I gotta get you out of my system

Nu sitter jag och väntar på en försenad Sarah vilket kommer resultera till en försenad Sandra, men killarna förstår väl. Lovet har börjat och igår var jag på banken med Tove. Fick en internetdosa och allt känns så seriöst, haha :) Sen gick vi till E.house och fikade lite, Cleo tittade förbi och vi satt och pratade om företaget. Ska träffa töserna imorgon igen, har mycket att göra i skolan fan :/
Borde plugga Kemi i 24H men jag glömde bort det igår, så jag får ta igen det på kvällen i guess. En fika snart kommer säkert att ge mig nya krafter. Kom på att jag har ett arbete i Design som måste påbörjas så att när man kommer till skolan kan påbörja Multimedian, ojoj vad mycket det finns och göra när man får för sig att gå runt på bo01 istället för att sitta på lektioner :P Får bli ett plugga lov, men tyvärr är ju massa annat inplanerat och går inte att ändra ^^.
Nu ringde den försenade tösen och jag ska ner och ta bussen, bege mig mot bo01 (nej jag är itne besatt av det området) och sitta där och mysa.
En man påminde mig om det jag inte ville bli påmind av igår, det kvittar avr jag vänder mig. damn it!

A man that's extra ordinary

possposs

between the two


igår var det mysigt med dämpat ljus i hela skolan, och jag sprang runt och var på bra humör, det var många andra med, låt mig undra lite varför.. väntade på att my ride skulle komma och hämtade upp Sarah, åkte in till Lund och promenerade där, sedan Nova Lund och Burlövscenter. När jag kom hem var jag trött men Stockholm live med baby, bror och tina väntade. Besviken på Özz Nujens framträdande dock, men det var kul ändå. Fick dessvärre sitta brevid två bimbos som gav ut dumma kommentarer som "nej jag har inte varit i mexico men jag vill dit" tänkte hela tiden "Who gives a fuck?" helt otroligt hur stupid man kan vara, och vem dricker sig ens berusad innan en standup show? små dumma flickor ni förstår inget vanligtvis och blir inte smartare av alkohol..
Lät lite vuxen där(?) och idag ska man själv dricka som fan, vill inte tänka på hur jag kommer må imorgon.. Passoa, tequila, xider och vad nu shayan fixar mer. Aaah damn it :) inte bra att dricka så mycket.
Var i stan idag btw. köpte silvriga leggins, men är på jakt efter en oversized tröja ju :) fick åka lite i den fina S40, beroendet smittar av sig, bilhmmm.
Ska väl börja fixa mig nu, måste hitta strumpbyxor någonstan i min byrå som är en enda stor röra, men det är ett måste för det är kaaallt ute!
beni unut sevgili..

possposs / sand


how close, how deep.. how far away

iiich sand. skärp dig, come on. borde inte vara så jävla känslig
så nu sitter jag här då och tänkte börja ladda ner lite musik, oh yes. Toplista på 150 låtar, nja skulle ladda ner alla.. not. It better be litta musik som får en på bra humör.

nu är det bara 2 dagar kvar sen är det lov, yes! Behöver lite tid bort från skolan, eller ja från lektioner, och så ska jag försöka vara så pass duktig och plugga kemi hela lovet och fall det känns som att jag förstår det mesta ska jag chansa med en ig-prövning, en sunkig ig-prövning, i ett ämne jag var på hårstrået ifrån G i tvån (som btw var fylld av så mycket skoltrötthet och annat skoj att jag gav upp det ämnet) så nu får jag ta det istället, det var dock sista anmälningsdagen idag och woops vi glömde bort det. varför? Jo för att receptionen är stängd, Allah damn it! all because of alla suckers som inte har ett schema och springer dit stup i kvarten och stör Anita.. what ever, därför är man homie med henne och kan då ändå anmäla sig även om det är försent..

