You won’t be lonely, even if the sky is falling down

Även om vädret inte är det bästa och jag tror att jag håller på att bli förkyld så mår jag faktiskt mycket bättre. Satt och läste lite i mina vänners bloggar och insåg att ha en liten blogg är så himla skönt, det är skönt att då och då få skriva av sig, man kan hata världen, man kan älska den och efter att man vänt ut och in på sina känslor så känns det skönt. Visst är det underbart och prata ut med sina vänner om allt mellan himmel och jord, men ibland får man inte ut allt och skriver det här då istället.
Mina små änglar har vänt ut och in på sina hjärtan och kämpat sig igenom så tuffa tider, och man blir vilsen då man inte får svar, men man lyckas bygga upp styrkan igen. Så jag ser det bara som det finns en chans för oss igen. Man hittar alltid tillbaka till de vänner man älskar med hela sitt hjärta, så jag håller hårt i mina flickor.
Kommer hålla hårdast om Sarah, Madde och Maree. ni står mig närmast och jag vill alltid ha er vid min sida. För så är det, oavsett om ni skulle göra något hemskt mot mig (vilket jag vet ni inte gör) så kommer jag inte kunna sluta älska er.
Oj jag har börjat bli så emotionaaal här, fuck it jag skojar till det nästa gång :)


'all the crazy shit I did tonight
those will be the best memories
I just wanna let it go for the night
that would be the best
therapy for me'



you got it bad

Jag är så fruktansvärt uttråkad, och har ont i ryggen och vill vända allting runt om mig upp och ner. Står nämligen på jobb och nej jag surfar inte utan jag skriver ett inlägg på Word som inte påverkar vår server. Sedan att jag loggar in och klistrar in mitt lilla stycke gör inte så värst mycket. Tiden går såååå långsamt här.

 

Från och med idag har jag insett att man måste dalta med alla och ge hela världen allt för annars går en jävla massa bullshit runt. Nästa gång, spara orden till mig för om jag nu ska öppna upp hela min värld för att slippa skitsnacket från alla så kan väl ni för helvete göra samma sak.
Ja, jag är arg nu, så förbannat arg. Är trött på ursäkter hit och dit – det är t.om. så jävla illa att ingen säger förlåt. Ska åka till Borås, men fan vad sugen man är nu då. Ja då ser vi hur det här kommer att gå. Madde jobbar kanske kan gå in en sväng till henne och sedan ska kanske gå själv till bo01 skrika en massa.

 

Så kommer vi till anledningen varför folk är kloka nog och prata bakom ryggen på mig, mitt förflutna. Jag har inte planerat på att byta nummer och kan inte alltid lista ut vem som ringer mig från ett okänt nummer. Jag vet heller inte varför det ska jaga mig, nu står jag här och undrar vad du ville, varför.. mina ord räcker inte alltid till, särskilt inte till vissa personer men jag försökte så gott jag kunde, det blev t.om. ”ha ett bra liv” som avslut, stab.
Sedan kom det en dag då du antagligen bara ville se så att jag har ett bra liv. Jag förstår dig, jag har undrat med, och jag ber om ursäkt för de som jag sårat men nu är jag ärlig. Jag bryr mig om en människa som gjorde mig blind och dum, och till en riktig fitta, jag försökte och jag menar det, vara ärlig och säga allt till en annan person som var my one och som fortfarande betyder världen för mig. The world spoke for it self.
Jag håller allt inne, om jag ens fått det ur mig hade det varit kört för alla, så sluta fråga mig vad det är om ni själva inte vågar säga vad som stör er.

 

Kanske ingen är förstående för de vet inte hur det varit, kanske ingen står på min sida men i så fall kan ni sluta låtsas. Och jag förstår, om någon tycker att jag varit en hemsk människa önskar jag kunde ta tillbaka saker och ting och det vill vi väl alla..

