don't try to fight it, don't try to hide.. you think about me boy

Denna veckan har jag varit hyfsat duktig, mån: 2h simning, tis: basket 45min, ons: promenad 5km, idag promenad 10km.
Dagens motion resulterade dock med en tornado i håret på väg mot burlövscentrum, väl framme gick jag in och letade efter en nyttig dryck vilket gjorde att jag köpte en ramlösa (jag som hatar bubbelvatten), blir påkörd av en galen kärring med barnvagn, blev riktigt förbannad. betalar mitt vatten i alla fall och kommer ut, möts av den fortsatta blåsten och fett mycket hagel som piskade mig i ansiktet. Jag kommer väl inte behöva ha rouge på ett tag så hårt som det slog. Kom hem och gjorde kaffe, vilket jag tyckte att jag förtjänade. Sen fortsatte jag med mammas projekt i hallen.
Dagen började föresten med att vi skulle till BUFF med klassen, väl inne och igång med allt blev min grupp överkörda då de bestämt sig för att ha kvar en såå ful och äcklig gul färg på väggen. Då protesterade vi och jag sågs nog som värsta bitchen av de som målat och gjort vid där. Trodde de verkligen att DERAS idé skulle vara bättre än vår, det är jag som är framtidens room service (hahahaha) so back off!
Känner nog för att lägga mig och kolla på gossip girl sen sova, har dock sovit alldeles för mycket denna veckan, sovmorgon varje dag, och imorgon ska det bli andra bullar, 06.00 är fanemig för tidigt.

poss

Ain't nothing wrong, with feeling right

Helgen bara springer förbi så snabbt.. för snabbt.

Fredag: skolkade spanskan och åt frukost med baby, sen hade jag bara en lektion och efter det, hem, äta, jobb. På kvällen tittade vi på Beauty shop med queen latifa och många andra kända personer, och vi skrattade som fan, den var faktiskt riktigt kul =)

Lördag
skulle jag plugga men då george kom till mig stack vi ut en sväng och jag köpte min efterlängtade pappershållare (nerd) men nu är det fanemig mindre ansträngade att skriva in saker på datorn. Tittade i alla fall på Ciao Bella som jag blev så förälskad i och kände hur jag missat allt som finns på Gothia cup, dom jävlarna som spelar fotboll har tur :) eftersom det fanns italienare i filmen och ja allt var så sött så kan jag inte låta bli att tycka om filmen för jag har en stor förkärlek för Italien.
Stack och träffade Ziko vid down town och sen kom Nathalie, blev dock ingen biljard utan vi stack och käkade på BK, sen kom tjejerna och vi åkte upp till B&B där vi var största delen av kvällen. Kom hem tidigt och precis i tid att titta på Zorro, gotta love it! åh han räddade min kväll <3

Idag är jag trött och vill sova hela dagen, men måste plugga lite sen ska jag belöna mig med en film till, yeees. orkar inte tänka klart, helt slut och pallaaa med skit, därför går jag i ide och tar tvn med mig, om bara för en dag.

åh, planera vidare gör en pepppp, =D dags att börja sysselsätta sig på riktigt
poss

but now, that's just what she used to be

ja jag har ångest över en massa saker, och ja jag ska ta tag i det. Just nu roar madde mig på msn när vissa människor är paaaatetiska och jag får veta allt =)
åh allt e så drygt nu förtiden, känns som man bara går runt i en dimma och inte gör ett skit.. fuck it! Hade behövt långa promenader som jag alltid tog innan om vardagarna, saknar det som in i just nu. Jag är fanemig en snackemoster, man kan inte få slut på allt prat, känns som man alltid har saker att tillägga. Hade aldrig klarat av att sitta som vissa gör på min skolan, vid ett bort fyra pers och inte säga ett enda ord. Jag menar hallå? Jag och madde pratar konstant och springer runt på skolan som jag vet inte vad. Och fortfarande känner jag att jag ändå inte pratar tillräckligt. Jobbigt att folk inte har tid för bensträckare om kvällarna, det blir bara om helgerna och då har jag också andra saker att göra :/
Jaja, imorgon börjar man 8 med spanska (kill me?) sen slutar jag tidigt, redan vid 11 men ska jobba halv 2 så ja jag chilalr väl lite på skolan sen så drar jag hem och hämtar mina kläder.. sen ska jag dra och träna? om jag hinner, och krypa ner vid gose och titta på film. Utgång på lördag?

possss

her smile made her famous

zippidizipp zipp zipp! fan vad jag inte pallar mer, jag känner för att ge upp allt här i världen och sova bort allt.. Lite lycka då vi under svensklektionen tittade på stolthet och fördom som jag redan sett på bio, men idag insåg jag faktiskt hur kär jag är i den, svävade på moln och gick och log för mig själv i korridoren samtidigt som jag tänkte på allt som hänt i filmen, nästan som om jag trodde jag var en del av den. I mitt nykära jag kommer från ingenstans upp detta välbekanta ansikte, Marcus, det är m...m..m..marcus.. smart som jag var får jag itne bort mitt nykära flin och han trodde säkert att det var för att jag kramade honom som jag hade det. men ska förklara mig nu, marcus är inte vem som helst, detta är marcus som var lärarpraktikant på segevångsskolan och undervisade i historia vilket jag btw fick mvg i, men i alla fall, under alla hans lektioner förr satt jag alltid och tittade ögen ur mig då han stod där framme.. Nu får den andre lärarmarcus konkurrans :P
Sedan struntade jag i multimedian och spelade biljard, både kul och tråkigt, somliga tror sig bara så jävla mycket och jag är riktigt lessss på det.. jag och nathalie fick spelat lite och under spansklektionen kunde inte Fernando skriva ut provet så jag slapp det och kollade på filmen ist. Det låter som dagen flöt på hur snabbt som helst men det var faktiskt inte så utan det hela var mest bara drygt.
Nu sitter jag här och måste göra mitt arbete men jag orkar inte, jobbar bättre under press vilket det lär bli imorgon?

