I think we got a problem.. he's too fine

iphk, lezkigt! Tog ledigt från skolan idag, yeah, skulle till doktorn och FINALLY i 5 HELA år slipper jag bekymra mig, ooh i like. Kom hem lite över nio cilket betyder att jag faktiskt hunnit gå till skolan men mami var snäll och sa "nej du borde vara hemma och vila", så jag har pluggat fram till nu och ska fortsätta plugga som i helvete. Känns som det aldrig tar slut, jefla skit! Under lovet ska jag jobba och plugga skiten ur mig, ska dra med madi till biblan och nörda oss (?) Ska ta en paus ifrån pluggandet nu i alla fall och ta bussen upp till stan med maree, måste köpa lite julklappar och mina pengar försvinner snabbt :O så ge mig nu min lön tack! Ska btw lägga en tusing till företaget, vi är fanemig doktiga som lägger det var.
Ne, ska gå och göra en kopp kaffe igen och sedan dra mig vidare, jag är så slö pga vädret. Måste försöka sluta klaga, 10 dagar av frustration väntar i alla fall..
2 prov denna veckan, 1 nästa, sen kemi.. åh fasansfulla kemi som hauntar mig.

förresten, min teori om att det skulle vara vår föredetta syo Måns som är den skyldige har nu falnat, det måste varit Mickey.. såhär tror jag att det hände:
Det var sista dagen innan lovet och Mickey som passat på att dricka från sitt glas och alla andras var så full att han vinglade sig fram bland alla lärare, eftersom våra lärare gillar att retas så tog de hans glasögon och kastade dem runt i en ring och han kämpade och kämpade, efter ett tag blev han utmattad och vinglade fram till en avskild plats där han kunde sätta sig. Mickey som både var full och halvt blind trodde att Sara (som är den snygga läraren) kom fram och började prata med honom, ack inte, det var biblotikarien som inte heller pallade med trycket i lärarrummet som nu hade satt sig bredvid. Från ingenstans kommer denna lille man med en kommentar som liknar denna,  "ska vi in på kontoret och ha lite skojj?". Detta var ett under att just hon fått uppmärksamhet och skriver därför detta i sin blogg och kommer i all evighet att bli hauntad av elever på universitetsholmens gymnasium (hejja det långa namnet) SLUT.

like everything has changed

JISSES, det var längesedan jag skrev av mig, all tid bara rinner iväg att jag knappt hinner att tänka.
idag vet jag verkligen inte vad jag vill längre.. altt kände riktigt bra, där gick jag och drömde mig bort bland rosa moln och möts senare av sanningen som världen har att erbjuda. Hade varit ganska skönt att gå på rehab någonstans rent åt helvete. trött på att allt samlar sig och sen kommer bomben, jag orkaaaar inte mer! snälla ta mig härifrån.
fan fan fan, jag var inte duktig idag, skolkade spanskan för jag var svintrött. hamnade i stan och sen hem. Dani ringde så jag åkte till stadium vip-tid ;) brände 500 kronor vilket mamma kokade på. ojsan.. var visst fler som kokade ikväll.
känner mig för att lägga mig ner och gråta lite över vad allt bara kan vända på en enda sekund. mami, jag vill inte till fjällen, jag är så mycket sommar så att det bara skriker om det, så skicka iväg mig så att jag slipper de tre proven som är kvar och lite annat.
ONTTTTT. jävla mög.
imorgon vill jag kramas en massa, jag har min madi i skolan fast hon kommer ju inte förrän sent.. kan ju fråga SCHAMPI fuckern igen, vill ha min hundrig :'( det hade varit lätt förtjänta pengar, but someone is playing hard to get. ee

poss

RSS 2.0