touch you if I could

Vilken dag, det är andra dagen jag måste upp klockan 6 på morgonen och det tog verkligen emot idag. Igår fick jag betalt för att sitta och göra korsord med Alex och typ hänga in 150 jackor (jättejobbigt haha). Sedan drog jag vidare till work 2 där jag höll på att dö av värme. Från att jag började till att jag slutade städade jag löpbanden, svettigt som fan.
Idag vare konfa med F24S och det var både kul och lärorikt. Satt på golvet i flera timmar och fikade så himla mycket och fick prata av oss ordentligt. Begav mig hem senare för att duscha lite snabbt under pausen och iväg för att äta på Meza A Brasil som jag och Lucy hade svårigheter att hitta till. 
Vi åt en god middag med förrätter och allt det där, sedan körde Lucy mig hem. Vi fastnade i bilen i drygt 1,5 timme och när Lucy skulle köra hem startade inte bilen. Så där stod vi och jag puttade o puttade men inget hände. Tur var att två juggar (SÅKLART!) hjälpte oss, så på med startkablarna och allt fungerade igen.
Vi stängde av motorn när vi snackade så det var konstigt den inte gick igång. I alla fall så tackade jag landsmännen så hemskt mycket och kunde inte sluta skratta i trappan. Det var längesedan jag skrattat och haft så kul en hel dag.
Älskar arbetskollegorna, det är synd vi arbetar så individuellt och aldrig hinner ses. Sen är jag ju inte så morgonpigg för att följa med på alla frukostträffar och tidiga träningspass.

Detta är nog första "normala" dagen på länge, kommer somna i normal tid och rent psykist it's all good today. Skulle bara behöva lite fler sådana här dagar.

I kärlekens krig segrar den, som ger sig.

När du betraktar gåvan, betraka också givaren.

Od te lazi nacisto umrecu

Ima nesto u tom sto me neces.
Ostavljas mi vremena za druge.
Gledam kako veselo se kreces.
Kao leptir oko moje tuge.
Ima nesto u tom sto me neces.
Nesto cemu sama ne znas ime

<3

http://lyricstranslate.com/en/Ima-Nesto-Theres-Something.html


Tidigt till work imorgon, tar emot lite but i gotta. sen är det 12 timmar på F24S på fredag, woho? Nej det ska jag klara, de bjuder på mat och vi ska inte sitta där hela dagen och lyssna på tråkiga föredrag - typ aktiviteter osv ska fylla vår dag.
Och på tal om inget men som jag kom idag, det är sjukt vad alla bär på något, och man behöver inte ens börja prata om det förrän det spills ut i ett samtalsämne, okontrollerat kommer känslorna fram kako zivot je bilo tuga.
Dagens goda gärning gjorde min dag, omtänksamhet är det finaste som finns.

okontrollerat var jag nära på att svara idag.
kan inte, vill inte, för fortsätt att sök vägar till mig utan att våga gå raka vägen fram. cause it's killing me. så in i helvetes ont att göra det enda jag ber om att låta bli

cherry cheer me up.


fuck me up, I'm getting used.

karma? I'm the attraction of shit so I guess karma cant help me..

Jag känner för att säga fuck it men det går självfallet inte, jag är heltheltheeelt fucked up. känns som om allt kan hända för att vrida och vända på mig lite till, har så sjukt ont vilket är sinnessjukt för kroppen ska inte känna att den tar stryk när allt handlar om ett helt annat stadie. Man kan försöka göra gott, but still end up in a mess. Vill gräva ner mig för COME ON, hur många ggr om? Hade behövt en paus från livet, semester är semester men du kan aldrig fly från något.
Någon som känner för att hypnotisera mig så jag kan glömma typ ALLT, fan helvetes jävla skit jag pallar verkligen inte mer, och stark som fan är jag för jag tänker så fan heller försöka när det är fullständigt lönlöst. Kan ju verkligen försöka intala mig själv att jag klarar allt. Var nära på att slänga ut halva mitt rum genom fönstret idag för att slippa tänka på.. just allt.

