I can be the one to change the weather

Det gäller att tänka med ett sunt förnuft, det gäller att försöka göra rätt.
Behövde tänka ut idag, och känns bättre när jag vet hela sanningen även om det gör ont att höra den. Vet ni varför? För jag försöker vara så ärlig som möjligt nu, det betyder inte att jag säger allt jag tycker och tänker. Det viktigaste idag var att lösa saker och ting, fick prata ut men har inte hunnit med alla som var "inblandade", det är pga. mig som allt började och jag förväntade mig att det skulle bli lite annorlunda.
Det finns många lögner, de är hårda, och förstår att alla inte vågar säga som det är men varför inte lära av mitt feta misstag? Att det skulle leda till sånt här? shit no, tänk efter lite och var aldrig rädd. Man får stå för vad man gjort, jag kommer försöka göra det..
Sunt förnuft, shit jag har det riktigt jobbigt nu men det är för att det varit svårt att ta vissa saker som förändrats. Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt.

Just nu vill jag skälla lite för att ni kunde sagt det till mig direkt, och säga att jag bara drar ett streck och glömmer allt, men för det vill jag att vi pratar, undvik mig inte. Några bitar föll på plats idag, ett problem är löst men gör inte livet svårare än vad det är.

PEACE!


woho, look out for the old girl ;) <3

GRATTIS MADI BABY!



Nu har klockat slagit 12 och du kan gå till systemet och handla vad fan du vill :)
nu är madi en stor flickan, och hon ska ha världens bästa dag!
älskar dig darling!

lips of an angel


everything, EVERYTHING

one of us is crying
one of us is lying
in her lonely bed
staring at the ceiling
wishing she was somewhere else instead


jag vill fly! snälla någon säg att mitt liv var en dröm och jag vaknar upp och allt som hände bara var en dröm..
Snälla Gud, hör min bön och säg att det är så, imorgon när jag vaknar så drömde jag.
jag kan inte ta tillbaka något, men ingen verkar ju tro mig då jag berätta hur jag mådde!
Jag kan inte förstå att ni sa till mig säg ALDRIG det och sedan tyckte de var jobbigt.
Skruva tillbaka tiden och låt det komma från mig, alltallt.

don't get lost in the club all night..

..trilla istället rakt ner för jävla trappan på Etagé! Nu har jag ont i fötterna som in men jag överlever. Minns inte sist jag festade och hade så kul igår, massor med drinkar, shots shots shots :) och dans! Vaknade tidigt och bara kände att jag ville sova vidare men såklart gick ju inte det. Väntar in jobb nu, ska höra med mina käre bror vad han gör idag, börjar 16.45 och hela natten, saknar redan långpassen då man tjänade bra pengar på det ju! Nej här får ni istället en bild ifrån igår, suddig men det var på alla fyra så :)



dream-team, men roni missade allt ju..

just tell me what tomorrow brings

Lite efter idag, befinner mig inte på markplan längre, allt förändrades denna veckan. Allt kom, BAM, från alla håll och saker och ting är inte som förut. Saker du matat in i huvudet för att överleva är gone, det var inte sant. Veckan är dessutom inte slut än, så jag vet inte om jag vill veta vad mer som ska hända. Jag har hämpnat över saker som jag trodde var så självklara förr, men det var visst inte så ändå. Det händer inte bara mig, det händer mina vänner med.
Ibland är det bäst att lämna vissa saker till det förflutna och inte försöka laga det som redan är sönder, och sluta envisas om att man har rätt, allt förändras sin om tid.

Nu ska jag sticka ner till gymmet och dega, har inte så mycket energi eftersom jag somnade klockan 6 imorse, men det var skönt att lätta på hjärtat.


it's clear as black and white, like a fat panda

This situation is under my skin, there's a war going on within



let's go,

Hade kunnat skriva ett flera sidor långt inlägg ikväll, men jag tror inte jag gör det faktiskt. Då man pratar om saker och ting som man vanligtvis inte pratar om, för att alla inte förstår, börjar hjärnan tänka om..
Jag filofiserar ikväll, jag grubblar över hur saker och ting är, hur jag påverkar allt som händer i varje steg jag tar. Hur man planerar vad som ska sägas, hur man funderar över vad som kommer hända och förbereder då vad man ska säga till svars. Ändå blir det oftast aldrig som planerat men vi är så himla rädda att vi ändå gör det..
Helt otoligt egentligen..

