highlight baby

Yes jag lever fortfarande men minns inte själv sist jag satt vid datorn mer än en halvtimma. Mycket har ju hänt på sistonde. massor av oförglömliga saker som jag kan gå igenom lite snabbt.
(inte i kronologisk ordning ;) )

Utspark
Vi langade in lite vodka peach på skolan och sköljde ner det med kvarlämnad cider från vårutställningen som ägt rum dagen innan. Var utklädda till ninjas och sprang runt och sjöng Kung fu fighing *woooaah* och haaaya.

Studenten
så underbart det bara kan bli! champangefrukost of course och middag med lärarna, en fin men väldigt kort och alldeles förtidig färd med båt. Kramar och pussar från nära och kära sedan det bästa under hela dagen: FLAKET! woho, kan ju nämna att jag stod själv och dansade framför alla treor uppe på flaket för att testa ljudanläggningen och sen mötas av en jävligt ostabil trappa som lastbilschaffisen fick hjälpa mig ner från varje gång. Det var ståhej på flaket och allt var bara så bra! sedan hämtar Tina mig och väl framme i stugan sköts jag på en skottkärra fram :) Middag etc. med saknade släktingar och en del vänner, sedan iväg till Amiralen där jag bråkade i kön men sedan blev bästis med bråkstaken, allt löser ju sig på ens student. Skjutsade till Slagt halvdöda där jag träffar mina arbetskollegor och alla säger gratis. Sedan taxi hem, jag madi och marietta. snack på natten och smörgåstårta på morgonen. jag ler när jag tänker på allt.

Stolheter
Madi: körtkort - grattis grattis :D
Jag - stipendium (haha jag var ensam i klassen om att få det.....) eller inte. lite rikare i alla fall.

Dolly
jag har ju jobbat en del och dragit med min fina madi på det, först hos Drags' sen vidare på kvällen till DOLLY PARTON FFS, där sålde vi "program" för 300 spänn och det gick väl inte liak bra som för dom i Sthlm. What ever vi fick våra pengar och stack. :P

Julia har flyttat hemifrån
och Kroatien spelade bäst på midsommarafton och borde gått vidare!
Min gudfar är i Sverige och jag tror jag ska hota flygen så att han inte kommer härifrån.
Jag åker till Grekland eller Turkiet snart... kanske t.om. denna helgen.

Nu kommer jag i och för sig inte på något så märkvärdigt att skriva om. denna veckan är jag och har varit en självständig individ. bor ensam nu you know och det är därför datorn blivit lite utstött.


RSS 2.0