sto vidis u oku mom'

Så skönt att vara ledig lite från skolan även om klockan ringde halv 8 imorse.. Var på möte med jobb, hälsade på madde en stund och samlade sedan ihop lite krafter för att ta mig hem igen.. nej jag gick inte hem från värnhem jag tog bussen, sandra goes hälsosam funkar helt ok men come on sålänge det blåser är kollektivtrafiken första alternativet.
Ska snart upp och fixa lite mat så jag orkar träna ikväll men första ska jag peela fötterna, måla naglarna och nu inser jag att det är tight med tid.


hajt, pos


dont speak

Det finns tillfällen i livet då man önskar man kunde hjälpa de som har det riktigt dåligt. Det finns dom stunderna då människor kommer fram till en och har sitt hjärta i händerna för att visa att det gått i tusen bitar och vad du än säger är det inget som kan sätta ihop det igen.

Två tillfällen idag. Det första.. Jag önskar mer än allt annat att allt ont slutar hända dig, jag önskar ditt liv kunde vända för jag älskar att se dig le. Fan det kan göra min dag av att bara se dig må bra.. Jag önskar jag kunde säga något som bara gjorde saker och ting lättare för dig. Jag önskar jag kunde hjälpa dig med allt som tynger ner dig men jag kan inte, och "det är tanken som räknas" hjälper inte i det här fallet.
Det andra kom ikväll.. Jag blev helt jävla paralyserad. Det kändes så overkligt för det var så oväntat att den här personen skulle vända sig till mig för hjälp. Jag känner mig så dum, hade kunnat hjälpa till tidigare för tankarna har ju funnits där..

ser fram emot att få sova ut, kommer säkert vakna tidigt bara för att larmet inte ringer imorgon.
ooo och imorgon ska jag till macken och hämta ut mitt kaffe <3

moj najbolji


cekam cuda da se dese

a hladan jastuk grlim,
noc mi kao godina


you got a hold on me

And I bet all do is distract me but now
Deep down when I face it 
..all I want is you

Da se promenim... tesko je

åh jag pallar inte. Känner mig riktigt gnällig idag, typ allt går fel i livet.. Hatar vara känslig. Hatar vara gnällig och svag. Det inte så heller att jag kan sätta mig och gråta bort det för det stannar fan kvar.. Vill bara få det ur mig.
Jag har inte lust till något nu, eller jo en cigg hade suttit riktigt fint nu.
Sov inte ett piss i natt och imorgon ska man upp tidigt så ska stänga av datorn snart. och allt detta med att inte kunna sova, må skit och sitta vid datorn nätterna långa ger mig sån jävla deja-vu känsla på den tiden jag mådde riktigtriktigt skit. Det är känslan när man vill ha något så mycket men inte kan få det.
jeeebiga sandra, skärp dig.

nu ska jag försöka hitta något som stillar min abstinens.


idi tugo.



Nek ti je sa srecom, nek te vole svi
samo budi uvek ono sto jesi
ali ako vidis da je sve u vodu palo
nek ti snagu daje to da nekom je do tebe stalo

It hurts when I see you struggle,

and it's almost like your begging for my help.
Let me turn on the lights and brighten me and enlighten you!
I don't think you realize what you mean to me, not the slightest clue..

RSS 2.0