Har tränat och träffa madi, mary och sarah idag. mysig fika men jag hade nog behövt fler timmar i soffan med mer kaffe och trevligare personal.. Det är så mycket barndom över Burlövscentrum och så jävla skönt att gå runt där för att det inte är mycket folk och man kunde lämna sakerna i bilen. i like.

ska faktiskt försöka sova nu, men mary svarar inte så blir orolig :/


one, two...

Varning för känsliga tittare, den här videon anses ha en tyngande effekt på dina ögonlock!



hahahaha sorry, i had 2. ska sova nu som ni märker :)

make sure you read the signs

träningsvääärk! Somnade inte förrän ca 6 på morgonen, sedan var jag tvungen att gå upp vid halv 12 för att dra och träna med Mary, stack iväg och skulle bara göra ryggen en liten stund och istället blev det både rygg och armar i över en timme. Belönades med solning så det var ganska skönt :) Var cp-hungriga i och med att ingen av oss pallat käka frukost, så hem, duscha och ta med maten till jobb. Därefter var det lugna puckar :) Roni saknades dock i garderoben.
Stack och åt på burger king, mary skulle sedan jobba och jag fick skjuts hem av Dejan :)
I och med jag inte är trött så satte jag mig vid datorn, men ska lägga mig snart för imorgon blir det en massa jobb, 13-14timmars pass igen.. varje lördag.

Jag längtar dock till fredag nästa vecka, partyparty. Dock blir det efter jobb plus att det blir det långa passet lördagen efter med. oh yes :/

Nej ska kolla lite på ett avsnitt av någon serie väl sedan nana.
gulligt som fan att både jag och sarah ringde varandra och bara blablablabla, fast vi viskade och var överhypade. Saknar att ligga och snacka skit som vi gjorde nyss, i love it.

sleep tight
<3


I guess I'd never be right,

She told me, she showed me
She showed me, but she hurt
But she hurt me, yet she loved me
Yet she loved me the same, all the same
Has anybody ever made you feel that way? ( Has anybody...ever made you feel that way? )
Could you really love her through the pain? Could You?

she got it written on her

gissa vad jag och mary gjorde idag, jo vi började dagen med kaffe på Mocca sedan stack vi hem och tränade och solade, kändes så jävla skönt :) Efter att vi tränade tog vi bussen till stan och käkade och rundade av kvällen med en kaffe på gökboet.. Snacka om att vi var på ställen vi inte har varit på aslänge.
Och imorgon blire träning igen, och då är det armar och mage, KILL ME! Det som behövs tränas mest så jag får väl lära mig att inte kvida utan bara hålla käften and do som schemat tells us to do:)
typiskt att mary älskar köra armar och jag älskar köra ben. damn, men det bra att kunna peppa varandra:)


Haha, min wifey är nörd :)

Maree säger: så säger dom pawn elelr jag ska pawna dig lyssna nu här jag trodde det var ett riktigt ord
 / Sand, säger: haha okej?
Maree säger: men d kommer från pwn som är felskrivning av ordet own hahah orka
/ Sand, säger: HAHAHAHA
Maree säger: jag trodde seriöst pawn på engekska var jag ska äga dig eller jag äger dig pawna / pawn hahahah orka börjar tro att ord excisterar

muahaha <3
i know you still love me;)

you know its true,

ibland finns det sjuka texter, och vet att en av mina tjejer lätt hade kunnat sjunga detta till sitt ex.

i wont lose sleep over you
i will not cry over you
i wont save no shit from you
but instead its what ill do
ill date every girl i see
and make sure that you see me
and youll regret that your no longer the one standing next to me
i wont hate on what you do
when you find somebody new
and youll relize you were a fool
but instead its what ill do
ill shake my head in sutch discrase
and throw my sucess in your face
to move that quick means what you wish
ill make you hate yourself for this

what are you doing, who are you fooling?

