11.11.17

I'm f**ked
..det känner väl de flesta, härom veckan slutade nästan mitt hjärta slå när jag hörde den meningen. Som tur var det något sjukt oväsentligt när det handlade om någon som inte ens står mig nära. Bara omognad som tvunget behövdes tas upp med mig? Rollen anläggningsansvarig är bredare än vad ni tror på Nydala, därför man hör sådana meningar.
Har slutat dela med mig vad som händer på jobb, men en man sa det finaste någonsin, får översätta det direkt. "Sandra du är mig väldigt kär, önskar att en av mina söner kunde gifta sig med dig men båda är redan gifta. Känner att jag verkligen tycker om dig som människa nästan som om du vore min dotter, och i min ålder kanske t.om. som mitt barnbarn haha." och lite i det spåret gick det. Blev rörd, det är inte ofta man får höra sådana meningar.. Önskar att en viss mans pappa i framtiden kommer säga liknande meningar, är stuck på att jag vill spendera livet med honom. Även om jag känner så har jag i baktankarna någonstans att försöka hålla mig stark fall i fall..
Annars har jag varit lite moody idag för jag vet hur mycket jag prioriterat vissa människor, man behåller människor nära om man vill.. Finns inga ursäkter, finns bara ärlighet och ork till varandra.

11.11.14

Da te cekam kad se vratis
da me sanjas, da me pamtis
da te prodje sto te muci
samo, dragi, dodji kuci..


evo mene,

Kad me ljubis
to je vatra znaj
nadprirodna silo
jos mi snage daj

ångest, saknar grundskolan där man hade samma lärare i alla ämnen.. Vad fan e oddsen att världens bästa lärare från gymnasiet börjar på malmö högskola istället, lär ut nästan exakt samma kurs som jag läser, men istället för att få honom så får jag en lärare som vill döda oss alla, som vill att vi ska gå och ha denna kursen efter oss livet ut.
Vi har läst ledarroller innan, jag avliknade henne som Hitlers avkomma... Måste nu ta tillbaka det, Hitler fångade upp en enorm folkmassa pga hans skickliga tal. Hon kan inte ens fånga upp mitt intresse om hon tar med sig en elefant in i föreläsningssalen...
Hatar mig själv lite för att en så fucked up jävla person med sina fördomar got to me. Jag borde inte bry mig, men det sårar mig. Pysko chics finns. Går inte att undgå dem. Att dömma mig pga att jag är kroat, ärligt....

RSS 2.0