mene nema

kan jag inte bara vinna en massa pengar så jag kan åka iväg lite. Har suttit och skrivit och skrivit men ALLT är så jävla tradigt, för det värsta är att jag sitter här och bara fan vad bra det blir sen läser jag lite till i boken och tänker AAAH det stämmer inte in med vad jag ville ha sagt. så dö. Denna kursen kan dö. Dö tenta, dö arbete o sist men inte minst så kan morgondagen dö.
Okej ska försöka hålla humöret uppe, har svårt för det nu dock. Gårdagen blev att jag drack vin, och jag tål ingenting. Satt där i lägenheten och gömde oss från omvärlden tills jag skulle ta bussen hem och fick lite insikt att ah jag pallar inte med detta, what to do?
Fick en insikt på konserten att jag inte borde plugga det jag gör. Måste pusha mig lite till och ge det en chans ändå. helvete!

Är gnällig som fan, och förlåt men jag har så mycket att stå i nu. Kunde inte bara någon ge mig lite motivation och överösa mig med kärlek, I need.

Och denna gången kan inte lägenheten bli min, SNÄLLA, RARA!! asså seriöst, tårögd önskan - KOM IGEN.


tar en pause, sedan kommer de destruktiva tankarna tillbaka.
vill ha tillbaka den där dagen som bara gjorde mig så glad, den dagen som bevisade att jag hade rätt.


don’t mean I can’t get you there

fan jag har fet ångest, måste klara detta annars har jag bara ställt till det för mig själv längre fram.
Det är så typiskt mig nu, var inte såhär förr. Skärpning.. FOCUS SANDRA, FOCUS.

Känner att jag återhämtat mig lite efter helgen i GBG, hade sjukt kul där och är så himla stolt över mig själv att jag åkte Balder även om Henrik skrämde skiten ur mig när han pratade om konstruktionen - ogilla byggledare haha :) Lucy, jag och Lina dansade hela natten innan, jag sov sammanlagt 4 timmar på tre dagar.

Sen finns det de dagarna här hemma som får en att skratta och le. Det börjar bli fullhjärtat och skratten känns äkta. Sen vad man har i baktanken kommer någon dag senare upp men jag ignorerar det så gott det går. Skydda-sig-själv-mekanismen. ska jag vara lite jobbig igen? förvänta dig det bästa, var beredd på det värsta.

FREDAG 24/9 :) min dag. det är så min dag. Man går in och ser alla, du får gåshud av stämningen och när man smiter iväg och lyssnar är det som man försvinner till en annan värld. jag älskar konserterna, jag älskar att jag jobbar då, jag älskar att jobba med dom jag jobbar då. Efter fredag börjar allvaret, men tills då är jag slapp.
<3


Da sve zaboravim


JACE KUCA SRCE!

konstaterade igår att det är fucking sinnessjukt. mini me <3
Nu är det vrålande och gör till min röst hur mycket som helst för att låta som en riktig grov slyna. mes, jag är tårögd dessutom.
ska väl snart ner och ta bussen, jag strejkar lilla idag.

"Bijelo-crvena
Polja hrvatska
Na dresu sjete me
Da ja volim te
Igrajte za nju
Našu voljenu
Nek jace kuca to
Srce vatreno"



poludela

trött, hjärtat slår dock i 190.
hade 3 av 4 och naila ändå matchen jag hade högst odds på, men mitt hjärta hoppades på att Kroatien skulle vinna men det blev 0-0, så ännu en gång borde jag inte lyssnat på min blodpressande muskel. Är trött som ett ålderdomshem och borde egentligen bara sova men nu ska jag titta på när vikingarna slåss. vilken film? Outlander.

karisma.




samo igra

how about that.

Srce ti je kamen i ne sudi pravo
Pitaj svoje srce kol ko sam mu dao
Srce ti je kamen i ne sudi pravo
Pitaj svoje srce zar mu nije žao

helt rätt att fokusera, I get that. Lätt att stänga ner när man vant sig, jag däremot kan inte.


nu sitter jag och lyssnar på bondemusik och skiter i allt. Ja om jag så ska ner och skaffa mig en ko och ta hand om den. Förresten vill jag åka till vintern för att jag av någon fucked up anledning verkligen vill. Har typ lov? Även om jag vill kanske jag inte kan. hatar lite jobb, men det är okej ändå.
imorgon blir en lång dag, ALLT måste fixas - tror jag krävt ner mig i väldigt mycket jobb nu. Är dock ledig fre, lör och sön WOHO! :)
jag måste sluta göra "to do listor". Ska titta klart på filmen nu som jag måste koncentrera mig i, borde kanske börja plugga lite på alla ord som jag stalkar mig på.

halo srce, halo duso.


RSS 2.0