you can make a room freeze

Vad spanska måste vara så jobbigt då, har en uppsatts att göra men kan i och för sig säga att jag skickar in den till han så jag har lite mer tid på mig? (A) pallar liksom inte, men får försöka ändå och sen måste jag verkligen få VG på provet nästa vecka annars sänker säker Fernando mig :| "du har potential till att få MVG om du gör mer" - kanske inte precis de orden eftersom han läspar genom allt och kan inte avancerade ord, men i stil med och MVG:et var med i alla fall haha.Tänkte göra lite instuderingsfrågor nu då så att jag slipper det nästa vecka, jisses vad skolan ska ta upp så mycket tid.
Tog tag i det där med att jag måste träna idag, gick ut i hela 45minuter och joggade lite men gick för det mesta, ont i knäet och en kondis på minus 100 förtillfället, hm I wonder why.. får väl börja försöka hitta mer tid till att komma ut en timma om dan.
Ser ut som att jag kanske åker till Borås i helgen och shoppar lite, vill ha massor med nya kläder, jag som skulle köpa skinnjacka, skulle och skulle tänker ju fortfarande göra det bara jag hittar en fin så.. sen blir det ju lagom då man får pengarna imorgon :D hallelulja moment.
idag avr jag extremt jobbig och höll på att poka madde hela tiden medan matilda försökte stoppa oss, vi rymde och fortsatte vår brottningslek, det tyckte vi var hysteriskt kul och det tyckte visst också några små ettor då madde slog till mig, (aj).. Tror ni att vi syns på skolan? hahaha

poss / Sand

Strum me like a guitar, blow out my amplifier

When you hear some feedback keep going, take it higher

plugga, plugga, plugga det tar aldrig slut.. Idag var det ig-prövning så jag försökte på kemin, satt där och verkligen försökte ta till vara på alla kunskaper, efter att det ändå gått hyffsat bra, sådär okej typ, så kommer jag till del 2.. Yes räkneuppgifter (hell), visst det är lugnt och så om det finns en J*VLA FORMEL :| menmen, så kollar jag igenom provet utan att ha gjort de 5 uppgifter som fanns då på del 2, fösöker räkna ihop 16 poäng på något höger, sen läser jag lite nogrannare på vad G-gränsen går.. Ja 16 var rätt men då måste det vara poäng från bägge delarna, så jag kom fram till att jag måste försöka göra någon uppgift där bak vilket inte gick något vidare.. waste of time, fandå!
Har gjort lite svenska i alla fall, ska börja göra stadsplanering så fort jag hittat papperna :/ och orka spanska? damn it.
Annars var det en ganska så skön dag idag, frukost och lite lycka, sen glittrade jag ner madde :P lite hyseriska skrattattacker då madi påpekar hur ful storken är.. sen var det väl bara chilla rundan som vanligt dårå. :)
gad sitter här och bara känner hur jag vill ut och göra något kul, får gå en runda (jättekul!).. Åker kanske till borås till helgen, jag vill shoppa! Ge mig nya saker please!
Jag fastar nu med men inte dead serious, utan från sötsaker och kött. fatta så mycket jag vill ha godis :| jisses, få klara mig på att knarka tuggummi istället och kaffe, my precious...

mmmhhmm mm mm

poss / Sand

straighten up your act, cause I know you're soft

jäääs :), jag har hittat en häftig sida, eller Julia tipsa mig om den, en så extremt häftig sida att den går igenom varje kapitel i Kemi A, nice! så glad och lycklig sitter jag här vid datorn och tänker att jag kanske måste skriva ut alla sammanfattningar och sitta och göra alla testen på sidan, I so love my life.... :|

Igår satt jag och sarah på mackis en stund tills Julia kom till stan, träffade denniz & ali/felix, de glömde min beställning så jag fick välja en tröst matbit för dne långa väntan (10 min?) och var generös nog att ta en donut till Sarah.. satt och pratade skit vi fyra, sen begav vi oss ut för att träffa julia. Vi tjejer gick till B&B, inte en jävel där så gökboet fick det bli, efter en kort stund gick sarah medan jag och julia satt kvar och pratade om en massa, efter att vi bestämt för att runda av för kvällen körde george julia hem. Vi körde runt lite för att hamna på en lekplats som såg spännande ut, orkade dock inte gå mer än två meter förrens jag sprang in i bilen igen så kallt som det var, åkte till bo01 ist, och satt i bilen och verkligen bara snacka en massa skit..
pratade mest om saker man gjort som liten och jag skäms, en sak jag saknar så sjukt mycket är då grannbarnen lekte på gården och vi kom på egna lekar, min favvis var då två stycken gungade medan den tredje gjorde reklamcharader, jag minns att jag brukade förbereda mig och zappa mellan kanalerna för att hitta reklamer jag kunde göra.. Då någon visste vilken reklam det var skulle man hoppa av gungan och säga det, och då blev det dennes tur att härma en reklam

Tänk om vi bara kunde vara barn föralltid, leka på gårdarna och ibland t.om. vara så pass busiga att man sprang ner till torget och köpte en klubba, marietta bustade mig dock då hon sa till min pappa att vi varit själva inne på tobaken, hm "nej pappa vi lämnar aldrig gården".. gad, nu gömmer vi så mycket värre saker för våra föräldrar...
Och eftersom att det är lov så har jag fastnat för våra bästa år igen (har funnits sen man bajsa i blöjan?), kom igen nu, SÄTT DIT MARLENA innan hon dödar shawn :O hon är fanemig inte klok ju, minns ni inte då hon var typ besatt av någon demon? hur kan man INTE misstänka henne?

poss / sand

what's a plan without a plan b?

