All I need, is the look in your eyes

duktigt att vara på gymmet igår på morgonen med madi, men det är väl dags för en rejäl skärpning ang kostvanorna. damn it. Det är faktiskt lite svårt att äta regelbundet när man är ute på vift dygnet runt. Så nu har jag insett att man faktiskt får planera in det bättre. Så nu ska jag gå och bli duktig, ska göra klart mitt träningsschema och inte ha halvslöa dagar på gymet.. Blev lite besviken när jag var inne på segevång och såg att de inte har min favvismaskin :( eller rättare sagt min och madis favorit maskin. Får väl bli mer styrka på segevång och kondition i stan.
Var iväg och hämtade min julklapp igår med :) slagthuset var visst intee så snåla som jag trodde haha. Idag gällde jobb och sen är det en ledig helg, great.
Ska träffa maree nu och chilla runt lite. Har inte orkat göra mycket på sista tiden för jag sover så kasst :/ det har blivit en vana att somna sent på natten och nu när jag börjat lägga mig tidigare somnar jag inte..
nu börjar leken igen, förutsägbaraaa du. Känner mig blåst men va fan, sånt är livet? Kan ju alltid försöka intyga folk att man inte bryr sig ett skit eller ser livet som en lek, det som händer: händer.  På riktigt går människor på detta, för sålänge de slipper möta ens blick så kan de intala sig själva att allt är på ett visst sätt. I självaverket är det inte, och det ser man i ögonen.. så fortsätt ignorera ögonkontakt, fortsätt ignorera så kan du leva vidare på att allt är bra...
Hade fettmycket att göra på jobb idag med, typ 10nya avtal så jag känner mig duktig :D sen har jag anläggningen till på onsdag och ska ta hand om den väldigt bra just för att det är Louise anläggning :) Borde ha en anläggning själv faktiskt, får prata med chefen och inprove lite så kanske.

put tomorrow's cares right out of your mind.

you can call on me, we'll flirt with technology

damn, i måndags jobbade jag nästan 17 timmar. Det var inte vad som helst heller, först var det segevång sedan blev det lorensborg och avslutar dagen på slagthuset där nöäjesguiden ägde rum. Riktigt jävla nice var det, efter att ha varit rökvakt några timmar och höll på att få köldskador kompenserades det med att jag fick det lugnaste golvet med fetaste musiken ;) so fresh, and so clean clean.
I och för sig blev musiken mycket sämre vid kvällens slut och DJ:n verkade vara döv för så hög musik spelas inte ens på konsterter. Hela disken skakade och alla DP's blev helt high när vi stängde, då började vi sjunga och skoja som fan, detta gjorde att det inte gjorde så mycket att man faktiskt jobbade två timmar mer än väntat.
Köpte frukost och när vi väl var hemma somnade vi diiiirekt. När jag vaknade och skulle träffa madde märkte jag att någon stulit min plånbok, och om jag hittat denna lilla ***** så hade det inte räckt att två vakter skulle hålla mig. spärrade dock kortet och det polisanmäldes, men det suger ändå.
Tisdagen ägnades med madi på max och sedan big bowl där jag fick 165p ;) snacka om flyyyyt. 5 strikes och en spärr den rundan. Vi gjorde strikes hela tiden och kände oss jätteduktiga :)
Idag fick jag lämna nycklarna till lorensborg och sedan var jag med maree i stan och kollade lite kläder osv. kunde inte precis köpa något i och med jag inte har bankkortet.
Lyssnar på musik nu men ska spela alfapet med maree snart <3 lovely.

8 DAGAR KVAR ;) sen kan ni ju alltid ringa mig om ni vill jag ska köpa ut på system till er.... och så gör jag inte det ;)


de är bara så aaaowh..
http://www.youtube.com/watch?v=LInBYvKjQ_k&feature=related

RSS 2.0