Jag vill verkligen till Madde nu :(


Pursuit of happiness

åh, alla har vi bra dagar och så kommer dessa sämre dagarna...

tankar som knäcker,

Tänk om man ändå hade lite mer självdisciplin, jag skulle äta rätt (och inte som de senaste dagarna då man glömt middag och käkat endast en macka till frukost.) tränade lite oftare och hårdare, fixa ett FASTjobb, allting rasar känns det som, vart ska man ta vägen? vad vill man utbilda sig till? följefråga, vad fan ska man syssla med dag ut och dag in i nästan hela sitt liv. För tillfället glider man omkring, inte så kul som alla tror. Eller jo visst har vi kul, men när man sedan kommer hem om kvällarna börjar ångest krypa fram och man har ingenstans att ta vägen.
Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, har fyra jävla jobb och nästan inga tider. Ville börja plugga men NEJ, jag springer ett maraton där tiden slår ut mig hela tiden. Ett år fritt från skolan är lagom vilket innebär att jag såfall nu hade suttit och pluggat istället för att ligga i sängen och har ett nervöst sammanbrott över att jag inte är studerande.
Man vågar inte sätta upp mål för om man misslyckas bär man allt fler stenar på axlarna. HJÄLP.
Ett halvår har jag på mig, detta halvåret skulle man tjänat in pengar, men med mina jobb så... Ett halvår och jag måste lista ut vad jag ska syssla med hela mitt liv.
Detta halvåret kanske jag ska dedikera till mig själv, träna och meditera? Fixa fittkörkortet som jag skjutit ifrån mig hela tiden, och för vad? För pissjobb som bara ger en pengar så man klarar sig månaden ut! Inga undanlagda pengar, inte ett smack. Ska jag bo kvar här tills jag blir 30? Om man ändå visste var man kunde vända sig för att få svar.
Jag hade kunnat åka till Norge ett halvår om jag fått jobb, men då hade jag skjutit ifrån mig körkortet som jag inte vill ta samtidigt som jag studerar.
Ångest över arbetstiderna. Förut kunde man slockna vid 12 och vara uppe vid 7, nu lägger jag mig allt för sent och går upp då alla med normala arbetstider har lunch, sover för många timmar vilket bara gör mig tröttare.
Livet leker med mig, man försöker fly från saker och ting men på ett ögonblick så står de framför näsan på dig igen. Vi kan nog aldrig fly från vårt förflutna och just nu i denna stund ser jag inte vad framtiden kan ge.

Jag har inte gett upp, jag älskar egentligen livet, har så fina människor runt om mig och de vet hur mycket jag älskar dom, men det kommer sådana här kvällar då jag eller ja vi alla inte vet var vi ska ta vägen.
ber så mycket om ursäkt för att jag känner såhär, önskar jag var lite starkare. tonight is just not a good night..

Andjele :)

dedikerad till min jugoslaviska fru, eller? she wish ;) awoh myskänsla av låten.
Till de som inte hör vilken låt melodin kommer från, svar - lambada



Nu måste vi dra, ja, vi ses väl någon dag..

Vad har då hänt den senast tiden? Första gången på väldigt länge så festade vi, även om det inte var länge så började kvällen hemma hos Dani där wifey var vår personliga bartender. Drack flera god drinkar, det blev en del men som tur var blev man inte allt för full. Kvällen började alltså bra och sedan fick vi skjuts till Elena där navigatorsystemt inte fungerade riktigt, kanske för att blattar inte ska hitta rätt i Bunkeflo :P Då vi väl var framme sprang vi in på toan sedan dansade vi och åt gott. Dee insisterade att vi måste festa igen och det väl klart måste bara hitta en ledig dag då mary inte jobbar.
Igår var vi dessutom på matchen, MFF - Elfsborg, vann med hela 5-0!!! Riktigt bra match må man säga, om MFF forsätter spela såhär i framtiden så kommer det gå bra för dom.
Idag var jag först på gymmet och sedan träffade jag wifey och låg i sofforna på barista på gågatan där Alex jobbade - måste lista ut hur han och maree ska huka up :) Skrattade som fan då hon snackade med sin kusin, fy fan vad kambodjanska låter kul..
Seg som fan och kan knappt få ihop några rader här så lyssna på denna istället..



Give it all you got.



Idag har man varit igång hela dagen. Spenderade 12 timmar med Mary & Madi vilket jag inte ens tänkte på förrän jag kommit hem. Har varit runt hela stan, allt ifrån Ikea till Svågertorp och tillbaka. Älskar numera Ilva - jag hade kunnat köpa allt, eller för att klarlägga det - velat att ha nästan allt i den affären om vi bortser från att min ekonomi hade kraschat och jag nog hade varit ruinerad livet ut plus att jag hade fått bo bland en hög av prylar som inte fått plats i mitt rum. Antar i och för sig att ingen tog det ord för ord och verkligen trodde att jag skulle köpa allt:) men man kan alltid klarlägga det.

