that's why you are my favourite

duktig sandra som orkade ta sig upp imorse då jag inte la mig förrän 3 :P Blev frukost på E-house och sedan titta runt lite på stan, butterix var knöfullt och skulle inte köpt maskerdsminket där då jag hittade mycket billigare smink på Shock, menmen jag hoppas nu allt räcker och att jag blir en fin zebra ;)
Nu plinga det på dörren och efter att jag ätit så blir det PYSSELTIME :D

Ska testa the fris' också, lägger väl upp en bild sen om det inte blir rena katastrofen :)
You laugh, you die.

jalla bye.


what's it gonna be,

åh vad jag längtar till fredag! Imorgon ska vi till butterix och köpa lite småsaker :) ska lägga mig snart för ska upp 09.00 för att träffa mary och sarah för att börja dagen med att käka frukost, mysigt. sedan vaknar madde till liv och då kommer hon och leker med oss medan maree ska iväg och få massage, lucky bastard!

Jag är så ivirig att jag inte orkar vänta så jag avslöjar här och nu att jag ska vara en zebra på fredag! Om ni inte orkar kolla klippet se i alla fall början, NICE! förvänta er inte att det blir lika bra när jag gör det men ska försöka så gott det går :D


what did she say?

nu ska family guy ge lite glädje till denna dag, need it.
nej vad jag inte vill.


it's all for the best? of course it is..

i fredags tog jag jackan och middlefinger till luftkastellet, vilket skämt. David guettas konsert var rena skämtet, de kunde inte styra upp ett skit och allt jag såg omkring mig var bara så FEL. Så you know what, jag tog mina saker och stack utan att säga ett ord, så ska det vara - personalen ska gå i första hand men då vi inte ens hade vakter eller någon som brydde sig får de skylla sig själv. Jag ber att så jävla många gäster begär sina pengar tillbaka och att det blir KAOS, BURN MOTHER FUCKER! A är en slyna till chef.

För övrigt har det varit chilldagar med många sötnosar, bland annat några jag inte träffat på ett tag.
Snart är det fredag dessutom, två dagar kvar på Nydala sen bye bye ;)
Försöker väcka wifey nu, igår sov jag bort min dag så idag ställde jag klockan och nu sover mary. wake up! jag vill ha kaffe :)


Jason Derulo - Watcha say

- det är bara att låta den spelas om och om igen! :)


cause its all in my head

Nu har jag en massa energi igen, men nu är jag ju nojig för att det ska sluta som sist då jag vaknade och var sjuk. Dagen innan hade jag så mycket energi att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
Har bestämt mig för att passa på att städa lite snart i alla fall. Är på bra humör för att allt gick så bra på jobb, kom in en halvtimme tidigare och städade, bar runt maskiner(fett tungt ska ni veta) mm. Hann inte allting idag men är på god väg :) Man känner sig så duktig, lite boost till sig själv i och med att chefer inte alltid ser sådant.

Innan jobb åkte jag till stan med mary som planerat, åt lite food och sedan efter jobb kom hon till Nydala och chilla lite. Efter det så skulle vi träffa Julia som fick förhinder så vi satt lite på Moosehead och lättade på våra hjärtan. Kändes riktigt skönt, lite som att man bara babblar och babblar och förstår varandra precis. me love me girl haha :)

Jag vill shoppa! Måste ha lite småsaker, ska se fall vi inte tar en dag på stan så fort jag har tid. Det kittlas dessutom en massa i magen för att jag pratade med Tina idag och tar tag i livet nästa vecka. me love ;)
Efter att man haft en sån här dag är det lättare att se det mesta på den positiva sidan.

För att avsluta, jag har hittat min ultimata tatuering! Kommer bli en färgtatuering som kommer betyda mycket för mig. En Fenixfågel på ryggen tror jag, lite osäker på var jag ska sätta den exakt men en sak är säker jag ska ha den.


knock you down

Nu börjar kampen om att komma upp tidigare på morgonen. Idag vaknade jag faktiskt klockan 10 och ska snart träffa mary. Vi ska till stan och käka "frukost" och kolla runt lite. Måste få nycklarna till Nydala rätt tid idag så jag slipper få skit för att komma sen (jag kommer aldrig sent till jobb, skola osv. så det var så inte mitt fel).
Jag släpper dock det nu och är på bättre humör, finns mycket att fixa på Nydala, no shit, men sedan är det lika lätt att det faller ihop igen när man kommit därifrån.
Ligger och kollar på days of our lifes, det är sjukt vilka skills de som producerar serien har, finns ingen som är så lätt att falla tillbaka till som just alla i Salem, även om det blir utdraget..

Nu måste jag upp och fixa mig snabbt, Mary lär vara färdig snart.
<3


See how it feels to be the tone, go with the beat and flow

you got 2 be kidding me. Jag och mary skulle träffa Hassan för att vi var sååå hungriga (det krampade i våra magar) så vi gick ner och väntade, det gick de tio minuterna som det skulle tagit, sedan tickade klockan vidare.. Vi väntade 50 minuter och han dök aldrig upp, kommer hem och får nöja mig med en macka. Så idag har vi fått i oss en scones och nu en macka, hm.
Hade varit skitsamma om han ringt och varit sen men det var någon som terrade mig hela tiden "när kommer du hem, ska du vara ute hela dagen, ska du göra såhär imorgon med, huh, huh, huh?" AH, leave me alone.

Har varit på burlövscenter större delen av dagen, Mary och jag gick runt och kollade typ inte på ett skit, vi satt ner och snacka skit sedan underhöll vi sarah medan hon försökte hålla masken framför alla kunderna :)
När vi kom hem var vi hos Mary hela kvällen och tog det lugnt, kan inte låta bli att berätta att vi gjorde kollage. Ja back to the old days, vi satt alltså och pysslade haha.

