I wanna act right

why oh why. har ångest över jobb imorgon, ska vara på möllan - paaalla! Sen kommer jag väl tillbaka till kaos på onsdag och jag som önskade att skärtorsdagen var en röd dag, but no no. Jag vill krypa lite under mitt täckte när jag tänker på helgen som varit, inget high-five till att jag stannade kvar på jobb och tog en drink när jag verkligen hade behövt komma hem. På lördagen var det dags att fira Sonja och Denis, min gudmor och gudfar och det skedde då på utmaningarnas hus som faktiskt var kul :) trött som in i hoppar man in i duschen för att sedan träffa sarah och gå ut i och med att jag faktiskt var ledig. Söndagen blev koma ett vackert resultat efter att ha varit full två dagar. Nu behöver jag inte dricka på ett halvår typ.
För övrigt mår jag fett dåligt men jag orkar inte kvida, tänkte låta det dö ut eller banka huvudet i väggen en stund. Finns saker och ting jag inte klarar av och för tillfället orkar jag inte give a shit, alla gör hur dom vill så fortsätt göra såhär and I'm  gone, fett nej till att ta skit. mmhm man är vänner hit och dit, ja ja man är bara en vän när det passar den andre, sedan är det zippedizipp. you know what, karma is a bitch.
blev promenad i mörkert och på med dunjackan igen, fullmåne med i think men jag ska så sova. Hoppas morgondagen ger en lite kärlek.

och sedan kan jag väl avsluta med att jag nästan spydde på jobb för jag blev förbannad och äcklad, det är riktigt komiskt. brukar vara att man tappar hakan vid sådana tillfällen, REALLY not this time haha.


So your tears still burn and you live and you learn
I know it's not just true
I never play this game (again)

this is your last ride, since you dont wanna act right 


really feeling me like,



she wanna roll with me
she wanna go with with me,
but she dont know Im tryin to take her back home with me


Just leave with me now,

say the word and we'll go.

VARFÖR DRAS ALLA FÅGLAR TILL MITT FÖNSTER?!? Ge mig ett gevär för de lär hålla på hela natten så som igår.. Våga kommentera "vår-tecken", tro mig det var inget vårtecken för jag frös som in i idag i min lilla vårjacka. Okej nu låter jag så jävla förbannad vilket jag inte är, vill bara kunna sova i natt utan att höra kvitter all night long. Är faktiskt gladis nu för jag gjorde en spellista som kändes lovande, nu ska vi bara se om lilla högtalaren tänker jävlas med mig imorgon eller om volym boostern och diskantinställningar hjälpte. Önskar jag var mer teknisk för då hade jag verkligen fixat högtalarna för det låter som en konsert inne i tjejernas medan i stora gymmet låter det som musiken är näst intill avstängd.
Dokti sarah kommer förbi och tränar imorgon (hon har typ lovat mig att testa F24S sedan jag fick jobbet=läängesedan). Själv har jag inte tränat på hm sisådär 1,5 vecka? Får ta det imorgon kväll, så jag inte är så suckysucky.

Nu ska jag glida ner till liggande postion (ist för min sjukt niceiga laidback postion) för att sova. Imorgon ska jag söka vapenlicens och jobba.


In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah

In my head har så fastnat i mitt huvud.


we can just cuddle up

you steal the show.

vilken händelserik helg det varit då, jobbjobbjobb. Egentligen har jag ju faktiskt inte jobbat så farligt mycket, om jag bara hållt mig till garderoben hade det varit lugnt. Det blir act garderobiär/bartender/DP/värd samt löpare då utrymningen gick SKIT igår. 30 minuter och lokalen var fortfarande inte utrymd stupid fuckers.. Höll på flyga i taket när min chef gått till garderoben då jag inte var där och sa "häng ut alla jackor" ehm där tänktes det inte så långt men det va väl under all stress som det beslutet (som är ett big NO NO) togs. what ever, det hände ju inget och allt fixade sig sedan, orkar jag inte ens nämna hur förbannad jag var över tusen andra ting den kvällen.
Idag var jag bölig som fan, take-me-away-feeling som rusade i kroppen. Ska snart lägga mig i varje fall, inte mycket sömn de senaste dagarna så sandra är trött!