sta radis, koga foliras? lalala :)

då sitter jag hemma igen, såklart framför datorn och lyssnar på musik. Blev en lång dag igår då jag och mary inte la oss förrän 6 på morgonen och började dessutom prata ännu mer tills vi bara nej nu får vi faktiskt sova. Vaknade av larmet som jag ignorerade x-antal ggr. Till slut gick jag upp och gjorde frukost och fick knappt upp mary ur sängen för hon drömde om the dreamteam.. Satt i köket och snackade en skit tills jag kände att jag var tvungen att gå hem och duscha.
Vi tittade på crank och crank:high voltage igår som jag redan sett :P men när madi bestämde sig för att gå hem så tittade vi på In the name of the king, snacka om att vara förälskad i Jason. Innan vi ens började med filmerna satt vi alla fyra i köket och krängde chips och kakor. det var nice, men nästa gång får inte sarah och madi gå.

Nu borde jag väl fixa mig och så, men jag är seg och irriterad nu för att vissa blir kinkiga för minsta lilla :/
Får väl bita ihop och låtsas som ingenting nu för helt ärligt... jag pallar inte.

Igår kom vi underfund om att asa är livsfarliga, det är inget att leka med.

sve otkazi, mene potrazi mnogo mi se svidjas

imagine how it would be,

13 timmar lördag, kunde hoppa till bilen så pigg jag var till skillnad från förra gången då ingen av oss kunde gå :)
Sov ut på söndagen och mötte upp Maree och Sarah för att sedan ta ett glas vin på moosehead och snacka lite skit, kvällen rundades av ganska tidigt och jag la mig även tidigt (helt otroligt).
Nu väntar duschen på mig för jag ska iväg till wifey ikväll, ska ha en liten sleep-over:) så jag, mary, madi och ett stycke sarah som trillar in senare på kvällen ska dräggla över Jason Statham, snacka skit och dricka ett glas vin(igen ja, men som bögen sa igår man är inte alkis för det).

Nu ska jag vara över hightec och göra en kalkyl över tiderna på luftkastellet så att de inte blåser mig, nc nc, de ska veta att de inte kan leka med mig inte!

Är på skitbra humör nu med för jag började dagen med frukost hos mary och städade där lite, när jag kom hem igen städade jag mitt eget rum med :) duktiga jag då!

stuck in my head.


high voltage

jag ÄLSKAR Jason Statham! Han är så den bästa huvudrollen man kan ha i en actionfilm ;)
Har precis tittat på Crank: High voltage, det vill säga den andra Crank filmen. you gotta love it!



I know you keep me deep inside,

and when you feel my kiss, then you treat me right, treat me right.

Imorgon är det jobb igen, man mår bättre då just för att man planerar dagen bättre annars slutar det alltid med "ja vad ska vi nu hitta på?" :) Det är skönt med men you know what I mean..
Ang. jobb så kommer vårt team kanske splittras för att chefen inte tyckte det fungerade i ena garderoben och det är så jävla orättvist hur ska det gå snabbt då det är bäckmörkt i ena garderoben? aja får snacka med dom, det ändå synd men jag och maree är säkrade såklart.. eller det hoppas jag i alla fall.
Nu kommer det gå några helger då vi inte kan gå ut, vi flickor små har inte festat på sjuktlänge och nu sviker vi sarah igen genom att jobba, men på lördag fixa hon till det med en bio - jag vill ju också gå men så äre när vi jobbar så olika tider :P

Hemma tidigt idag för att Mary ska träffa nave, jag är hungrig så vet inte om jag ska tvinga henne följa med och äta. Eller så blir det mackor igen, är lat som fan idag. Lyckades i alla fall få hem två tröjor idag då jag och maree promenerat runt i stan, finns inget fint längre känns det som, kan också vara det stora ilandsproblemet: kallt ute, varmt inne.