Valet är enkelt? jag är on the edge att kunna välja bort igen. Har ju gjort det förut. För jag pallar inte mer, seriöst.

sängdags nu, imorgon är det jobb - helvete.

ciao

You know you're holdin my heart

nedräkning timmar.. snart, snart, snart åker jag madi till Alcudia :) Idag lyssnade vi på Theo en stund och mötte några rara människor på syltan.
Mormor och morfar kom förbi oss här hemma och tidigare idag visade mamma mig en lägenhet - 2denna är väl fin till dig". Instämde totalt och det blir kanske lägenhetsvisning när jag kommer hem. Min familj är bäst såklart! De vill ha mig nära så de hittade en lägenhet på Segevång :P senast för några dagar sedan sa jag att skaffa lgh inte är något som lär ske än, men man vet ju aldrig.
Tittade på när Zohan dissade claes malmberg nyss - han e klockren ibland :D
Kommer inte kunna sova men min insomnia kanske släpper på Mallis. Får ta en eftermiddagsnap på en solstol imorgon kanske?
Nu ska jag kolla på seinfeld <3 everything to make me smile.

take care

it ain't the things you say, it's all in your touch

Då är det två nätter kvar. We need this, har gått lite mer än ett år och nu åker jag och madi till Alcudia på lördag. Behöver soool, behöver avkoppling för min hjärna är överbelastad.
Snart ligger vi på stranden insmorda i olja för att steka eller vid poolen med en cortado handen. Snart ska vi promenera längs med gatorna iklädda i shorts o linne, plaska med fötterna i poolen och ligga under palmen. Need a break from reality.
Efter shoppingen idag gick jag hem för att packa väskan, sedan blev det en promenad med sarah - värnhem o tillbaka, vi borde lära oss prata om good times istället för bad.
Känner mig sjukt rastlös just nu, imorgon kommer de ringa mig tidigt från Solana vilket är typiskt, alltså måste jag åka till Nydala - ännu mer typiskt, plus att jag inte får glömma lämna arbetsnycklarna till båda jobben. Tidsrapporterna har skickats in, betala räkning imorgon sen är allt klart.




do you want to be my miracle.. agian

Man kan vara skepisk ja, men sanningen är denna - du styr allt själv. Hemligheten är att du är attraktionen själv till hur ditt liv är och kommer att vara. Sen gäller det att våga tänka att allt gott ska hända dig right? För det är ju det att man är rädd att bli sårad. Det finns alltid kärlek runt om oss, frågan är om man vill se den eller inte. Vet ni vad, jag kan se min framtid framför mig, kan be att den blir som jag vill men jag kan inte låta bli att tvivla på om jag lyckas. Kan ju börja tänka goda tankar vilket leder mig på rätt väg, men jag saknar något.. och det kan jag inte styra över.


.




when the going gets tough, you deal with it

People think I'm crazy, they say
I'm just a nothing
Letting my life pass me by
believing you're with me
Well I can't speak for no one
but in my heart I know you love me
And that's why I'll always tell you I

I'll travel 'round the seven seas for you
It's written in the melody I adore you
I wrote my love a symphony
To show you there's nothing I won't do
Baby I'll walk around the China Wall
for you
If there's a way I'll do it all for you
Anything you want me to, you know
I would do


ja vad gör jag fortfarande uppe?
...insomnia

expect the best, be prepared for the worst

Blev en promenad hem efter jobb med hun, vi pratade om allt som hänt och hade gärna citerat en del men det tänker jag inte göra här. Hur mycket råd och vägledning man än får kan du inte följa allt. Bilden du byggt upp är för självförsvar och stämmer kanske inte alls men man lever på det även om det kanske gör ont.
Vi solade lite och sedan blev det hemgång, har inte kunnat sova på senaste tiden så kände hur kroppen tog emot. Ska försöka sova snart om det går idag, imorgon ska man upp tidigt. Hatar att ha ärenden men you gotta do what you gotta do. Kvällen kommer avslutas med en god middag och mys..
För imorgon när jag och madde ska leka köksmästare så tänkte jag att vi skulle bjuda på

1. Förätt: viktökskryddad räkröra på toast el. eventuellt i squashplättar we'll see 'bout that.
2. Huvudrätt: Ungsbakad kyckling med fetaost, paprika och klyftpotatis, kryddat med rosmarin + en majsröra vid sidan om.
3. Efterrätt: Färska jordgubbar och mango med vaniljglass.





jag och sarah som flytt till hamnen för att iaf försöka njuta av solen.