Sitter och laddar ner massor med musik nu i varje fall, mhm :) you gotta love it! det blir en del, jag bara dubbelklickar lite här och var och hoppas på det bästa.

Jag har svinont i mitt knä, forfarande, det har fanemig gått två veckor nu och visst jag vet att det ligger i släkten men what happend? en träning och min vad förvandlades till en köttabit som har gått och blivit stel som jag vet inte vad, och jag kan inte sitta i en position allt för länge för då får jag ont i knät. nej jag får ta mig till skolsystern imorgon och fråga vad jag kan ha gjort, bara det inte är benhineinflamation eller vad det heter. inte heller någon liknande pestskada på min kropp, för jag tror jag behöver vara hel om jag ska börja träna, kan inte börja jogga och halta genom beijerspark, bussen åker förbi och folk kommer inte missa någon som haltjoggar.. i promise.. så smärta försvinn! har ont i nacken med för att jag nu ska få säga allt som min kropp går igenom fysiskt.

Papi sa han skulle köpa ny dator, det har gått mer än två veckor, jag behöver en ny dator, come on alla är så seeega. "du har suttit vid datorn heeela dagen".. my as, jag kom hem halv 6, och har suttit här lite mer än en timme, men jag går väl för orkar inte tjaffsa..

struntprat.

posspossposs / sand

when I met you I knew I shouldn't get attached

idag känner jag mig duktig! När jag slutade skolan gick jag hem och satte mig vid datorn och var stud, som jag inte varit på ett tag, kan ju vara dags med tanke på att jag har prov på onsdag som jag verkligen vill få bra resultat på. Så jag satt och skrev 9 sidor Teknikutveckling och företagsamhet, sen gjorde jag lite religion.
Ångest när jag skulle till skolan, hade laddat iPoden igår med brand new music och allt fuckades, alla, exakt ALLA mina låtar var borta, så jag fick sitta på bussen utan musik - och jag hatar det!
Efter att jag pluggade så fick jag lägga in lite låtar på iPoden igen då, och uppdatera skiten. helt ärligt, iPod sucks!
Sare kom hit en stund och vi drack kaffe/te och snackade lite skit, saknat den jäveln och det var skönt att snacka ut lite till..
Jag är btw på bra humör efter att ha tagit ut ilska och lekt osårbar =) önskar bara att jag fick skrika ut vad jag känner om vissa saker, se folk i ögonen sen walk away, iiiiiiiiiskallt.. så att ingen tror att jag tyckte si eller så, jag var ledsen, bara förstå och försök inte se bort från den faktan att det var så. (menar inte att vara kaxig även om det kanske låter lite som det nu, I'm not)
Jag vill till Tunisien helt ärligt, tänka sig oow.. eller Marocko kanske. Take me there, ska inbilla mig att det egentligen är varmt ute och lyssna på sommarmusik, måste gå och basta och sola och lite sånna saker med då, fett nice.

Ska vidare till min säng, lyssna på muuusica och göra lite andra läxor så att jag blir lite stoltare över mig själv, AH FEELS GOOD TO BE BACK.

peace / sand

and she used to be the sweetest girl

en dag var det rätt, en annan fel, en dag var det pulsökande, nu står hjärtat still. och titta tillbaka? vad hände.. vad hände med oss? vad hände med mig, begraver min stolthet nu,nu.
idag är en konstig dag, jävla grop i halsen, jävla skit. It's all because of you, I'm feeling sad and blue..

vaknade i alla fall inte bakfull idag, thanks. igår kom tre flickor till mig, Sarah, Maree och Julia, stan var så död och de stackars göteborgarna vi träffade gick nog lika snabbt hem som de kom med oss till lillatorg (inte en kotte där). hamnade på mackis (oväntat?) och där satt Eshan, som skulle till Ziko som jag  hade ringt tidigare den kvällen, hamnade på segevång hos Anto som fyllde år. Människor från the hood och skolan, dricka lite, dansa lite, och sen kaos.. det där med ex och sånt där är bara klydd. not good.
jag, robbin, daniel och sarah traskade genom segevång, återvänder gör jag och daniel till en fest som runnit ut i sanden.. jag bestämmer för att avsluta kvällen då, och promenerar hem, jag önskade nästan att jag bodde ännu längre ifrån så jag hade tid och smälta saker och ting..