Saker och ting löser sig, det är bara så och det är jävligt skönt att det är så. Det är otroligt hur jag kan ha lugnat mig från att ha ett temprament på 190 till en svag 10 efter att man bara bestämt sig för att strunt i allt som hänt.
Det är lov och redan onsdag, jag har pluggat kemi som är sugit, ja halvflitig har jag väl varit dock har jag bara hunnit göra allt det jag förstår och är på kapitell 5 av 11/12 (?) fuck it, jag ville ligga före, så imorgon ska jag ta tag i det och pluggapluggaplugga, om jag bara klarar det här skitet så är allt över.
Fan vad jag kan vara dålig ibland, hade inte rökt på ett tag och igår när jag och maree var och handlade hårfärg kunde jag bara inte låta bli, smakade inte ens gott denna gången, jag tror jag klarar mig utan ett tag.
Ikväll ska jag ut med Sarah och Julia, planerat var det att gå till etage men har nu bestämt oss för att puba istället (no jag som e danssugen :| ) men men, ska se hur pluggandet går imorgon då jag hellre vill vara sängliggandes hela dagen.
Igår hade jag och sarah inget att göra så vi blandade lite drinkar och promenerade till värnhem, det är ca 3Km dit och jag kissade två gånger och en tredje när vi vände hemåt. Vi gick i alla fall in på Ziko livs där jag råkade välta en kartong med tuggummi, sådana man köpte för 50öre när man var liten, de låg en flod av dem på golvet och jag flög ner på knä och skulle plocka ihop alla, sitter och pratar med mig själv och sarah/ägaren(?) sa något i stil med " hur lyckades jag välta den med mest i, oooo detta är en ny smak(inspekterar), fan dom e helt dyra nu förtiden, fan vad många det ska vara, juste förlåt att jag välte dom, så nu är alla på plats" klampade ut sedan och ägaren satt och skrattade en massa, likaså gjorde jag och sarah resten av tiden vi var ute.
My my, saknar min quality time med datorn.. ska sminka mig och göra vid mig nu, tidigare såg jag perfekta outfiten i huvudet men den inkluderade klackskor vilket jag inte har men ska köpa, åh yes, mina första skor med stikleeee :O

poss / sand

Fly me to the moon

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On a-Jupiter and Mars

In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me

Fill my heart with song
And let me sing for ever more

You are all I long for
All I worship and adore
 
In other words, please be true
In other words, I love you

Och denna helgen har jag sett Ps. I love you, hejjagvillgråtafilm så jag rekomenderar inte den som biofilm precis, lite synd att man fick sitta brevid en man som inte kunde andas normalt eller sluta att bre sig, jag och george var inklämda från bägge håll. lite kul var det också att jag var tvungen att sitta i tuggummi :/ sen blev det lite kaos och jag vaknade med svulloögonen.
så idag har jag väl återhämtat mig, köpte lite saker och var och hämtade nycklarna hos chefen. Imorgon jobbar jag max två timmar sen ska jag träffa maree och efter det plugga skiten ur mig. Gotta hate Kemi, riktigt pressad efter att man vet att det är näst sista chansen nu. men känner mig happy for a change (?), har dock lust med ett vårskrik som jag och madi pratade om..
En vecka lov väntar och jag har en del att plugga in,
sen släpper jag resten, får lära mig vara känslokall för just nu spricker jag hur lätt som helst.

face me in bad times and in good,
meningen är att du ska vara min bästa vän, a never ending story oavsett vad.

poss

let's go..

En vecka praktik i en unken lokal vid stapelbäddsparken, där vi ska göra saker för några som har världens största beslutångest? och vågar inte säga ett skit, jisses vi är vuxna come on, är ni rädda för oss? i och för sig så var jag och lotta ganska aggresiva vid förra besöket. Menmen vi får la se hur det går..
Det var release party i fredags vilket var hur lyckat som helst :) nu känns det som företaget går upp för;)
annars är jag bara helt inne på att jag vill ha jobbet, så att det är allt jag gör, att jobba då, resten är ganska sugit, det flesta och mesta är det.. fast sen har man några lifesavers i sin vardag, och de lär la veta vem de är :)
111gången min pappa skrämemr mig genom att knacka mgi på axeln när jag är helt inne i datorn och musik, så nu får jag gå till sängs och hoppas att han inte råkar komma in på min blogg, sånt är bara pinsamt.

poss

RSS 2.0