Mesafe

Då var det redan torsdag och allt är fortfarande lugnt i skolan, skönt! Måste komma igång med företaget dock, så det blir möte på söndag. Det är så typiskt att när man väl har sovmorgon som jag hade idag så går det inte att sova, låg ändå kvar i sängen till halv nio. Hade bara en lektion idag då, fick gå från den sista lektionen och göra arbetet hemma istället vilket jag får göra när jag orkar med det.
Kör upp till Ullared imorgon för att checka vad som finns där :P förhoppningsvis kan man väl fynda lite. George har hyrt bil så vi ska går och hämtar den idag då. På lördag ska vi väl till Nova lund och sen Ystad om vädret tillåter det.
Nu är det dags att hitta någonstans att träna igen, hade jag jobbat hade jag utan tvekan köpt gymkort på kockums, men för tillfället är det tight med pengar så det får vänta.

Ska bränna några skivor nu så att jag inte somnar imorgon.
här är några låtar..
;)

  1. Serdar Ortac - Mesafe
  2. Gym Class Heroes Featuring Patrick Stump - Clothes off
  3. Lumidee Featuring Pitbull - Crazy
  4. Don Omar Featuring Pitbull - Cuentale
  5. Rihanna - Don't stop the music
  6. 50 cent featuring Justin Timberlake - Technology / She wants it
  7. 2 Play Featuring Pachanga - On tonight
  8. David Guetta - Time
  9. Vibekingz featuring K-young  - Save a room for me
  10. Vitalic - You are my sun

Bilhoe, oh yes.

Hell yeah :)

Torsdag 20/9

Studiedag mhm :) men pojkvännen klampar in hos mig klockan 06 på morgonen och lägger sig och snoozar mig i nacken tills vi bestämmer oss för att gå upp. Gjorde en rejäl frukost vilket annars är ovanligt för mig att äta, jag är verkligen inte en morgonmänniska. Efter frukosten tittade vi på en film om förbjuden kärlek, gollegoll!
Sen blev det tid och träffa mina arbetskollegor ;) och nu har vi äntligen börjat komma igång med vårt projekt, och allt på egen hand, väntar på att få en UF-mentor dock. Måste fixa en hemsida som är stylish, utnyttja alla kontaker vi har kom jag och Tove överrens om.


Fredag 21/9

Började med spanska på morgonen som då är min enda lektion på fredagar, fick veta att det finns en möjlighet att göra ett examenprov i maj så nu måste jag kämpa med spanska för det är en jävligt bra merit!
Sen ska man klappa lite för Sandra för hon klarade Matematik C! Christer höll på att få mig att gråta innan jag fick veta resultatet, han frågade om jag ville ha en bra eller dålig helg, och jag tänkte "snälla säg bara att det är goda nyheter och att jag klarade det", och så kom det, han nickade när jag fråga ifall jag klarat prövningen. Lyckliga jag hoppar runt och sen kramar jag honom och många fler. Ibland har man verkligen tur, och nu känns allt mycket lättare!
Slutade då 10.30 och träffade pojken, gick till hans skola för att ge några inlämningar, högskolan ser najs ut men att rita dag ut och dag in är inte riktigt min grej.
Hem och käka frukost sen titta på ännu en film och spela nintendo :D spelade lite biljard på kvällen med, men tog det annars bara lugnt.


Och om en timme beger jag och sarah till dalaplan där vi ska käka middag. Sen får jag se vad som händer ikväll, är sugen på att göra något men vet ju inte riktigt vad jag vill göra. Dags att ladda ner lite musik innan jag sticker i alla fall.


2Play ft Pachanga - On tonight

Ma C ångest

Nu förändras allt och jag förtränger en hel del på vägen. Hade ig-prövning i matematik C idag, oh yes, inget att skryta om och jag undrar hur det gick till egentligen.. ÅNGEST ffs!
En dum fråga kanske för har man gått i tvåan på UH så vet man, det var stressigt från början till slut. Ämnen vars läxor man till sist inte orkade med. Så nu är jag här, går i trean och får ig-pröva matematik, inte nice!
Skärpning, skärpning! Jag gör alla läxor så fort jag bara kan så det slipper tynga ner mig. Sen får man unna sig av helgerna istället för att sitta med läxor. Jag tänker inte klaga över skolan än, för så pass mycket har vi inte nu, vi har faktiskt hur soft som helst..

Annars flyter det på som vanligt även om eftermiddagarna är slöa för jag har inte riktigt hunnit med omställningen med tider och så än. Lagade mat med pojkvännen idag, men sen var vi trötta och gjorde inget mer än sega oss framför tv:n. Det hade ju kunnat vara lite bättre väder så att man kunde göra annat än att vänta in vinter (som jag inte längtar efter). visst är vädret okej nu, men när man är sjuk som jag är, är allt under 25c kallt! Så ge oss sjuklingar lite sol, please!

Min helg börjar imorgon kan man väl säga, för då har jag bara ett utvecklingssamtal med läraren (som jag btw ska gå själv på för att jag är mydig, ha!) Sen på fredag har jag bara en lektion som vanligt, sedan ska man hem och städa lägenheten, sola med Sarah, för att senare på kvällen vara värdinna ;) vuxet nog ska jag bjuda hem några på middag, alltså lite fredagsmys @ moi.

Och så ska Sandra bjuda på "Steve", en nyfunnen drink med tequila och passoa! åh, give it to me..

image1
http://www.cocktailguiden.com/steve#
ska man dricka, ska man fanemig dricka ngt gott!

trötter

en och en försvinner sakta men säkert. ja ja ja perfekt, spela oberörd.
första bästa plan...

Lako ces ti bez mene, al' kako cu ja bez tebe
Kad dodju teski dani, kad odu svi jarani
Kad zamirisu jorgovani..

RSS 2.0