och vart försvann det? sometimes hiding the truth..

pos / sand

Tell them what they wanna hear

19 år idag yes, och för att jag ska få sagt det igen, vilken onödig ålder :P men födelsedagar innebär att man för en dag syns lite extra ;) och sedan presenter, god fika osv.. Mami och papi lurade mig då de gav mig en liten ask, men i denna lilla lilla ask var det pengar.. Aja jag bugar och bockar, sen på fredag: käka middag och ut och festa låter najs och jag längtar! I söndags rensade jag och george kokosnötter som jag tänkte använda som glas, måste dock komma på vad jag kan reparera de små hålen med :/
Skiitdrygt, idag hade jag egentligen behövt plugga för att jag har prov men på ens födelsedag känns det lite svårt att gå från bordet till något så tråkigt som att plugga. Det kommer gå så sjukt dåligt imorgon att jag faktiskt funderar på att fejka en stroke under den? nej fan sånt ska man inte skoja om, men shit nej jag kan inte fly på något sätt :O
Jag känner mig konstigt nog lite äldre även om det bara är en siffra känns det av, när pappa krama om mig sa han att han inte kunde förstå hur tiden har kunnat flyga förbi så snabbt, så fort jag är 20 är jag ju i princip vuxen sen är det flytta hemifrån osv.. fan ångest jag vill vara liten, jag vill inte ta något ansvar utan bara softa runt och inte bry mig on något eller någon. why och why?
Kände verkligen för att gå ut och gå av mig lite idag men jag kom aldrig hemifrån och det fanns ingen som hade tid, fast det är faktiskt skönt att gå ut och bara lyssna på musik, men ibland behöver man bara sitta ute och snacka massa skit like old times.. Damn saknar ju det som fan, vad fan hände?
I skolan klassade jag och Nathalie några killar i biljard, åh jag råkade till och med skrika till av lycka :P plus att det var första gången som Nathalie spelade.. lyckas ta de med nybörjartur och som lär sig och lyssnar på mig ;) minns att min madi också var doooktig! :D KRYA PÅ DIG NU, NU, NU!
Nej dags att hjälpa mami och sen försöka sova.
pos / sand


..if only for one night..

beni unut

Igår var det Ankara igen, flash backs big time! Det var ett tag sedan man var där, faktiskt ett halvår sedan. Käka buffé, dansa och sjunga en massa. Slutade med att Martina och Maree gick vidare på fest till någon från min skolan, och jag, marietta och julia började snart bege oss mot Ice.
Utanför BK kommer min drömbil Mercedes Cls 350 <3 och hm gissa vem som satt i den, jo två killar som var på ankara, frågade oss vart vi skulle och så. Efter att vi inte kunnat förklara vägen till ice hamnar vi i bilen och kör dit ist. möts av hela rosengård så vi beger oss till B&B där jag drack min underbara pigelinshot! Måste verkligen lära mig göra sådana hemma..
I alla fall satt vi där ett tag och snackade allihop, sedan var det dags att gå vidare, körde runt lite och blev vettskrämd när han visade vad motorn går för.. Jag måste verkligen försöka bli av med mina fördomar nu, fick samma känsla i magen som förr och det var så skrämmande likt. Slutade med att vi fick skjuts hem och somnade gott. Lyckad kväll loqi :*
Sen näst helg ska det fanemig vara lika kul! 19 år på tisdag, utgång på fredag ist ;)



Söndag idag och det lär bli så att jag sitter och pluggar lite och tar det lugnt.. Ska försöka göra så mycket jag kan nu så att man slipper göra det i veckan, denna veckan kommer faktiskt med så sjukt mkt födelsedagar och annat som att jag firar 1 ½ år med baby.. fuck it att jag måste ha prov :/

I won't tell

Så längesedan..

menmen nu är det ett nytt år med nya intriger, ehm. Måste ju börja året med att mitt hår nu e fucked :/ önskar bara att det ska börja växa som ogräs vilket det brukar göra, trottsa inte nu.
Imorgon börjar skolan igen, shit orkar man redan? inner ilska mot hälften av allt som måste göras.. paaaalla, och sen jävla ig-prövningen i kemi.. jag måste klara det innan jag går ut skolan! :|
Igår satt jag och tänkte lite när jag var på jobbet, fanemig inte lång tid kvar till balen, studenten etc. blev nästan stressad, ett halvår går så jävla snabbt, allt kan hända.. Mitt i allt mitt tänkande går strömmen, trodde jag skulle vara fast på Tetra Pack eftersom dörrarna är låsta via elen, efter drygt en halvtimma var den tillbaka och när jag väl slutat och ska hemåt var jag med om nära döden upplevelse delight, det var glashalt ute kändes som jag missat en vecka under en arbetsdag.. Bilen har istappar på däcken och hela framrutan var frusen, tänkte va fan när ska jag komma hem, sen låg vi i 50 på motorvägen från Lund till Malmö. Lezkigt så fort bilen började vika av vägen, sen hade jag fått hundraelva sms om att ta det försiktigt när jag skulle hem. Sen var man väl hemma och george kom förbi, tittade på tv med mina föräldrar och drack kaffe, sen ut i snön och iväg till brorsan :) skönt med kramsnö men fuckit jag orkar inte med slask..

Damn it, gott nytt år btw firade det hos maree of course.
poss

RSS 2.0