1. för dig, din familj, jag älskar dig......

äta hos mormor & morfar, sen kommer min bebi till mig.

btw, låt mig slippa förklara saker & ting, har ingen ork och jag är snuvig:(

poss / sand

om ipod bestämde..

ibland har man bara inget särskilt för sig men..
ENJOY! 31 frågor där min ipod gav svaren åt mig...


  1. Vad kallas du för? Soul meets body
  2. Vad har du för intressen? Rör på den
  3. Beskriv din skola! Change
  4. Beskriv din familj! Who?s your daddy?
  5. Tror du på det övernaturliga? Put A little umph in it
  6. Har du pojkvän/flickvän? Deep
  7. Saknar någon dig? Play
  8. Har du varit otrogen? Plava ciganko (=blond zigenare)
  9. Är du kär? Crazy for you
  10. Hur ser din framtid ut? I?m yours
  11. Vad kommer du att jobba med när du blir stor? Go girl
  12. Favorit ämne i skolan? Feel on it
  13. Hur ser dina vänner på dig? Oh happy day
  14. Hur kommer du dö? Love is wicked
  15. Vad kommer du vara i ditt nästa liv? Over and over
  16. Hatar du någon? temptation
  17. Gillar du glass? Through the pain
  18. Är du avundsjuk på någon/något? Alone
  19. Hur är din musiksmak? Yo voy (= Jag går)
  20. Kommer du få barn? She wants it
  21. Är du snygg? Because of you
  22. Kommer du att vara med Eurovision Song Contest? Your sister
  23. Kommer du vara med i Idol? You are my fantasy
  24. Har du någon sjukdom? southside
  25. Kommer du åka jorden runt någon gång? Bebot
  26. Var är ditt favoritställe? Outta my system
  27. Pinsammaste som hänt dig? Radio Heartbeat
  28. Vad gör du imorgon? Take you there
  29. Vad gjorde du igår? Why
  30. Kommer du att gifta dig? Sweetest girl
  31. Slutligen, vem är du? Upp all night

image6

poss, peace / sand

just take me away

DET ÄR KALLT! och jag fryser häcken av mig, går här hemma invirad i en filt i hopp om lite värme.
borde sitta och plugga på glosorna i spanska men jag är så trött, plus är de inte så glada glosor heller "la tristeza" "Arrenpentirse" blablabla. nog med sadwords, ge mig lite glädje..
Igår pratade jag med pojken en massa och blottade mina känslor.. Det kan ändå aldrig funka om man inte säger vad man tycker, även om det säkert ligger mycket kvar som inte är sagt så var det en lättnad att få klaga lite, ge hårda kommentarer och mest av allt få försvara mig. Jag fick klaga så mycket över livet att en klump försvann. Vi satt och prata om förseningar just för att jag alltid(nästan) är i tid men ingen annan, så man samlar på sig ilska från alla och den stackaren som kommer försent när jag verkligen är sur måste jag redan varna. Människor verkar ha tappat tidsuppfattningen, de försöker intyga sig själva om att de kommer hinna duscha, föna håret, sminka sig, byta om, laga mat och en massa saker där till på endast 60minuter. yyyee wrrrrrong! det är bättre att säga med en gång att man kommer om EN och EN halvtimme, och nej jag är inte en psykochic även om det kan låta som det just nu. Bara kom i tid, (undantag för Sarah för jag lägger alltid till 20minuter efter bestämd tid).
På torsdag ska jag till banken och få skitet överstökat, företaget öppnar och jag blir världsberömd, på löpsedlar kommer det att stå mitt namn, kommer ta emot beställningar på fler tusentals T-shirts, mwah let me dreeeam on :)
Lite käckt är det ändå att jag är ekonomiansvarig, låter ju proffsigt. Så fort hemsidan är färdig så är det att köra igång? Ni kommer ha UF.M i era garderober soon I hope.