Imorgon är det jobb igen, wie...mhm. avslutade dagen mycket fint, från att gå från deppiga minnen till att gå till de mest fantastiska då madde trillade i trappan, sarahs cykelkorg flög iväg, jag som trillade i disken/etage/övergångsstället etc. Sedan om det underbara "försöka gå ner i splitt"-försökte madde gjorde, till det att vakna i en potion med benen i luften, och för att inte glömma the moments vi svimmat och lyckats dra ner tavlor, vakna upp i ett köpcentrum och ha en pappa som skriker på en att äta. Det är kul hur man ibland inte tänker så långt och hamnar i det mest pinsamma men omtalade händelserna ever.. (detta då inom kategorin klumpig/pinsamt att man vill sjunka under jorden).

ne, nu har jag betalt räkningar och uppdaterat lite här. min säng är min himmel, sov gott <3


who wants to be alone.


Babe, if I don't feel it I ain't faking.. no, no

åh dumma väder, det var så kvavt ute att jag höll på att dö på bussen påväg till jobb! Jag måste ha min varma vinterjacka för när jag väl slutar har det blivit kallt och idag ledde det till huvudvärk. Hann och fika med Sarah efter jobb, känns som om det var tusen år sedan och blev så glad av att äntligen ses.
Spännande dag på jobb, städade som satan - har gjort det hela veckan och städerskan verkar ha semester eller något för fy fan vad det såg ut. Sålde inte så många kort vilket gjorde att jag hade tid över :) Dessutom blev brandalarmen fixade och selecta golle-killen kom och fixa varuautomaten. Har ju världens sötaste chef så vi highfivea när allt blev klart (det är ju bara klockrent) :)
Hann med mycket idag så satt och snackade skit med medlemmarna och alla var så, så, SÅ glada att jag spelade min musik istället för radio. Nu kommer de förbjuda mig att spela annat än mina låtar, sötnosar!

Är lite avis på att Mary är i GBG och shoppar, kommer inte ifrån Malmö på en månad nu.. Kan ju inte precis säga "Åh äntligen helg" börjar tidigt och slutar sent varje dag denna helgen! På söndag ska jag dock unna mig bad, om jag så somnar i vattnet, får be Micke (Stämmer va madde?) att ta fram simplattor så kan jag flyta runt istället för att anstränga mig.

Duktigt. imorgon blire frukost med F24S, sedan iväg till nydala och fix fix. Sedan jobb. Förlåt för ett långt drygt inlägg om jobb, känns som om jag är sjukt ointressant för tillfället även om jag fick madde och sarah till att häpna idag haha :)

Boy, I want, want, want whatchu want, want, want

Come here, rude boy, boy can you get it up?
Come here rude boy, boy is your big enough?
Take it, take it, baby, baby, take it, take it, love me, love me

rude boy - rihanna, den har fastnat i mitt huvud ända sedan jag maree pratade om den. Från söt till att våga sjunga om lite mer ja.. haha we like!


half way between wrong and right

haha inter vann Maree :) kul och jävlas.

Var på bio idag, typisk snyftarfilm men den var förvånansvärt bra dock blir det ett stort minus i slutet, så trist att alla filmer ska handla om USA och ja skit o mög. Remeber me är ändå värd att se och höll tårarna genom många delar i filmen, ja en sorglig film. Mitt första val av film är ju actionfilmer med mycket blod haha :) okej jag överdriver en aning men typ 300 är ju faaantastisk. Filmer som handlar om grekiska gudar/hjältar - ja allt som har med Grekland och göra toppar allt. Sedan kommer Statham med på en hörna även om han egentligen är med i för många B-filmer så njuter jag ändå just för att han är med i dem.
Blev sugen på ett film-maraton dock att man blandar lite olika filmer, för mycket action leder till hög dos av adrenalin i blodet = jag tror jag kan slåss som i filmerna och att vi alla är övermänskligt tåliga för slag etc.
Nu ska jag väl kika på vad jag har för filmer på datorn, har inga jag-måste-se-filmer i think :( plus finns det en stor risk att MKB ringer och väcker mig för att fråga om brandlarmen, die.

helgerna blir långa en månad framöver, en helg är avklarad 3 to go.
kommer bli glad när lönen kommer.


