<3

KOLLA vilket chipsmongo, och idag fyller hon år..
ne min snygge bästis, tänk att vi står varandra så nära. För några år sedan hade jag aldrig gissat på att "hålla kontakten" innebar att träffas dag ut och dag in. Tomt hade det varit utan henne, och glad är jag att jag gjorde just det gymnasievalet jag gjorde, för jag hittade en vän för livet där.
Vi började allt med att spela kort, det urartade till att hitta på skit, ha tusentals fnitterattacker och allt vad det var. Sedan fortsatte det smått med att ses då och då för en fika, till att resa ihop och ha henne nära varje dag.
Idag är det hennes dag, men på lördag ska det firas. Längtar mer än vad ni kan ana, det finns inget bättre än att göra någon man älskar glad.
Så jag hoppas att du förstår Madeleine Persson, att inte än men snart(lördag) kommer du fan vilja döda mig, ska inte avslöja något, men fy jag vet känlsan - så ja nu får jag leva lite på att du är bitter av nyfikenhet. Det är vår hatkärlek till varann :)

i alla fall.. Grattis bebi <3


Am I bright enough to shine in your spaces

fuck it, vill inte jobba i natt. snart dags att ta bussen och det snöar som in i..
för övrigt känns allt bara som en dimma. Känner mig som världens svagaste människa för pratar man om vad man verkligen känner får jag en klump i halsen och orden darrar fram ut i tomma intet. Bättre förtränga för jag vill vara stark, tappade allt för det är alltid så att allt som är svårt kommer på en gång.
Ta sig i kragen och sluta tänka.. känna. Därför jobbar man, så mycket det bara går. Tackar inte nej till långa jobbiga dagar, de får gärna vara 15 timmar och mer.
btw. jag vill åka pulka och kasta snöbollar och inte frysa om fötterna då :)


Ima dana kad mi dodje da
Pozelim samo da ti cujem glas
I uvek kad se na to spremam
Setim se da prava nemam
Jer ja sam sto nema nas
A ima dana kad sam tako sam
I kada te pod kozom osecam
A znam da vrele usne tvoje
Ne bi zvale ime moje
Ni za miljion godina


(översättning)
http://lyricstranslate.com/en/Balkan-U-Mojim-Venama-Balkan-my-veins.html

up spinning around, circles in my mind..

1440 minuter och ett dygn har gått. En minut, en liten minut av dessa ville jag omvandla till en timme eller två.. till en hel dag. En minut och man glömmer det som annars hade jagat en. Men det var en minut av 1440. Jag vet inte vad som är lättast att tänka på.. jag önskar bara att en dag, 1440 minuter kunde komma snart där man kan le, så mycket att man somnar med ett leende på läpparna.
de dagarna kommer, men i need one now. WA HAPPN'?


btw.
titta vilken låt som hamnade på repeat, texten är fin. nej ok, mer dödlig. Läs!

http://lyricstranslate.com/en/kad-ljubav-zakasni-when-love-comes-late.html-0


önska lite sömn.
<3

push the feeling on,



the lies will pull us through


imagine how it could be,

gör mig nu lite peppad inför imorgon. mary är äntligen ledig, och folk kommer nog till mig för jag ska göra lite mat, mormor ska hjälpa mig för att det ska bli rätt :) Och idag är söta lilla BESHAs födelsedag <3

igår. jag hatar verkligen att behöva se dig, men spolar förbi och låtsas att du faktiskt inte gör som du gör. Ville bara påpeka att det finns.. ja 13st F24S i malmö. jaa men luften är fri.
är förvånad hur någon kan vända mitt humör till det bättre av att bara sitta där och vara ett pucko. Efter att ha pratat så mycket farmors by och blivit kallad bonde hela kvällen så började jag tänka en massa på hur mycket jag saknar att vara där. Det var roligare när man var yngre och brorsan följde med. Man gjorde allt för att hålla sig sysselsatt och jag gjorde alltid så att han fick skit för allt, det var i och för sig han som var ansvarig till 99% av allt bus som hände.

okej men tillbaka till varför man är upp och ner hela tiden. En enkel förklaring, för att allt i omgivningen är en berg&dalbana som man tvunget hänger fast vid. Min är lite speciell och det kan alla som umgås med mig instämma vid.

nej nu kommer snart madde och jag ligger här i sängen och lyssnar på musik.. måste upp och klä på mig för faan, och sen så blir det lite fika innan jobb. <3


igra bez granica,

Da te bar mogu probuditi
kavu ti skuhati, u krevet donijeti
pa te poljubiti
al' toga nema i ne postoji

Da se bar mogu zaljubiti
u malu seljanku na nekom proplanku
gore u svemiru
tako da dolje ne vidim



jag måste fan sova.

ko si, sta si, kakva si?

detta är inte sant... Jag orkar inte, jag bara PALLAR INTE!
steg ett är att kolla upp om det är sant, steg två innefattar så mycket som jag inte vill men jag kommer om jag tror det är som det är. Jobbigast kommer väl vara att jag säger upp mig för det vill jag inte. jag vill verkligen inte. Nydala är som mitt andra hem, men det är något fel i mitt huvud att jag bara pallar inte om det blir såhär..
F*TTA är vad det är!
och jag har inte tid med sånt här..


AHH, faaaaaaaaaaan.
sandra, sandra, sandra.. FOCUS!

stay calm, det behöver inte vara så som man tror, men det känns som jag väntat in något sådant här att jag lika bra kan vara förberedd. :(

I can see it in your eyes, there's something

Fick mms av min faster Mirjana, nu är fasaden fixad på farmors hus.
Ville såklart bara visa hur fint det är nu när det är vitt ist, även om det är grått väder i bakgrunden. Imagine på sommaren istället :)





I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah.. it was only just a dream.


RSS 2.0