Sen ska vi ha modevisning med, längtar, woah go girl, go girl!

poss / sand

closer

Hur kan det komma sig att jag plötsligt bara faller ihop och är svagare än någonsin? Du pratar med din bästa vän och känner hur krafterna samlas på nytt, men efter en timme eller två är de spårlöst försvunna, insjukna djupt inne i dig igen. När det är dags så ska jag plocka fram dem, hade behövt lite nu.
Ge mig allt nu, frossa, för jag vill ha, ha, ha.. allt! Jag behöver så mycket nu, materiella saker gör en glad, vare sig folk vill erkänna det eller inte, och jag behöver massor av dem.. Wah, tänk om man bara för en dag kunde få göra vad man ville.. måste sluta drömma mig bort för det är faktiskt saker som aldrig kommer att hända, eller jo men om jag bryter lagar får jag ta konsekvenser, därför håller jag mig kvar på säkra sidan, även om jag gått emot den många gånger...


En halvdann översättning på Mesafe som jag googlade upp, men ja man kan lista ut vad meningarna innebär, väl?

 

Were there days that you once loved and knew love?
did the words that you gave me roses become real?
where there days that once loved and knew love?
did the words that you gave me roses become seasons?

If it is my destiny (fate)
to fall apart because of nothing
to be offended by beautiful things
to be remembered lost and unhappy
when I erased it already


if you come after me
if you fight for love
if you know where the mistakes is
if you think of solvning it
maybe one day you will find it
but you will forget it too
nevermind nevermind


our story is wounded in the heart
even if I erase what is left of my destiny, it wont go away
our distance is between 2 conversations
I loved and she wont notice (understand)
I'm here and she wont notice (understand)

helgis

Fredag

Som sagt var jag då egentligen ledig, men jag svek inte min grupp utan kom för att hjälpa till med de sista förberedelserna innan vår redovisning på måndag. Det är ändå ganska viktigt att vi fixar så att vi får bra meriter för vårt arbete.
Ingen var kommen så jag satt i biblan där Niklas gjorde ett arbete i biologi. När han fick igång skrivaren kom en kul grej ut, någon hade skrivit ut vår biblotikaries blogg (mittbriljanta.blogspot.com) så morgonen var inte så tråkig trotts allt.
Ringde och väckte Umit som fick ta sig till skolan så fort han kunde så att vi alla hann kolla igenom det sista.. När allt var färdigt kom Sarah till skolan, vi promenerade till stan och efter att jag lämnat henne på latin träffade jag Cleo och Tove. Käkade på chinabox sen blev det inte så mycket mer. Gick till triangeln där jag tog bussen och på kvällen kom G en stund till mig. Mådde kasst så jag la mig tidigt vilket resulterade till att jag gick upp tidigt nästa dag.


Today

Så då vaknade man tidigt och satt med en stor kopp kaffe och tittade på TV. Måste sitta och göra min serie nu men har ingen ork att rita. Så jag ska bege mig till TV:n igen och käka frukost.. Sen ska man ut ikväll då, se vart vi hamnar..

Sen blev det lite sentimentalt när Julia hörde av sig igår, det blev ett glädjerus i kroppen. Visste inte ens att hon lämnade landet, så dåliga har vi varit på att hålla kontakten. Bestämde lite halvt som halvt att vi ska träffas på fredag, och då tänkte jag ha över lite tjajor, bjuda på margarita och sen utgång! Något så efterlängtat. Jag tänker nog svälja min stolthet och ringa folket, men jag kan ju inte glömma svek hur som helst, det lär alltid finnas kvar.

