jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to

ojsan, det har gått ett bra tag sedan jag skrev, för att vara exakt 2 månader och 3 veckor, det ni är låång tid.
Får väl skylla på att jag faktiskt aldrig sitter vid datorn och när man väl gjort det handlar det om minuter just för att kolla schemat till jobb eller uppdatera sig över hur människor mår.
Känner hur slut i huvudet jag är för tillfället, speciellt när man befinner sig i detta fina väder, vill ta ett flyg härifrån och bara försvinna ett tag.. drömmer lite väl ofta hur jag ligger vid poolen och steker. Maree och jag har dock försökt börja leva "gratis-livet".. det innebär då att man inte köper mycket för att ha kul, t.ex. åka till elgiganten och spela nintendo wii ist för att faktiskt köpa hela skiten :) sen har jag och madi suttit och snackat mitt i natten, dagen, kvällen what ever, iaf umgåts en del :)
idag promenerade jag och sandra till gustav där vi sedan skildes åt för att jag skulle försöka hitta en sak på bibloteket, hittade dock inget och begav mig hem för att söka efter det på internet. Bingo jag hittade vad jag sökte och nu är jag fett nojig, damn it.
nu väntar jag in att maree ska bli färdig så vi kan leka. tills dess ska jag lyssna på godinama åh jag ryser av denna gamla låt precis som jag gjorde förr....
måste yttra mig om den enorma ångesten att inte veta vart jag ska ta vägen, vad jag vill göra i framtiden, kan det inte bara trilla ner en idé från himmeln och säga att du ska bli det här och det här, du kommer älska det, du kommer att kunna leva på det, du kommer att kunna jobba där tills du blir pensionär! säg ett yrke och jag pluggar livet ur mig, bara jag vet vad jag ska bli...



RSS 2.0