Starstruck...

ibland blir inte dagen som väntat.. satt på bussen och när den körde förbi SAS radison kikade jag efter fall jag eventuellt skulle få en glimt av någon spelare, plötsligt kom det "SHIT dom fula slingorna känner jag igen......" SOLA, omg SOLA går där med tränaren. OMG. lugnade mig lite och tänkte fan vad starstruck jag är.
Efter många om och men kom jag iväg från jobb och mötte upp Maree, som vanligt satte vi oss på Moose vilket vi inte tänkte göra när bio var ett förslag idag. i alla fall... ödet tog oss dit och vem fan går inte förbi IGEN. Maree fick göra hjärt o lung-räddning på mig nästan.
Nu ska jag förklara var hon är bäst och jag är en jävla chicken. Hon går fram till fanskapet med papper och penna och säger "Sola? izvini molim te sign" HAHAHHAH jag dör.. = "Sola? Ursäkta men jag ber, skriv" Han la på värsta leendet och sa ngt hon inte förstod, därefter gick hon och sa "puno hvala". Hon läker min hemlängtan med att vara en KROATISK THAI :D :) Pucko kokar och säger jag överdriver men sorry jag är starstruck på någon jag beundrat sedan jag gick i 5:e klass!

Nu - titta på resor, åka iväg lite. Har inte lämnat landet på länge.. och när jag väl gjorde det var det två veckors regn, och tappra försök med att springa ner med solstolen varje gång solen glimta till.
Behöver komma härifrån, båda känner det och alla åker hit och dit..

Jag är dessutom så arg och frusterad över vad som pågår på slagt, bär med den ilskan hela tiden. Hatar orättvisa när allt jag gjort är att ställa upp. FUCKOFF helt ärligt...

wifey gjorde min dag, TACK! volim te jako puno

You better hurry up before...it's too late.

Då är många timmars jobb klart, vilken helg.
Ska sova snart, allt jag orkar skriva är att jag nästan sprang från jobb till C&G för att Kroatiens handbollslag satt där, när jag kommer dit vågar jag inte gå fram haha. Får ett sms från min bror "Va roligt hälsa dom från mig att dom suger!!!!!" wow brorsan tagga ner haha :) skrattade som fan, och patetiskt beställde vi corona just bara för att dom också drack det. COME ON är det inte pinsamt.
Efter att hållt minen ett bra tag gick vi ut och satte oss istället, och ja även om dom är vad dom är så satt jag och tänkte på någon annan. Sätt Brad Pitt framför mig och mina tankar kommer fortfarande hos någon annan.. jebiga

Har bara en jävla sak och säga om allt..

Zasto majke radjaju bas takve baksuze?

Ma neces baksuz si BAKSUZ U LJUBAVI
Ja znam da u meni nesto puci ce
Srce svoju tugu svuci ce

olycksbarn i kärlek.
sen en headnote till mig (..och maree) måste sluta spå ipodstile.

Everything I do, I do it against myself..

Slabosti uzak je put
tu nema mesta za sve
ne pazis i nema te

Kad si sa mnom verujem u suprotno
ne smem da se zaljubim u tebe

Prvi put kad predjes sve u redu je
drugi put si glup ili budala
ja sam bas takvog cekala


ska försöka väcka mary snart hoppas hon vaknar bara.
a detta e skit....

mi smo Hrvati

jeeebiga det blev lika.. två sekunder kvar och vår älskade Ivano Balic missade sista skottet. Läste lite artiklar om matchen, vilka kommentarer på aftonbladet haha

"Och de var många, trots att Danmark spelade matchen efter. Totalt 7269 åskådare gjorde kvällen till en malmöitisk Balkanfest."

Och att det var ett VM-derby stämmer. Okej sorry vi hörde knappt vad de sjöng för de var så mycket färre, men när de attackera med en ramsa så var det vi på kroatiska läktaren som kontarde tillbaka med några lika fula meningar. Klacken vrålade cigani och malo vas je, malo vas je PICKICE jooj det är så det blir under matcher.

Min mycket dåliga dag gjorde att jag var extra känslig och jag bara snälla rara koooontra, dööööda, maaaata, köttaaa, SNÄLLA VINN! Det tänkte jag hela matchen. Dagen hade dock sina höjdpunkter, några av dessa var på Nydala of course. Att få presenter, hjälp och backup - aw tack<3

Vet ni vad, serberna spelade bra och ja matchen slutade lika so what. inga sura miner, dock är jag ledsen.