I alla fall, humöret steg till topp och dagen bar med sig mycket skratt och fnitter. En inte så tolerant Maree fick ett utbrott som hennes papi lugnade då han skruvade ihop sista delen av Ikea-hyllan - då Maree vägrat följa instruktionerna. Nästa gång får min sköna ta och skruva ihop bordet istället :)
Själv köpte man en lampa, flashigt. Den är dock lite för liten att ha på golvet så imorgon ska jag minsann städa rummet (och jag hade så behövt utrymma min garderob men jag vägrar) ställa min finfina lampa bredvid TV:n och wolaah - prettypretty.

Ska försöka använda min tekniska del utav hjärnan med så att jag kommer på en lösning till vart alla saker jag har på rummet ska ta vägen, smart förvaring is the keywords. Eller så tar jag en soppåse och slänger hälften av
all skit i mitt rum..och så lyckades jag skapa ett dilemma - stay or go.

Har dessutom tittat klart på andra säsongen av Big Bang Theory, och jag erkänner nu fullt ut att jag är innerligt besatt av att titta på det och måste söka hjälp. Därför snälla rara, någon, skicka säsong 3 till mig? snälla. Kommer bli fullständigt bestört om den ännu inte existerar.

Klockan börjar bli mycket och jag känner mig inte trött än. Det är så fruktansvärt jobbigt i och med att jag vill upp tidigt så jag hinner med en hel del imorgon. why oh why... plus att jag är sugen på is men det finns självfallet ingen is i frysen. darn.

sleep tight beloved ones.

Sky might be fallin' but remember you can fly high

Ibland strejkar mitt internet på rummet, signalerna vill inte nå fram då jag har värsta suget för att surfa. Idag fungerar det, så man checkar läget lite och passar på att skriva några rader här.
Ska festa på lördag vilket känns sjukt konstigt i och med att jag inte har gjort det på väldigt länge, men drinkarna är planerade av min personliga bartender maree a.k.a wifey. Så förfesten ska då äga rum hos Dani sedan trillar vi in till Elena och grattar henne och har det livat hela kvällen. Har dessutom köpt nya skor som ska invigas haha :) enkla men that's what I like :) plus att de inte var så värst dyra.

Har inte jobbat på ett bra tag, känns ju inte så värst kul då det innebär att jag inte kommer få ut mycket denna månaden, försöker lösa det. Ska skriva till lite i CV:et för jag kan lägga till tre jobb och dessutom eventuellt lägga till ref-personer. Sedan är det bara dags och se hur allt går. Kanske Norge, kanske inte, sålänge jag gör något vettigt. I want some money, kunna lägga undan innan jag börjar skolan - eller vad som nu än händer.

Imorgon ska jag börja dagen med en fika tillsammans med wifey o madi, sedan ska måste man hem om och ut på vift med maree som förut. Nu ska vi gå en massa, så mycket att vi får ont i fosingarna.

,
ibland är man så himla förvirrad.


.

http://www.kallbadhus.se/index.htm

så glömde jag givetvis länka till restaurangen i Bjärred, så här kom den.
och i o med det är så mysigt var jag bara tvungen att låta er se :)

you are a shootingstar

Ligger som vanligt vid den här tiden och tittar på mina serier. Borde gå på rehab där jag lär mig somna tidigare, sova max 8 timmar vilket innebär att jag då skulle komma upp tidigare på morgnarna.
Mina tillfälliga sömnproblem la inte av då jag kom hem tidigt från jobb i söndags och tänkte yes klockan är bara 01.00 då hinner jag ju sova i alla fall ca 7 timmar. Jag somnade 05.00 och steg upp kvart över 7. stackars mig.

Måndag morgonen infinner jag mig som en zoombie på centralstationen där dom delar ut en massa latte och glömde självfallet en vaniljlatte till mig. Kom iväg efter en stund och mötte upp alla på Moosehead, efter att Vero delat upp oss i lag gav vi oss iväg, promenadavstånd till första momentet som blev.... mycket oväntat en studio där vi skulle spela in vår egen skiva - och passande låt? Jo MJ & Co' - We are the world. Oväntat kul, och det satt bra med några cider och allsång på morgonen.