Posss sålänge då / sand

rip

När jag kom hem idag visade mamma en artikel i metro om en 67-årig man som blivit överkörd av en buss på Sallerupsvägen, jag tittade konstigt på henne och tänkte varför visar hon mig det här? Fick veta att det var en väns pappa och att han dog senare på sjukhuset. Kommer ihåg när jag var liten och alltid var hemma hos just dom och lekte, och nu är han borta, och tre stycken har förlorat sin pappa. Man kan inte låta bli att tänka fall det hänt ens egen pappa. Usch, vill ju inte tänka så.. Beklagar sorgen till hela familjen, till busschauffören som måste leva med att han har tagit någons liv.. Vila i frid

http://www.metro.se/se/article/tt/2007/10/03/malmoskadad/index.xml


Inget känns särskilt på topp just nu, jag vet inte riktigt varför jag är så slö :( Måste lägga lite saker bakom mig, försöka vara lite gladare.
Var på Ica Maxi idag med Madi och tittade lite på pocketböcker, har lust att läsa en meningslös bok som man kan sitta och skratta åt, får kika här hemma vad jag har..

take care, peace!

höst

Nu börjar man känna av hösten, löven faller, det är kallt och mörkt och jag fruktar det som väntar - vintern. No, no jag tycker verkligen inte om vintern, dunjackor och blöta skor, slask vart du än går och jag känner mig för gammal för att leka i snön (jag har blivit känslig och tycker inte längre att det är kul att få snö i ansiktet). Sen sitter man inne dag ut och dag in. Får väl passa på att vara ute så mycket som möjligt nu medan det går, för än så är det rätt okej väder.
Känner mig jätteseg i huvudet och det känns som jag inte får något gjort.. Har inte sovit bra nu i några dagar och det känns hur kroppen inte orkar med något längre. Imorgon har man då sovmorgon till 12.10 men måste ändå infinna mig på skolan 09.00 för att jag ska på möte med Cle' och Tov', men jag ooorkar inte! Kan jag inte bara få sova 24h i sträck sedan kan jag vara hur pigg och glad som helst? Bara det inte är så att jag håller på att bli sjuk o_O

OWAH, jag hatar ultimatum, antingen allt eller inget. That's no good.. nc nc nc.

Var på sopstationen idag igen, lite rädd för folket där, f*ckface stannade och körde hissblicken - höll på att skratta ihjäl mig och en klasskompis tyckte också det såg så sjukt ut. Sen så började då en tant som jobbar där att prata med Umit, hon berättade att lokalen var en föredetta kryddfabrik (intresant?) och sen sa hon "jag tycker sånt är kul för jag är hjärnskadad" mhm.. instämmer darling, fy vad jag inte vill dit mer! Eller i alla fall slippa prata med folk där..
Är egentligen ledig på fredag men måste till skolan ändå för att få slut på projektet, och hell yeah jag slipper redovisa för Limhamn-Bunkeflo, jag har ställt upp för många ggr så den här gången överlämnar jag ansvaret helt på de andra. Så det är bara komma till skolan och relaxaa och sedan gå och träffa Sarah.

peace & gosepuss / Sand



the worrying kind

Idag känner jag av det som fan, magen har vänt sig igen som om någon plockat ut alla mina inälvor och sedan slängt in dem igen utan att placera dem rätt (det låter så äckligt I know) men det handlar inte om det, jag vet vad det är, men jag tänker inte erkänna något, för jag ska fortsätta ljuga för mig själv för det är bäst så. Jobbigahelvetesskitfanskap! that's what it is!
Hade fotografering idag, utskottsfotot blev jag nog inte så bra på men fuck it, och det andra har jag ingen aning om.. Azdin kom med bar överkropp och VIP-slips, får väl säga till alla som tittar i skolkatalogen, enjoy girls.
Idag var det också en idiot som fått för sig att kalla mig hora, han vågar inte ens se mig i ögonen den jävel, en ynklig liten tvåa som ändå aldrig kommer lyckas med livet, tar inte åt mig men skulle vilja sätta han på plats, aaouh let me hit you like a pinata!

såhär snygga blev vi... Jag hade en kockrock (men häftigt ord då) och madi hade tuppiz





ibland saknar man jättemycket. jag saknar jättemycket. jag kan inte göra så mycket mer, jag saknar.

