give you everything you like,

vilket väder, det är sjukt att det snart är juni. Sommaren känns så långt borta..
Fixat ny telefon, är inte van vid nokia. annars något nytt? nae..


Ubi me ti, moja ljubavi
al' ko je kriv ne spominji, molim te
ubi me ti, zelju ispuni
a grijeh na dusi nosices jer volim te

Ne zali, ne stedi
samo srce promasi mi
njega ne ozlijedi
jer znaj da u njemu zivis ti

ubi me......

jag mår skit, och värst av allt har min mobil gått sönder, den känner inte av simkortet och batteriet vill inte ladda och allt allt ALLT är skit...
faaan jävla helvete. vad jag än gör blir allt fel. jag hatar skolan, jag hatar alla jävla krav jag hatar glidare och jag hatar folk som trampar på en. jag hatar jobbet och jag hatar kärlek för varför kan inte allt bara bli bra eller stanna bra en längre period.. typ föralltid, för jag vill vara med honom. verkligen.
och mest av allt vill jag bara ringa ett samtal, skicka ett sms men jag kan inte... jag känner mig fett ensam nu när jag inte kan nå tag på någon och bara vill höra Sandra det lungt det fixar sig.

snälla gud jag orkar inte att det går neråt mer.. jag ser inte glädje i något nu, och det enda stället jag känner mig lugn på är i famnen hos någon jag älskar så jävla mkt.

FAN

evo ti srce, evo ti duso.

vooolim te jako jako jaaako puno.
stanna hos mig.


watch me move when I loose it hard..

Sitter och pluggar, den här jävla rapporten kan DÖ. Man ska beskriva tio olika saker som betyder i princip samma jävla skit så mina ordval börjar ta slut..

insikt, jag vågar inte tro men gör det ibland. När jag börjar tro så kommer vissa vändningar som får mig att vilja banka huvudet i väggen och tänka SANDRA FOKUSERA DU ÄR DUM I HUVUDET OCH DESSUTOM NAIV.. Jag sitter tyst för tusen tankar snurrar i mitt huvud och inga ord vill komma fram.. Jag går hem för att jag orkar inte vara börda för någon annan än mig själv. Jag går hem för jag vill rätta till allt det som har fuckat mig.
Jag tänker mer på dig än på mig själv.
Jag känner mig så svag nu för jag kan inte ens skriva av mig för jag vet inte själv vad jag tänker på. Känner mig tom som fan. Verkligen, det är nog det rätta ordet för hur allt känns nu, jävligt tomt.




Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått. /Karin Boye

zabranjena ljubav

det här kommer fucka mig totalt.


RSS 2.0