Sedan iväg till C.point där vi käkade lite frukost, och kort efter det iväg till C&G för att ta taxin till Laserdome. Där blev det Femkamp där jag i princip sög, men lite skryt om att jag båda gångerna vi spelade laserdome hamnade ett steg under Haydar då han är en erfaren krigare :) Det vill säga att jag kom först trea i min grupp sedan tvåa minsann :)

En buss hämtade oss sedan och körde till Långa bryggan i Bjärred där vi åt den godaste räkmackan ever! Riktig charmig restaurang som nu klassas som en av favvis platserna. Det är tisdag och jag har redan dragit med George dit. Dit ska jag bara ta med mina beloved ones.
En del av personalen badade, naked in the sea. Jag fryser om sommaren så jag satt kvar som en landkrabba jag är och pratade med Noi o Bea.

Fick skjuts hem istället för att åka med till vinprovningen, behövde duscha och vila lite kort. Åkte upp till stan och åt middag, tre rätters - riktigt jävla skitgott! Italian flavors som jag tyckte var mycket mycket passande då det är så svinigt gott :)

Timmarna rullade på och jag bestämde mig för att träffa madi, vi fikade och pratade en massa med en utav vakterna. Kvällen och hela dagen resumerades alltså följande: God mat, gott sällskap och en massa vin/cider av en snurrig Sandra föll i säng.


I just want to let it go for the night

Nu sitter man framför datorn med en kopp kaffe och försöker lista ut vad man ska göra idag. Hade kunnat städa mitt rum och så, men det är ganska lätt att se bort från vad som behöver göras och istället försöka komma på något annat hitta på (för allt annat är i princip roligare än att städa).
På måndag är det dessutom dags för personalfest, jag jobbar natten innan så jag lär vara lik en zoombie måndagmorgonen klockan 9. Alla hade väl säkert varit hur glada som helst att personalen ska hitta på något - inte jag. Det var nog bara med slagthuset som det kändes så. Där var kvällarna så roliga, och man visste aldrig vad arbetsdagen väntade. Det var gamla tider nu är det nya steg och ta, kanske i Norge t.om.

_____________________________________________________________________

I tisdags


http://sydsvenskan.se/malmo/article546983/Butiksranare-bakom-mord.html

det är helt ofattbart. En bekant till min bror & hans vänner blev mördad i tisdags.
sådant borde inte få hända. inte nu, aldrig.


look past the past, and make the future last.

Vad hände med att följa regler egentligen? Alla cyklister borde gå på kurs för de tycks inte fatta hur det går till i trafiken. Då jag och Maree gick över ett övergångsställe så skriker pyskokärringen något i stil med "ja förvänta er bara att man ska stanna". URSÄKTA? din inkompetenta människa, då du sitter på en cykel är du lika mycket fordon som en bil och ska stanna för gående SÄRSKILT om taxibilen stannade för oss!! skolkade du för mycket i skolan för att hinna lära dig det? Eller har du bara feta problem med ungdomar, sorry men din tid är ute och om jag varit civilpolis hade jag slängt upp en fet böter till dig sen hade vi fått se hur mycket du vågar skrika. Jag respekterar de äldre och reser mig alltid så att ni får sitta men ge er då fan i att skrika en massa då du ändå har FEL FEL FEL. ÅH!

Sådär där tog jag ut lite ilska. Hade dock varit skönare om hon trillat av sin cykel då jag högg tillbaka. Det är fan löjligt hur folk beter sig.

Men över till dagens roliga händelser, jag och wifey satt på E-house, Bo01 där vi satt och ritade av varandra och många andra människor. Det började med att wifey skulle rita en karta över Sverige & Norge (enligt kartan var Skåne ett stenkast från Oslo menmen. The point is att vi gjorde en lite pinkyswear på att i och med att jag inte kom in på mäklarutbildningen så kan vi åka till Norge ett halvår den 1 oktober så att vi workar på båten eller någon annanstans. Kan ju alltid hoppas vårt sökande går bra. Boendet är ganska så fixat så come on come on någon måste vilja ha oss ;)

Nu tänker jag försöka flörta med vännerna så att de är lika sugna på att dra till Ystad eller en annan mysig stad och sitta där och äta något gott kanske :)


RSS 2.0