sholu lu lu

Nu kan väl nedräkningen börja till min semster igen dårå. Känns fel att åka iväg såhär sent på sommaren om man ens kan kalla den det. Ska väl inte tacka nej till lite sol och en minipool jag ska ligga i hela tre veckor och sega mig.
Uppdateringar över vad som har hänt? Jag har klippt av mer än halva mitt hår, nu har jag en bob, den klär mig ibland men jo det är klart jag kommer sakna mitt gamla hår men året framöver kommer bestå av att fräga det i alla möjliga färger och ha alla möjliga frisyrer. Inte för att mitt hår är så viktigt i jämnförelese med nästa uppdatering..
Sarah skulle cykla hem från Bulltofta och blev påkörd av en bil, hon krossade hela rutan på bilen sen ligger hon på marken och skäller ut föraren. Flicka lilla, det var så kul att höra henne berätta hela historian, hon mår bra och fick tre clips i huvudet annars bara skrapsår och en svullen höft. stackars min lilla.
Det tittas på hus med, vilket ger mig lite rysningar, tycker om min stora fina lägenhet!
Inatt är det jobb som gäller då (och hör jag bag in da box en gång till säger jag snart upp mig), sen imorgon är det utgång med start hos snyggingen Julia.

Pos

ella ella kokla

Nu har jag äntligen lite quality time med min dator som jag dissat ganska hårt sedan jag kom hem. Har varit i Grekland, Kreta där maten var god som fan, mycket inbjudande hav och pool och för att inte glömma våra stockholmare och familjen från Landskrona!
Första veckan bestod av att bada alla förmiddagar och promenera varje kväll längs med stranden eller inne i storstaden Chania. Blev lite kortspel med Landskrona familjen men jag och george gick även på upptäcksfärd och hitta Lidl, den enda supermarketen med normala priser (allt annat hade skyhöga priser plus att jag HATAR euro).
Andra veckan flyttades vi till Maleme som ligger hyffsat nära Platanias, där tänkte vi hyra bil först men george var för ung visst, man var tvungen att ha en 23åring, då hittade vi våra gamlingar i poolen en dag, först ut var Nino & Natalia. Sött par som fan, och sjukt trevliga, sedan hoppar Sema och Lejla in i gänget och där skapades ett fint litet gäng. Sema, Lejla, jag och george hyr bilen ocg åker hela vägen ner till Elafonissi (sjukaste stranden ever!!) i en liten matiz som knappt ville rulla i mer än 90km/h haha :D resterande dagar bestod av att som vanligt ägna förmiddagarna åt poolen och eftermiddagarna åt världens godaste sallad på ett 5stjärnigt hotell sedan in till stan igen.
Så underbar semester och snart beställer jag en till men då vill jag till maroco eller tunisien. Först ut är då Kroatien i tre veckor med familjen. Lär vara ganska skönt med tanke på att jag ska ha med mig en pool som jag ska ligga i dag in och dag ut<3 (har dock planer över att bygga en där nere men då får jag stanna där ett tag vilket jag är dålig på med tanke på att jag alltid längtar hem)

För övirigt här hemma så har allt varit skönt som fan men har jobbat konstant, vissa dagar två pass t.om. då man slitit som ett djur. Har sett Kate Ryan elelr ja jag jobbade när hon var där. Jag känner att jag kommer i kontakt med kändisarna, först världsstjärnan Dolly Parton och nu Kate Ryan och snart blir det Bingo Rimér.
 Sarah fick låna solen när hon åkte till Spanien men se nu hon tog tillbaka den samma dag hon kom.

RSS 2.0