Nu ska jag försöka bli på bättre humör, måste kolla in skola med..


you're crazy girl

typiskt, då var man sjuk. Har haft någon slags influensa sedan onsdagsmorgonen. Så det där med att jag skulle jobba alla dagar utom söndag kan nu strykas. Istället fick jag sjuka mig till tre olika arbetsplatser och hoppas på det bästa, kan ju faktiskt inte rå för att viruset ville vara i min kropp just dessa dagarna.
Idag fyllde mami år, och det var dessutom första gången jag gick ut sedan jag blev sjuk. Har i princip bättrat på min bekantskap med sängen, måste slänga in ett stort tack till den då jag nu lärt känna den bättre - uppskattar verkligen dig. Min vän TV som tyvärr vilseledde mig till att titta på bl.a. Paris new BFF... inga kommentarer.
Jag har tyvärr råkat smitta några på vägen, mitt rum blev en smittzone men det hindrade inte besökarna, sorry. Blev omhändertagen och känns tomt här nu. Magen vill fortfarande inte riktigt som jag vill, så lite mer gosmedicin hade behövts.

Nu ska jag bädda ner mig med täcket upp till öronen och försöka sova.


I told her I'm not gonna run away, but let me go

Det är som om man faller rakt från himlen, känner hur luften sveps om dig och du släpper allt och bara faller och känner suget i magen..

en låt man kan lyssna på om och om igen. I love it, denna och inte rihannas version!



Can you feel me

ÄNTLIGEN, idag löste pappa mysteriet till varför mitt internet la av, har känt mig så ensam utan det haha :)
Jag är så speedad att det är sjukt, började med att jag kom sent till Nydala och såklart skulle chefen vara där och vänta på mig, fick förklara mig lite sen bröt helvetet ut.. Helt ärligt, hur svårt är det att lägga tillbaka vikterna? Hann inte fixa det själv för jag och Jaquelin pratade om vad som ska göras vid och sedan var det bara att börja rätta till i växlarna som såg ut som bomnedslag.
Varuautomaten har fått eget liv och såg ut som en jag vet inte vad så den fick jag fixa. Måste fixa och dona så mycket på Nydala att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Schysst att behöva styra upp allt under dessa veckorna när jag sedan ändå inte ska vara kvar eller får något för det. menmen.
Jag höll humöret uppe och efter jobb kom min darling till nydala för att vi sedan skulle till Mocca, där skulle Maree möta upp I. och istället stöter vi på Dejan, käkar lite sen började.. Springer till uttagsautomaten, springer till bussen, får utskällning på bussen, sätter mig ner och titta på Maree när hon fick liv i benen och gick runt på centralen som en vilsen själ.
Nu när jag är hemma har jag så mycket energi att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Får väl försöka lugna ner mig så jag inte väcker hela huset med min hyperaktiva kropp.
Dessutom har jag gått från lediga veckor till att jobba varje dag denna veckan förutom söndag. yey.
På måndag måste jag dessutom till Triangeln och skriva in mig sedan blir det fullsatta dagar i veckor framöver, hur ska jag orka :P

Kanske inte smart att lyssna på speed-låtar om jag ska sova någon gång ;) enjoy.





عايشة, aicha.

lite drygt att behöva städa hos Dani, men nu är det gjort då min lata bror aldrig orkar diska eller plocka undan. Har dessutom dammat och moppat golvet här - det behövdes det allt minsann för golvet var så himla klistrigt. Imorse steg man upp och fick göra lite ärenden då, som att lämna trio, keno och lotto. Hoppas jag gjort rätt nu bara för jag förnyade inte lottot för det har jag inget minne av att jag skulle göra mer än att spela de andra två. Ja ja, det blir nog bra.
Idag är det då den 8 oktober och Papi fyller 49år och Morfar hela 75år, så det ska firas ikväll här hemma hos Dani då :) blir nog mysigt det ja.

För övrigt är min fru dålig, du är så dålig :) skulle käka frukost imorse så jag ställde klockan på 10.00 för att wifey skulle komma starx efter det. Inte så lätt att få tag på henne när hennes mobil är död, så jag har bestämt mig för att jag och hon ska till möllan eller nydala soon och låsa upp mobilen som jag gav henne :) Inga fler undanflykter! ;)

Efter kalaset blir det nog lite mys hos maree om vi orkar, kanske några sköna filmer och en liten tjejkväll haha :)
På lördag skulle det vara lite party, men har ett stjärnpass på Moose, så jag kanske jobbar istället dårå.
Nästa helg kanske? Måste till icebar i Köpenhamn! nääär, ska ni människor följa med?

Btw. jag vill ha min lilla katt ju :( hittade världens finaste som jag skulle döpt till Figaro för de var så lika, gos.

<3

do you want to meet?

åh så himla söt kortfilm, you got 2 see!
surfade runt lite och såg att Nathalie lagt upp den och jag var bara tvungen att göra det med. åh<3


and so on..

Detta är då ett inlägg dedikerat till wifey som fått för sig att det är kul att lära sig finska (Ja fråga mig inte, hon kan prata om politik, på finska då, men det fungerar då bara om det är mitt i natten.) I alla fall, istället för att lära dig finska, lär dig kroatiska då du vet att du innerst inne är jugge ;) daj mi ruko, hehe.

i alla fall, enjoy (för er som tycker det är intressant..)


Bog nam je svjedok

Hari mata hari i Halid muslimovic na slagthuset.
älskar denna låten, lyssnar på den om och om igen. åh, vilken text!
 

RSS 2.0