jag tror jag ska slänga lite gamla kläder, men det är svårt att få tummarna loss till att rensa garderoben. Vill ju helst göra det när jag är ensam hemma så jag kan använda hela vardagsrumsgolvet och ha en massa sköna låtar i bakgrunden. 

get it right,

JAG ÄLSKAR DIG!

man kanske inte säger det så ofta, eller ibland för ofta så man glömmer innebörden, men ibland säger vi det till varandra och ögonen fylls med tårar ungefär som jag känner nu.
Jag och wifey har suttit och tittat på gamla bilder och vad vi kommenterat till varandra, tänk att man fortfarande känner samma sak.
Bara igår fylldes mina ögonen med tårar för att jag var ledsen för Sarahs skull och kände hur kroppen tog emot då jag tänkte på vad hon fick gå igenom och att det ska forsätta ältas trotts att hon inte vill. Jag minns då Madde sa att hon ibland tänkt på hur det skulle varit utan mig och att hon inte hade klarat det. Jag minns hur jag kramade maree och vägrade släppa taget om henne för att hon berättade en hemsk sak för mig och jag ville bara att hon skulle känna sig trygg, den dagen gjorde jag allt för att få henne skratta..
Det var längesedan jag tänkte tillbaka på gamla tider och nu sitter jag med en klump i halsen och tänker på hur mycket jag älskar er.

ja idag är jag en bölfia. I och med att jag ska sova nu blir det inget långt inlägg utan skrev just det som kom på tankarna nu. Hade aldrig kunnat avsluta ett inlägg om jag skulle berätta allt jag minns och vad jag tycker om mina flickor.

känner mig sjukt töntig nu :P menmen sentimentala dagar kommer :)
<3

I guess I lost,

Nu har jag suttit framför datorn (igen) sedan jag kom hem från promenaden med Sarah. Jag är inte det minsta trött trotts att jag inte sov något i natt, så nu är det så himla jobbigt för jag lär ju inte somna än och jag orkar inte sitta vid datorn mer. Om jag ändå kunde slänga på mig lite varma kläder och möta upp någon nu så att vi kunde promenera hela natten.. i wish :/
Hoppas det blir lite finare väder imorgon, ska träffa upp sarah och antagligen maree när hon är tillbaka från DK (?) och ta en kaffe i gues. sedan blir det kanske en lång promenad hem.
Jobbigt att lägga sig när man känner sig upprivd, jag vet inte hur länge jag orkar mer. Det är inget jag tar här och nu, ska titta på dance evolution och kanske få fram skratt innan jag försöker somna.


åh, jag mår piss


come back and set me free

igår natt fastnade jag vid datorn till halv 5 på morgonen då jag lyssnade på en massa sköna låtar. När jag väl somnade vaknade jag halv 9, knappt 4 timmars sömn skulle leda till en seg dag så jag lyckades somna om efter många om och med, 6 timmar fick duga. När jag stigit upp får jag sms från wifey som vill ha support då hon skulle ta vaccinet. Promenerar ner till östran i regnet och väl inne försökte de få mig att ta det med, fick lura dom att jag inte hade mitt leg. med mig. Finns säker många som kommer tycka jag är dum att inte ta vaccinet och många som tycker det är bra. Jag vill inte argumentera om det, jag litar på mitt immunförsvar då jag knappt tar värktabletter. Nödvändiga mediciner - ja tack, men nu känner jag inte att det behövs.
Då allt var klart promenerade vi hem, maree upptäckte att hon var tvungen att hämta något på OK så ännu en promenad i regnet sedan en kaffe på centralen och hem.
Nu ska jag försöka spoila mig själv, ta en varm dusch och kanske ett fotbad. Ni vet, lite SPA haha:)


above the ground..








observera att jag har mina skor på mig och inte är två meter lång haha :)
gruppbild: spiderman, turtel, zebra och en skottskadad polis

you're the perfect lullaby

ännu en helg. På fredagen hade vi skitkul i gareroben då vår söta Roni har gått loss och resten av vårt team är sjukt söta och gulliga. Vi fixar allt ;) perfekta teamet, där jag och maree får skrattattacker hela tiden..
Lördagen var sjukt, började 14.00 och slutade typ 04.00.. Sedan blev det mackis med teamet och hem och sova. Fixade en massa dricks och hade så himla ont i fötterna.

