we're so fly

 
Hemma. Det har väl gått typ x-antal dagar nu, men har inte suttit vid datorn och därför inte orkat uppdatera.
Mallis var nice, första dagarna där hemma var ensamma och väldigt svåra att ta. Det fanns en stor saknad av att gå upp och sätta sig på balkongen med flickorna och käka frukost, sedan traska ner till stranden och efter det käka lunch och middag ute. Allt var riktigt bra förutom deras mat tyvärr. Hamnade i närheten av scandinaviskagatan, precis det vi ville. NOT! Hittade två ställen där maten var bra, det ena stället som hette Papi's blev vi riktigt bekväma med att vi käkade trerättersmiddag i form av 1. mat  2. Cortado  3. ev en drink eller något annat gott. me like.
Det blev två tatueringar var, vem skulle tro det. Jag gjorde en liten översöt(!) ängel vid foten och i nacken skrev jag "by god's fingerprints". M&M gjorde texten "with every heartbeat" under brösten. och sedan blommor och en fågel. nicenice. Detta kostade oss typ inget så vi var glada och nöjda. sen även väldigt euphoriska då vi tyckte att tatueraren var så himla söt.
Mycket hände och jag tror ingen orkar läsa allt, vi avslutade vår resa med en båttur som var asnice. sedan var vi kloka nog att stanna på Papi's och ägna kvällen och att bara ta det lugnt.
Back to life, back to reality - kom hem och började jobba på Moosehead, helt OK till en början, men nu trivs jag bra som fan. Det är väl mest tack vare haydar :) Lilla speedade ekorre, men vi har kul tillsammans så jobbet flyter på. Har fått världen snyggaste smeknamn nu med, mohagin. charmigt? Haydar tycker jag ska presentera mig som Sandra Mohagin. nee sorry men det ska jag inte.
Har blivit lite jobb på slagt och F24S med. Ska träffa chefen snart och planera upp lite tider så att jobben flyter ihop bra och så att jag kan vila i alla fall en halv dag, vilket nog inte kommer bli möjligt menmen.
Nu ska jag snart träffa Maree snart, ta en kaffe hemma hos mig sedan gå en runda på stan.
vad hände med no te veo, trivdes mycket bättre så nu vill jag inte vara i närheten av mitt gym, mes.

Nocas sve me pali, nismo mi vise mali

Helg. och jag är så trött, hade kunnat sova bort hela dagen men det är inte lönt. I natt ska man jobba igen och ministry gick galant. Firade ett år tillsammans med slagthuset haha, det är nämligen ett år sedan jag började jobba där. om det är något att fira? jodå härligt folk där, t.om. chefen var på bra humör i natt. Visade sig att han kan vara hur trevlig och go mot garderobiärerna, men som DP får du all skit. Så jag är glad att jag var i garderoben. Jobbade ihop med diddi, vi var lite grymma va. Hann ta pauser och prata lite skit med folket där.
Lite sol har man fått med. Så för en perfekt dag saknas bara lite sömn och sedan en stor kaffe då man ligger invirad i en filt.
Ska träffa Maree en stund innan jobb. Ska hoppa in i duschen nu snart och sedan fixa mig lite. Bara jag klarar dessa kommande dagarna sen ska jag äntligen få åka iväg med flickorna. åh!

Update later.

opet gubim kontrolu

RSS 2.0