I'm feelin' blue, let's work things out
'cause I don't know what to do
and big girls don't cry....


meh upp med hakan nuue.
poss  / Sand

Sand & Sarah

                                                     Sand & Sarah

-    girl you and me, suppose to be, together girl, forever girl..

2 much

Då var det redan mådag igen, och när man är tillbaka i skolan så inser man hur pass mycket det finns att göra (och det är inget man kan komma ikapp med hemma) well, får väl hitta tid till det, slutar ändå tidigt på fredag så jag får väl stanna kvar då.
Nu känner jag att det börjar bli lite kris med det här om företaget, Tov' och Cle' har nämligen hittat ett annat tryckeri och då måste vi självklart dit en dag snart. Affärsidén ska in och vi måste registera vårt namn. Så fort det är gjort så kommer jag känna mig lättad, till jul har vi som mål att ha modevisningen då vi har försäljning med, yesyes!
Tog en kopp moccha latte med Sarah idag, skönt att få träffa henne igen för det känns som det var ett tag sedan vi bara satt och pratade. Promenerade till Värnhem sen och kolla in en cool affär på vägen dit.
Fotografering imorgon och klassen är seg som fasen, orkar inte tjaffsa med någon, vissa klarar jag inte av nu för tiden, för skitsnack är verkligen inte det jag orkar sitta och lyssna på dag ut och dag in. Jag och Madi chillar runt och skiter i vilket, för ärligt talat, jag spricker snart för jag önskar att folk kunde växa upp nu, sluta tro att man är överlägsen för det ser bara dumt ut.. Det blir i alla fall vanlig klädsel på fotot, även om jag försökte övertyga folk om att det är tråkigt så gick inte det så bra..

Söndag
En seg dag! Det började med att vakna tidigt för att ta sig till Malmö mässan, träffade pojken där och vi gick runt och smakprovade allt haha. Köpte lite smycken och så, men annars var fanns det inte mycket (som vanligt!) men vi fick biljetterna gratis so whata hell. Käkade cevapcici efter det och som ägaren sagt förut "du är svensk.. aha inte?.. då är du säkert från kusten.. right?" Aa lille vän, istrijanka är vad man är. På kvällen låg vi bara och tittade på Bullshit - så härligt program (på Tv6).

Lördag
På morgonen träffade jag G och vi gick till underground, sen hem och slappa igen tills sarah och shayan ringde, åkte till Lund och åt på Max-hamburgare, där allt började.. Vad skulle man beställa? jo jag tog en low carb hamburgar meal, när G kommer med maten ser jag vad jag beställt, en hamburgare invirad i salladsblad utan bröd.. Tänkte ja ja, och jag var visst den enda som inte visste vad jag beställt, sträckte mig över bordet för att fråga om någon ville smaka och woops så ligger hela colan mellan benen på mig och all is med, hämtade papper och det var ju tur att jag hade svarta byxor på mig. Vad mer kan gå fel? jo kaffemaskinen var sönder, frågade tre ggr om de kunde fixa den och när jag väl får mitt kaffe smakar det skit. När vi kom hem tog vi det lugnt, fortfarande hur sega som helst.

Fredag
Tog ledigt från skolan och åkte till Ullared, köpte lite saker där men inte lika mycket som väntat.. Folk sprang runt och slet i saker som om allt var gratis, önskar man kunde få tillgång till affären i två timmar utan en kotte där, då hade man verkligen storhandlat! När vi kom hem var vi helt slut, men gick ändå ut och körde en runda. Just chillin'

RSS 2.0