Vi stod precis bakom den galna killen i blå (som står till höger bakom M&M-nallen) så vi syns såklart inte haha :)


when it feels bad in a good way

hehe


My head is spinning cause I'm so drifted

Älskar att jobba på alla event som har med sport att göra :) gick till och med loss och köpte två mössor haha. Lillebrorsan köpte en flagga till mig, söte.
Känner för att ta en varm dusch men orkar inte. Alla vakter är alltid så sköna, de ska alltid ha sina kommentarer till allt. Två var serber och där gick jag och pratade om matchen på onsdag.
Blir inte som jag tänkt imorgon, men när fan blir d det? Ja ja, whiskey - coca cola. duktigt att jag måste gå och köpa sprit, maree jobbar och har allt hos henne. Plus pengar, fan måste logga in och kolla om det räcker. skit.
blir alltid att man ska göra allt samma dag.. så jävla typiskt.

en vakt sa idag att det bättre ha fiender än vänner.. Satt och prata om det och konstaterade att ens fiender ofta varit ens vänner.. de dummade sig sen och fan fan fan vad jag älskar att jobba VM :) Kan lätt säga att Kiki är bäst, kommer få några tider av honom, eller delade pass. <3

Förresten Madi, du har inte kommit under my skin på samma sätt som jag gjorde :P bara så du vet.


how can you move on and close your eyes

Går loss lite på låtar nu ;) medan jag väntar in Mary..

Can't you see
This is all a big mistake
I should try and walk away
But I need someone to hold me
And I know there's no way that this can last
Still I know that if you ask me to
I know I would stay
Tonight, just for tonight

You look at me and you don't understand
You know I'm not the one that could feel your dreams
I can't believe that this is how I am
Still won't you stay, let me love you for awhile
You know I'm not that strong when I see you smile


keep me alive

Asså min uppskattning till alla de jag träffat via Nydala är fan helt sjuk. Det tar aldrig slut på alla söta saker de gör för en, önskar det var mer än ett gym! Idag fick jag skjuts till Triangeln av en söt medlem, sån papi typ som man bara vill krama sönder. Hjälpte honom med en sak igår och de vet att jag försöker lösa allt på det bästa sättet för dom så de väntar bara på att få göra en tjänst tillbaka :) Medlemmarna gör mitt jobb till ett drömjobb faktiskt.

Kan säga en sak, jag njuuuuuuter av allt detta nu.

Vidare till den här. Det är en gammal låt men COME ON SÅÅÅ SKÖN :) snacka om utlandskänsla... <3


see to me it’s nothing, lets get into something..

Jag vet jag dödade med förra inlägget, öveeerlångt. jag måste igen bara... JAG DÖÖÖÖR, ryser. raaaauw din fakkking röst Jeremiah, din fucking röst..


läsa.

would you whisper to me it’s yours
girl you smell so gentle and pure
you control my senses
baby all my senses

I tell you what I’m thinking you listen to my thoughts
so you could see my vision, than you’ll never get lost
if you follow my lead, girl I’ll be what you need
I put my trust in you,
now put your trust in me

yoou controool my senses...

Silly rabbit.. Trix are for kids

Kom hem för en liten stund sedan, var i skolan 8 i morse vilket var helt OK bara för jag satt med Martina och Alex, tycker om dem som fan men det bull att jag känner att skolan inte riktigt är rätt sak. Vissa i klassen är riktigt sköna.
Efter skolan stack jag o Martina och käkade, sedan direkt till jobb. Ang mitt jobb, kommer dit och är helt handikappad när jag ska bygga ihop en ställning så en medlem hjälpte mig. Sedan kommer dumbo in och gör mig sällskap sjukt länge. Önskar jag kunde ha kontakt med dig en evighet men det går mot att det inte blir någon alls, blir ledsen bara jag tänker tanken på det men det är så det får bli.. för mitt eget bästa... för en gång skull.
När man lär känna någon och personen öppnar sig för en kommer man till ett stadie där man bryr sig helhjärtat om denne. Typiskt mig, åh så typiskt mig... ingen på denna jord tror kanske på att jag kommer backa från det här, särskilt inte mina närmsta för de vet att jag har svårt för det, men jag kommer och då är det tillbaka till ruta ett. Jag vet inte när, men det blir nog tid till det snart.
Avslutade kvällen hos Nicco med Madi och hans släktingar/vänner. Det var mysigt.
Imorgon blir det att man ska upp tidigt igen.. ska in till stan och sätta in pengar så att jag och maree kan köpa fler biljetter = busniess-Sandra är i farten haha :)