Relax your mind take your time with me



I feel I'm loosing control,





you can't deny, you've blown my mind

För jag vill ligga på stranden och lyssna på denna.


you're so ugly when you cry,

Jag är förbannad över hur folk kan behandla en ibland, på hur folk är så respektlösa och ens ord är tomma för dem. Jag är så jävla förbannad för att man inte kan slå ihjäl någon när man står på jobb, jag vågar inte för vi har övervakning. Dagen på jobb var fullproppad med saker och ting som borde göras, en inkorg bombaderad med massa skit att svara på ang solarierna etc. Jag lyckas hinna med det mesta och några söta fick tiden att flyta på MEN så kom det. HELT ÄRLIGT, vad är problemet för hur i helvete kan folk inte förstå då jag säger 10 i 7, jag tar desse sen hinner jag inte med för jag stänger 7, thats life DEAL WITH IT. Nej då blir jag anklagad för diskriminering, DISKRIMINERING??? är du seriös, jag fick tårar i ögonen så förbannad och anklagad jag kände mig, så kunderna var från jobb 20 min efter stängning vilket gjorde att jag glömde halva mig själv på gymmet så att jag får gå dit på min ENDA lediga dag. fan ta den som dömmer en och påstår man är rasist! Vi lever på 2000-talet i Sverige, seriöst tror du att jag har emot mörkhyade sån jälva bullshit för att få sitt förbannade kort.
Det värsta är att ilskan håller i sig så jag fortfarande är förbannad och för att de på jobb inte ska se mig så, jag ska försöka sova snart men kommer bli svårt.

Det bar av till Pronto o Moose, hemma halv 1. Kan knappt tänka på det bra med dagen på grund av en så in i helvetes pantad idiot. FFS. plus det här brukar inte komma under mitt skinn men fy fan för den som inte känner en och drar en så grov kommentar. Hade han sagt hora hade jag fotat ut honom och sagt kom aldrig mer tillbaka - jag fick bita ihop istället.

Imorgon blir det dejt med madde, träna och fira bror. madi kanske kommer förbi då med.
pos

jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

Ge mig sommar nu, nu, nu. Kolla bara på dem, jeans shorts, VITA SNEAKERS (jag o maree dör) och en snygg T-shirt. Tänk om alla kunnat gå runt så nu! Jag hade så njutit av livet. Ska ligga på Bo01 hela sommaren och njuta av alla sommar kvällar. när det varmt i sverige så är det fan en dröm, jag ryser så mycket jag längtar efter värmen.


I've been watching you all night.

I need sleep. Det är dock skönt och vakna av solen som skiner och lyser upp hela rummet. När jag skulle sova i tisdags natt gick det inte för att jag såklart räknade ner timmar när jag låg i sängen.
Blev träning till 20 över 12 sedan hem och ligga och vänta in till 04.45 då man skulle upp för att gå till jobb = sov inget den natten. Efter jobb somnade jag någon timme och sedan tillbaka till jobb. Blev After Work på MH med madi, fick sällskap av Dejan, Nicco, tobbe och en dude till :) Väldigt trevlig kväll även om jag var svintrött. Blev en ny favorit bland viner men fick lida idag då jag har jätteont i halsen!
Somnade berusad och nöjd, jobbet var dessutom lugnt idag - inte många kort sålda och söta medlemmar som underhöll mig lite så att tiden gick snabbare. Jag är fortfarande väldigt trött men ska upp imorgon bitti och träna sedan kanske shoppa lite med Mary, ber om energi till imorgon så man får ut något av dagen.

Nu ska jag spela lite bubble shooter och lyssna på musik. Ska upp och blanda en god juciedrink (utan alkohol!) men är samtidigt sjukt sugen på vatten, önskar jag hade en ismaskin i mitt rum som gjorde iskross. Ultimata drömprylen ju. <3

looks aint enough, let me show you..

we pop champange

Nu känner jag mig allt duktig :) Kom upp i morse även om det var en kamp då jag inte somnade förrän hur sent som helst, stack till gymmet och DHL kom klockan 09.00 som jag önskade. Kom därifrån klockan 10 och är hemma nu. Belönade mig själv genom att köpa med mig en scones och kaffe, sen åkte jag buss med en chaufför som alltid tycks komma ihåg mig fastänn jag inte sett honom på ett år kanske. Ibland blir jag så nervös på folk för de hälsar och har sig, som igår på Lidl - en kille i kassan vinkade till mig när jag stod utanför och skulle gå in, kollade runt och det var inte till någon annan i och med jag var ensam.
Okej det är en annan sak om jag träffar någon som tränar på gymmet eller som är ofta på slagt och ser mig där men jag minns ganska bra ansikten så jag vet att jag inte träffat vissa förut.

Borde gå och träna nu snart men jag orkar inte för då blir det för stressigt, får träna imorgon istället.
Ska ringa läkaren nu och se till att jag får en tid (ett år senare än vad jag skulle varit där).

ikväll blire dejt med madi.

glömde nästan berätta att nu jävlar satte jag dit några, kan inte riktigt förklara här i och med man vet aldrig vem som råkar komma in och läsa men ÄNTLIGEN blir jag av med några budale :)

<3


RSS 2.0