better then to let him even get that close

porque palabras no tienen razón..

SARAH är hemma, YEAH! gosi, har saknat dig som fan <3 äntligen.

Idag är det dags att filma en la casa de Sandra, madi kommer för att få käka kakor :P Det är Matis projektarbete, filmningen då. Sen ska jag väl ut med ltie flickor på puben, boomers om det inte är massa folk :P Sarah kommer få sitta och prata ut hur allt varit, owh :)
har inte kunnat sitta vid datorn på evigheter känns det som. gad.
men ja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer och ska käka riktigt god mat som mami gjort <3

ooowh, det är lite siiiiinnes att det alltid händer oss.

poss!


It don't make any difference to me

Äntligen får jag sitta lite vid datorn och nu kan jag väl inte klaga när jag har en bättre. Sitter här och väntar på att få ladda ner lite musik, men måste först ladda ner ett nerladdningsprogram, när det är gjort ska jag ladda ner hela Kevin Michaels album yes!
Sitter här med honung på läpparna för att det skulle visst hjälpa spruckna läppar, jag tycker inte det är gott och jag kan inte prata för då får jag smaken i munnen. George kom nyss och jag får vänta med att prata med honom en stund, tänkte traska vidare till X-boxen istället för han tycker inte om att sitta vid datorn.
Jävlar vad jag saknat datorn, faktiskt. inte bara för att sitta och surfa etc. men när jag inte har tillgång till den så måste jag använda den av x antal skäl, skolarbete osv.
Skriver väl av mig lite mer senare ikväll.

6 dagar kvar
poss! / Sand

Somebody got to tell me what tomorrow brings

Igår var det gymnasiemässan, stod och delade ut broschyrer och fixade lite folk till skolan på tisdag. Många var gulliga, småsmå 9:or, fick en att tänka på hur snabbt tiden gått, de har hela gymasietiden kvar medan vi ska ut och jobba osv. Missade segevångsskolan som var där på förmiddagen ju, menmen. Slapp ta bussen då jag träffade Shayan på coop värnhem, sen blev man körd hem med yeah :)
Idag 05.00 åkte min bebi bort :( Ghana i två veckor! jag vill också dit, jag verkligen hatar allt som svensk vinter står för, när det väl snöar så är det inte till julen och snö blir till slask förr eller senare.
Hade spanskprov idag med, jippi, Fernando - säg inte att vi ska fråga dig något när du ändå dumförklarar alla och ändå inte svarar på frågan. AH! jag och ettorna var frustrerade
intensivt pluggande i två veckor så att allt verkligen kommer fastna.. palla kämpa, jag är fan hur slö som helst.

Jag måste veta nu, nu, NU!
vem ville sätta på vår bibliotekarie på kontoret under personalfesten?
låt mig citera "En klassisk sådan, mycket vin, babbel, råa skämt, och det allra jobbigaste, en man som förklarade sin kärlek, eller mer att han tyckte att vi skulle ha sex på kontoret."

Vi kör uteslutningsmetoden
1. Rolf - nej, fru och barn plus jag tycker om honom för mycket för att tro något sådant om honom
2. Robert Elg, nej, helt enkelt samma anledning som för Rolf
3. Marcus - nejnejnej, btw. är det han och carolina? hålla hand måste väl ändå betyda...
4. Bengt.H.H - nej, gubben lilla skulle aldrig våga vara så "fräck" mot en yngre kollega (?)
5. Turre - nej, han har Michell och Smirre, två p.. missar är enought?
6. Jan W. - nej, han är väl ändå inte ens lagd åt det hållet
7. Christer - nej, det kan inte vara han, det bara funkar inte.
8. Hassan - nej, fru och många många barn. blatte med stil, respekterar hustrun etc..

mittemellan listan
1. Carsten
2. Per
3. Joel
4. Göran Hillborg


Misstänkta
1. Mickey - sågs som väldigt närgången under gymnasiemässan mot Bassam, har lite av snuskblicken när han skojar.
2. Måns - vill inte tro det, men det kunde varit passande när han nu lämnat landet ?
3. Håkan (it-teknikern) - Why not?
4. Björn bitr. rektor - han verkar kunna charma vem som helst med hans parfym, han kanske sökte lite bekräftelse och hade druckigt lite för mycket vin?
5. Tarek - som har frågat fall man är gift, hon kan ju möjligen missuppfattat hans engelska och inbillat sig att han menade lite andra saker ?

Lite sneaky får jag luska ut vem det är.. ge mig en vecka så...