Makes me plead and scream and crawl

Varje gång någon gissar var man kommer ifrån gissar de fel. Nu sitter jag och lyssnar på gammal gammal musik som min kära fader älskar och som jag typ sjunger med i utan att veta hur jag kan texterna. Det är låtar på riktig istrianski och även italienska låtar som handlar om Istra. 
Idag kom det igen, känner för att gräva ner mig lite så att allt slutar jaga mig. Jag orkar inte ha några som ser efter hur jag mår, skit i hur jag mår. varför bry sig nu? Det var ju ändå planerat sen länge tillbaka, now it's my time to burn right. strunt samma, men detta med jaga - nu förstår ingen texten i den här låten men ja strunt samma, ni behöver inte lyssna heller för detta är verkligen bonnamusik men tro mig det fanns värre som jag sjöng med det har dock ingen fått uppleva än.
btw. you never leave your partner, especially in a fire.



meet me halfway,

I navigate myself, myself to take me where you be

då var ännu en dag förbi, var så arg att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Stod i säkerhetsrummet och bet ihop för att inte börja gråta av frustrationen över att allt blev fel hela tiden. Kom till en bristningspunkt där jag kunnat slå någon om de sagt något dumt. Kom iväg från jobb sent, men det gjorde madi med så vi bestämde oss för att ta en kaffe och hamnade på bordet nr ? som alltid får oss att prata om djupa och seriösa saker. Robban kom och satte sig efter att han slutat sitt pass och det seriösa rann ut i sanden. Vi vände i alla fall vår dåliga dag till något bättre, men jag och madde gör alltid underverk i vår vardag.
Kom hem sent, och var tvungen att se klart filmen som fick med att börja böla igen, come on den dödar mig totalt. Det var nämligen en fågel som viskade i mitt öra om att se Fireproof. Igår somnade jag sisådär halv 7 på morgonen, jag är dålig men kunde verkligen inte sova.
Finns mycket jag skulle kunna ge för att saker och ting skulle lösa sig, jag önskar att din högsta önskan inte var att jag skulle ge halva mitt liv, att det är omöjligt att mötas på mitten. Jag kan inte riktigt släppa allt, för jag är jag och det är inte en del av mig, men jag accepterar det som en del av dig.

Ska planera fredagsmiddag nu och madeleine ska assistera mig i köket haha :)

nördar mig dessutom om sitter och tittar på vad olika namn betyder och fick fram, Sandra betyder "människornas hjälpare" på min namnkopp står det att det betyder hjältinna, men det kanske samma sak ;)


highway

Helgen är över, och jag vill verkligen inte jobba denna veckan. Ligger i sängen och det känns som om jag kommer spy vilken sekund som helst. Kan vara för jag ätit dåligt den senaste tiden, men blir skärpning imorgon eller ja idag. Måste lära mig äta frukost och något innan jag går till jobb = jag måste upp tidigare på morgonen. Det är ju lätt och säga men har så jävla svårt att sova, t.om. när jag jobbat natt kan jag inte somna hur mycket jag än sprungit. Det är bara att bita ihop men det värsta jag vet är att ligga i sängen för då börjar man tänka på en massa skit vilket gör det ännu svårare att somna.
Kampanj-skiten kommer annonseras i tidningen imorgon så dö för jag pallar inte ha fullt hus när det finns så mycket annat att göra - måndagarna är värst. Det jobbigt att läsa över att jag spyr ut en massa nu så förlåt, jag har fått avsmak för så mycket den senaste tiden. Den mest idiotiska tanken är att bli påkörd så jag slipper gå till jobb och bara kan få ligga i min lilla bädd på sjukhuset, nu hoppas jag självfallet inte att det händer men ibland råkar tankarna flyga iväg åt fel håll.

Seka var på slagt i lördags och jisses vad besviken jag blev, stod hellre i garderoben än att gå in och titta - sprang bara in ibland för att värma mig. Efter jobb stack jag och käka med Kiki och Dario, vi alla tre skämdes som fan över hur juggarna betedde sig på MC, de slängde med saker, de skrek och hade sig - så jävla löjligt. men det finns en förklaring.. de är redlöst fulla.
De killarna är så söta, för en liten stund glömde jag så mycket skit och log lite. De rädda mig faktiskt lite.

RSS 2.0