag har nu bestämt mig för att ge upp med det.

Även idag har jag varit ute och ränt på stan innan jobb så jag är helt slut egentligen, men jag fruktar morgonen nästan lika mycket som jag ser fram emot den. Får se hur helgen blir, på lördag ska jag jobba på privé där jag vara iklädd i vit skjorta och svart fluga, skitsnyggt ju. :/

 Söndag ska vara min ultimata vilodag, sova bort hela dagen. Nice.


back to life, back to reaaaality

Skönt att vara lite ledig idag, efter att ha anlänt hem och tillbaka i sitt vanliga liv. Jobbar natt idag och imorgon i alla fall, känner att träningen gått skit kasst denna veckan men det ska tas igen. nästa vecka börjar min och marees vadslagning. Den håller på ett bra tag så nu fan ska vi se hur det går. shitman, klarar vi av det till sommaren? ;)
Sitter och lyssnar på skönaste 90tals musiken nu, de gjorde så mycket bättre musik förr. Nu när man är lite äldre så vill jag nästan gå tillbaka i tiden och slå till sig själv, bara lyssna på texten till Toni Braxtons you're makin me high, haha och vi gick runt och sjöng det där högt, WTF!! Tänkte ladda upp med massa 90-tals musik till nästan fredag då min wifey fyller 20år :D Jag ska vara festfixare, yey ;D Är så festsugen att jag kommer stå och dansa själv om ingen vågar dansa. kommer ha världens sötaste klänning och maree kommer vara laaady with the red dress on, nice. Sen blir det väl utgång, vår älskade arbetsplats slagthuset. Många har säkert tröttnat men jag skiter i vilket för ja visst det är inte samma för er som inte jobbar där, vi känner alla så om man inte orkar dansa ställer man sig med en vakt eller bartender och snackar skit.
Borde väl sova en timme innan jag går iväg men jag orkar inte kommer nog bara bli segare så jag ska fortsätta att göra min lista, om någon kommer på sköna 90-tals låtar tipsa mig då ;)

ha det fett.

my world.

Var ute och tog en kvällspromenad med wifey, gick genom alla gränder på Kirseberg som är hur mysigt som helts. Det finns fullt av gamla småhus och fina små gårdar och stigar. Såklart började vi prata om våra semestrar 08, saknar det som fan. Hade bästa semestern någonsin, både Kreta och Kroatien där jag hade sällskap av en underbar människa. Tur man har så många fina minnen, fick mig och maree att börja planera något som ska bli våra framtida minne :) Resa hit och dit, ja tack. jag kan slita som ett djur om jag vet jag får känna av sol och bad en vecka.
Så nu sitter jag här och ler för mig själv, längtar tills jag kommer iväg med vännerna och bara får ta det lugnt.
För tillfället längtar jag också lite tills Sex and the city börjar, klippet där Mr Big kommer och ska be Carrie om ursäkt och hon skriker "NO, NO, YOU AND ME IS NOOOTHING" och hennes känslor strömmar ut. Den Scenen dödar, om en kille kommer tillbaka så fort det passar honom och släpper en så fort det passar honom och ändå har tjejen runt lillfingret. Hur lyckas vissa med det? Det är ju vi som är det svaga könen, det vet alla även om vi förnekar det. Spelar tuffa och självständiga, men vi är svaga. En komplimang och vi är i himlen och en dålig dag vi är på botten. Men så har man ju sina girls som kommer och får en att vara på topp igen, så hur skulle vi klara oss utan varandra? Killar må vara starka men när de är på botten så kan inte killkompisarna hjälpa dom så mycket. Vi tjejer har ett starkare band. de flesta i alla fall. Sen att de finns en hel del dramaqueens vet alla, men man lär sig hantera dom så småningom.
klockan försätter att öga mig, flera gånger om dagen visar den t.ex. 12:12, 17:17 osv. då ska man önska sig något och jag är ganska trött på att alltid önska mig samma sak så jag ger upp. men det är som om klockan vill att jag inte ska ge upp. och jag borde gett upp för längesen. verkligen för längesen.

frukost på ikea imorgon och sedan swedala outlet, jobba natt och sooooova.


I want to make you weak.

1. Nordstan
2.
Pau på bussen
3.
Sand&maree hos dogge
4. Julio, sand & maree på rio.



the old you is dead and gone

Ja då var man hemma från Göteborg, denna underbara stad :) Kom i och för sig hem i måndags, efter att inte ha sovit något på x antal timmar. Tåget skulle gå halv 8 och eftersom det var tidigt för oss tyckte vi det var lika bra att strunta i och lägga oss, så vi tittade då istället på Casanova och efter det Click som fick mig och storböla. fy fan, av alla storts filmer var vi tvugna avsluta med värsta bölfilmen. Eftersom jag redan har börjat kan jag fortsätta berätta resan baklänges.

Söndagen var den första dagen vi alla sov ut, trillade i våra sängar efter att folket som kom hem till oss äntligen stack från vår såkallade "efterfest".. de var där i max 30min sen åkte de sin väg igen, och vägen från spårvagnen var fanemig dödlig, high-heels och typ jättebrant backe. Efter att alla vaknat och vi ätit frukost kilar Julio iväg till su casa och vi flickor bestämde oss för att gå ner till Lidl (upp och ner från branta backar), det tog oss ca 3 timmar för att komma ut ur dörren.
Lagade middag och hade allmänt myskväll.
Lördagen traskade jag och pau till bussen för att åka in till centralen och hämta wifey maree. plankade bussen för jag tänkte om en kontrollant väl stigit på så hade jag sagt att jag höll den emot som man ska med det andra kortet :P äsch ngt hade jag kommit på iaf.
Vi gick runt i hela Gbg och letade främst efter klänning till maree, jag köpte iaf en sockersöt vit/svart klänning som jag ska ha den 13mars :) maree köpte en sexig röd klänning och en sidenklänning som var enkel men skitsnygg. Köpte btw en fettsnygg tröja med.

Efter att vi kom hem fick maree sova lite medan jag och pau gjorde lite test på datorn och sedan fick tummarna loss till att laga middag, blev tacos dårå :D slängde i oss maten och började stressa, vi skulle vara hos Dogge om typ sådär 1½timma och tre tjejer ska duscha, fixa håret, sminka sig, klä sig osv. det resulterade till att vi tog en senare buss.
Åkte till dogge, var där en stund och sedan in till stan igen till Ay Caramba, vakterna där var ju fittiga för de som var uppskrivna i vårt gäng kunde inte komma in så vi alla går vidare till Rio.
innan vi kom fram sprang vi bokstavligt in på MC för att kissa, det är sinnes hur kissiga alla blev plötsligt, vi började t.om. slåss om toan. Lättade går vi iväg till Rio där jag 1. gifte mig med en vakt 2. träffade Gbgs största hora 3. dansade så mycket salsa att jag fick ont i benen. 4. försökte lära mig norska men det var omöjligt.

Rio är då ett uteställe på en båt, så det var jättemysigt. önskar jag tagit bilder på själva båten men så smart är man inte alltid. mysigt var det iaf, måste besökas på sommaren nästa gång!
Fredagen bestod av shopping och chill hos pau, och torsdagskvällen av att slappa i sängen och snacka allt för långt in på natten.

Vetdu, min resa till gbg kostade 1kr upp och 91kr tillbaka, take that! ;)
så nu vill jag bara åka iväg igen. åh FINAFINA stad!

RSS 2.0