Idag är det btw spelkväll, gotta love it!

poss

When your liking the change, you get caught up

Och vi hamnade till sist i volvo s40 och åkte runt, runt, runt med hög musik. köpte glass, satt ute och snackade.
för att man känner fredde och den andre killen som bara ville ragga lite fick jag coh sarah en meny gratis på BK. Det är alltid bra att känna personalen på snabbmatställen haha. Vi skulle ut och festa, men ingen kunde i sista sekund, like always, så vi fyra åkte bil ist. Jag är rädd att när jag väl tagit körkortet kommer förlora det lika snabbt på fortkörning, god that feeling.
Som alltid är jag sist och veta när det gäller saker min familj planerar, middag idag med massa folk ochjag behöver plugga idag, idag ska ju vara min pluggdag!
G kommer över med cookiedogh glass från Ben & jerry's och så ska vi plugga satan tills det att Sandor Slash Ida börjar. Det var nog den första boken jag läste som jag faktiskt tyckte om, och idag går den finally på tv.
Imorgon börjar skolan, känns konstigt nu när man vant sig vid halvslöa dagar, har inte gjort något särskilt dock men men. Tror jag faktiskt behöver komma upp tidigare om dagarna.
Bara några dagar kvar sen åker Sarah till Ghana, jag vill också dit! behöver lite sol nu ju. Får sola lite solarium snart i think. åh jag hatar att vara blek! Igen drömmer jag mig bort lite till de soliga och helt underbara dagarna man hade i kroatien (när man väl var på stranden). ibland känns det som jag inte får minnas tillbaka till sommaren, men jag måste ibland, saknad!

borde inte.


poss / sand

Me against myself

Mötte upp Maree och gick till Sarah, därifrån promenerade vi till Ikea. Fick prata ut en massa, och under fikat dök appstines besvären upp? Jag bara måste på fest nu, nu, nu! Satt och pratade om hur vi tidigare har festat och vem som alltid försvinner innan kvällen ens börjat. Jo tack, jag blev sugen som fan och känner för att dansa som en idiot ikväll, I got to move my body, shake the stress away, sätta på maxvolym och dansa! Få glömma hälften av sakerna man annars sitter och tänker på?

 

Jäklar vilken tajming vissa saker har, då man nyss har tänkt tillbaka och bara en halvtimme senare möts av värsta flashbacken, vart ska man ta vägen och hur reagerar man? Jo min reaktion var kanske inte den bästa, men det är inget att oroa sig för, allt känns bara så konstigt? var det verkligen så länge sedan? Vad hände? Hur tänkte jag egentligen då? Lämnar dock frågorna bakom mig, för jag lär ändå inte få några svar på dem.

Mitt huvud har fått för sig att undra en massa, tillbaka bara några månader.. hur mår du nu. Vad har hänt i ditt liv på sistone, vet du att jag fortfarande bryr mig? Gör jag? Okej, den sista var dum. Jisses, kan bli tokig på mig själv, särskilt nu.

 

Lovdagarna har väl mest ägnats till företaget. Företag som kan sponsra är svåra att hitta och vi hade en krängardag i onsdags med massa kakor hemma hos mig. Tove och Cleo gick dock hem mätta och belåtna, och med ångest över vad vi stoppat i oss (?) ..

 

Tror att jag bestämt mig för att göra religionen imorgon. Sen kan man festa imorgon ikväll. Har sådan lust att klä upp mig, förfesta till gamla hedliga låtar och sedan gå ut, och på riktigt denna gång. I need you.


Visade sig inte i slutet av filmen att hakuna matata är struntprat?

 

Poss / sand


I wasn't looking for nobody when you looked my way

Det var då meningen att jag skulle sitta och göra min religionsläxa fast saken är då att jag jobbar bättre under stress så det lär inte bli skrivet idag. Ska snart hoppa in i duschen, en lång dusch tack!  Den obeskrivliga magenvändersiguppochner-känslan is back, lite.
Vill ut ikväll, vill festa, nu, nu, nu! På en riktigt fest, med massor av porriga rnb låtar och folk som dansar sönder sig, folk som vet hur man ska röra sig, ge mig lite av det nu! oskyldigt värre..
Satt och tänkte igår kväll/natt, ett. man är ganska blind, nästan alltid, och om man inte är det så bestämmer man sig för att koppla bort hjärnan och göra det som är kul för stunden, vilket ett leder till att någon/något/jag/du inte kommer klara av situationen om två veckor, vilket betyder alltså då två. att det kommer ske en förändring (och det tycker vi inte om) så resultatet av allt det här lär då vara om man varit med om en förändring som man tycker om, kommer man snart att mötas av en större förändring som man misstycker så mycket att man spricker. bara för att vi är blinda? eller väljer att vara det ibland, många gånger..
Idag är dock en sådan dag då jag är sugen på passionerade historier och allt det dära. Ska sitta och titta lite på då Enrique trycker upp en tjej mot väggen och kysser henne längs halsen(and with those lips), då Ricky Martin (som jag inte alls tyckte var särskilt snygg innan) dansar och är baar en allmänt sexig latino just nu. Har då en dejt ikväll med Youtube.. (kanske inte så bra att skriva om andra snyggingar när jag har en själv, men detta är look but you can't touch-oskyldigt).

We're hand in hand
Chest to chest
And now we're face to face

owh jag ryser, kom och ta mig nu.
jag behöver en kväll till, talk to me.
btw. så möts jag av färgchocken utomhus and I like it!

last night. såg rattouille (?) igår - den råttan som lagar mat och jag tror helt ärligt att jag skrattade högst i biosalongen, gick då med pojken och hans syster Sandra :)
- ni måste faktiskt se filmen den är skit rolig, och bra och ja inte den nya sortens kassa tecknade filmer! men kortfilmen från pixar som visades innan var bäzt ;)

poss / sand

RSS 2.0