Nu sitter jag och drägglar lite över Inna och har bestämt mig för att åka till UH imorgon. Måste komma igång nu för helvete, be bara för att inget ska stoppa mig behöver all motivation jag kan få. Ska printa in i huvudet "kan hon/han så kan jag MED!" om jag så ska skriva det i pannan på mig själv.

det närmar sig en snorunges födelsedag, vad ska jag köpa och vad ska vi hitta på med henne :) känn the fear inför vad jag och maree nu lyckas komma på :)




<3

never seen a girl like this before..

DIE! jag hatar studera.nu innerligt, världens sämsta sida, jag skulle nästan vilja påstå att vilken människa som helst hade kunnat göra en mer begriplig hemsida! Sen att det finns lärare som skryter om den? jo tack, för de som börjat högskolan kanske it makes more sens? men för alla som ska söka kan jag säga, de vet shiii den vad som är vad. så dö hemsida.
Är det bara jag eller har det skyltats att sista anmälningsdagen var 15 oktober? wtf. Orkar inte bry mig, shiwthole.
Kikade istället på lite KY-utbildningar och hittade en som jag fastnade för, kreativ marknadsföring. Kan ändå tänka mig att jobba med marknadsföring för olika företag. Göra några snygga reklamer för t.ex. corona eller what ever.
Sedan är det ju bara att komma in:/ Utbildningen är dessutom i Malmö (STORT plus) och varar i två år, i hoppas verkligen de hör av sig. Får nog leta reda på någon adress och skicka ett personligt brev med, eller gå dit?

kollade runt lite på bilder och fastnade för en hemsida som hade så sjukt snygga bilder!
Denna bilden hade ju lätt kunnat användas som reklam till någon dejtingsak ;) det börjas redan.



sleep tight, ska snart lägga mig ju måste upp tidigt, käka frukost med wifey och sedan jobba.
http://www.platinumfmd.com.br/site/main.html

what kind of dream is this?

Då blev det lite mer jobb än bara helger, alla dagar förutom idag och söndag :) känns ganska skönt faktiskt, och imorgon måste jag städa för idag har jag lovat gosarna att baka kladdkaka i två lager, vanlig choklad och sedan vit choklad på toppen :) yummie i hope.
Ska strax hoppa in i duschen, sedan börja med mitt experiment haha. Kanske en sväng om Svedala oulet? Äta god grekisksallad med kyckling sen med!
Promenerade runt med Sarah i stan idag, fanns inte så mycket fint som man hoppats, kan vara för att jag ignorerar för jag inte har pengar för tillfället och för att jag var så varm! Så fort man kommer in i affärerna med dunjacka vill man ut igen, inte riktigt smidigt att bära på den heller. borde finnas parkering för jackor :P

Dags att bestämma sig, för jag måste söka snart. . svårt att välja och hitta rätt.


make it rain

Imorse var en trött morgon, vaknade halv åtta för att sedan traska iväg till jobbet och jag som la mig sent som vanligt. Det var lite jobbigt och värre blev det, började med de isande vindarna och sedan regn, regn, regn. Jobbade ute hela dagen under den öppna himmeln där vattnet bara forsa ner. Var genomblöt från topp till tå och efter ca 6 timmar fick vi komma in i värmen och jobba där istället. Kom hem och tog en lååång, varm och skön dusch!

G kom förbi med mat och till slut slocknade jag. Vaknade till för en stund sedan och tittar klart på The terminal, jag har nog sett den filmen tusen ggr om but i love it!
Ska lägga mig snart om jag inte släpar mig till Tvrummet och kollar på någon annan film från digitalboxen som jag hoppas vi behåller, that i love 2 :)

måste såklart lägga upp bilderna från i fredags, gör det så fort jag fått dem och lagt in de jag tog.

<3


RSS 2.0