På Lördag, jag kanske kändes som bitter i det förra inlägget men det är jag inte, jag önskar väl bara jag uppnått något annat by now.. Snacka om någon störd ålderskris. En klok man sa något bra till mig idag, det fick mig att inse att ja det jag skjutit iväg är sant, och jag har vetat det hela tiden men man ljuger för sig själv. Ljuger inte för någon annan, men hela tiden för sig själv. Fear? nej fan.. för många i världen säger allt för att skydda sig själv = lögner. Jag säger vad jag tycker nu, till alla förutom mig själv (och då menar jag väsentliga saker, vissa saker undviker jag att prata om).. Det nog inte många som orkar ta upp saker och ting utan gör det easy way out och slutar hålla kontakten istället för att ta upp vad som är fel? Jag uppskattar ärlighet, för om jag inte vet vad ngn känner då vet den garanterat inte vad jag tycker o tänker.
Och förlåt det är svårt att höra av sig ibland, men för tillfället är det skola på dagen, direkt till jobb och sedan träffar jag dom som man har kontakt med hela tiden. Jag har svårt att höra av mig till de som tar timmar på sig att svara.

Det jag önskar mig i födelsedagspresent är faktiskt bara att alla kommer och är glada, inga sura miner och snälla ingen par-shit.. med det menar jag kläng på varandra hela kvällen, har bjudit några par hoppas de förstår haha :)
Blev faktiskt lite ledsen idag (nästan så att ni inte ska läsa vidare för detta är stört..). Det så vi ska ha VM-kvällar på slagt och jag blev inte tillfrågad en enda kväll.. inte en enda. Jag tänkte ta ledigt från gymmet för att kunna jobba där, för mig är det guld att få jobba sådana dagar. Ist fick jag helger som vanligt, och försöka sätta ihop tider till mig? Ska inte jag typ vara den som är först i kvarn på det? Ja jag är arbetsnarkoman och det kvittar om jag så jobbat på 15 olika ställen, har varit där i år nu och jag ska väll ändå få fler tider då? lite bitter, för just nu behöver jag jobba ihop pengar till sommaren så vi kan åka.

Nu ska jag vänta lite tills maree är hemma sen ska vi samtala, ska börja prata om inredning med henne för att det var det enda vi gjorde som små. Kanske lite deja-vu som kan få en att sluta tänka på annat? :)

malo viski, malo coca cola..

först var det nyår, inte ett dugg sugen på att fira in det nya året och jag hade mina reasons. Om en vecka fyller jag år och jag vill inte ens fira det.. Det finns ingen såkallad min dag och allt det här med presenter och att alla plötsligt är glada är lite bullshit. Ska ändå ringa bror min och fråga om jag kan låna hans lägenhet, lite whiskey/coca cola och en cigg - sen kommer lite sällskap och sedan lite musik. Önskar man var lika glad som när man var liten, ens födelsedag var allt då.

Sen ser jag bara framåt, den 19onde <3
Ska sjunga halsen av mig, i medvind o i motvind. har väntat sedan augusti!

På onsdag ska det bokas biljetter, fy fan 22 feb here we come :) riktigt fett. måste sätta in pengar på kontot, har så jävla lite pengar just nu att det sinnes och en fittlön har inte kommit. ÄRLIGT dö.


uppskattning som om det vore guld som trilla från ovan. därför gör det ont nu
fuck det att allt ska hända.


Nu ska jag kolla lite om det finns musik till gymmet.
imorgon så kommer flera söta och hälsar på :)


You’re messing up my head

Ibland önskar man att man ska bli sjuk för att slippa jobba och bara ligga hemma. Sen kommer den dagen när man får feber och har ingen energi överhuvudtaget, då önskar jag fanemig att jag var frisk. Suger att vara hemma med feber, även om jag kom ut en sväng med madde idag.
Typiskt att man ligger och tycker synd om sig själv när kroppen inte vill något annat än att förbli i samma position 48 timmar.

fan asså ärligt, känner mig som en trasa och det som gör mest ont är inte att man tänker att okej jag kanske får igen för allt ont man gjort i livet för det hade jag kunnat ta. Det känns som om jag är attraktionen till sånt beteende. För det är omöjligt att vara omtänksam mot mig, men mot andra går det bra t.om. mot mina vänner? A det inte ens lönt, jag får ont i hela kroppen bara jag tänker på det..

Tänkte att okej vi åker iväg, jag behöver komma härifrån men insåg lika snabbt att jag kan inte fly från mina problem sen måste jag ändå komma tillbaka till dom igen.


,

  

RSS 2.0