you shot me down

Då var man i stan med Sarah idag innan jobb och SJÄLVKLART var hela zara-butiken fullproppad med vårnyheter som jag verkligen verkligen VERKLIGEN ville ha, men så har man inte pengar. skit. Blev ett plagg sedan kände jag nej jag har inte råd med mer, fan vilken dålig lön jag fick, fy fan :( och självfallet ska det finnas så mycket jag vill ha.
Imorgon betalar jag min räkning plus avgiften till högskoleprovet. skit det med.
Idag planerade jag och Sarah även lite ang. framtiden, you'll see about that later.
Jobb på f24s där inget spännande hände mer än en leverans och att Kiki och Sarah kom in och snackade lite skit, söta dom ja. sedan kom mary och madi med, och vi begav oss till slagt för att jobba igen.
Efter jobb blev det mat och sedan MH där vi pratade om två helt skilda saker, det som gör dagen och det som förstör den. Kändes skönt att prata ut även om det river upp gamla minnen, och nice att Besha var precis lika pratglad och söt som alla andra.
Sitter här nu och hade kunnat yttra mig om hur dålig människa jag var och hur fel jag gjort, sitter och tänker på hur svag jag samtidigt är för min värld vändes upp och ner efter en kväll jag inte kan glömma. Samtidigt som jag tänker fan vad tycker folk om mig, jag höll på att kvävas efter en kväll och det förtjänade jag i och med vad som hänt. Jag förtjänade kanske det men det åt upp mig innefrån, jag trodde seriöst jag skulle svimma hela tiden och den natten och dagarna därpå var som om jag inte existerade egentligen, visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till och hade inte kraft till något.
Det kommer dagar vi pratar ut om sådana saker och det känns bättre, och det som en gång är gjort är faktiskt gjort, vi lever vidare med det och that's the way it is.

Nu har jag lite ont i huvudet och borde försöka sova bort det. Imorgon blir det jobb och Mary är där hela natten :) fast vi får inte vara i samma garderob :( dreamteam splittras och jag är överkvinna i stora garderoben haha.


I'm the rush you've been waiting for your whole life



älskar bilderna på Sophia Somajo, so here's one :)


I take my time, I put it back

Min dator har legat i ett hörn och bara velat bli hörd och rörd, jag har dock inte haft tid så har inte skrivit så mycket.
Igår var det lite klapp på huvudet då jag var uppe tidigt och var på jobb, hann och fika efteråt och sedan jobba och sedan träffa gosar. Blir glatt överraskad mitt i stressen när söta, rara gosar kommer och hälsar på mig.
Blir dessutom glad när vissa medlemmar säger "åh det var längesedan man såg dig" och samtidigt le jättemycket, vad glad man kan bli för småsaker :)
Idag glömde jag nästan bort att jag och dejan skulle iväg men vi hann innan jag började jobba, kanske lite dyrt att tatueringen kostar ca 12000 men vi skulle titta vidare lite (rekommenderar Morgan till alla typ = så var är min 'du får en gratis tatuering för att du varvat många kunder'-erbjudande?) kunde ju allt önska att det var så.
De verkade i alla fall vara duktiga i Limhamn, ändå fin studio där.

Imorgon blir det kanske bio? mongo svara så jag vet :D

Dagens ilandsproblem är kyla = jag har torra läppar och mår skitdåligt för det, haha seriöst jag har aldrig det och varje gång jag haft det känns det sjukt konstigt, det typ som att jag plötsligt skulle få torra händer. Seriöst ilandsproblem känner jag. haha ;)

Funderar på att flytta upp 2 månader, det passar sig inte nu direkt för har får fler arbetstider här än om jag flyttat, sedan ska jag snart göra provet vilket betyder jag måste plugga :| damn it.

föralltid betyder inte hela tiden, betyder inte problemfritt, men då man innerst inne aldrig släpper taget, aldrig ger upp det som en gång var så löser sig det. Jag minns, "ni är exakt likadana, det är nog inget som kan komma mellan er och dessutom var alla avundsjuka så fort de såg oss". Ge oss tid sedan är det som förut, säg jag lever en lögn och tro det och jag kommer verkligen inte lyssna för innerst inne vet jag vad som var och vad som kan bli.. <3 S

So happy I could die
Be your best friend
Yeah I’ll love you forever
Up in the clouds
We’ll be higher than ever

So happy I could die
And it’s alright
Happy in the club with a bottle of red wine white wine :)
Stars in our eyes ‘cuz we’re having a good time


Drop it low

stöd på jobb från Mary idag :) like always. Imorgon blir det bio med F24S - snabba cash och middag på Chili, i like! Fika efter jobb med mary och madi på CP, sedan hem för att man måste upp lite tidigare imorgon och lämna en nyckel.
Efter tvång från M&M la jag in bilderna från min B-day. Så här är lite bilder på gos <3








Best I ever had

I'm ALIVE! och ett år äldre.

På fredag var det min B-day och alla var så söta som kom, världens skönaste känsla att alla pratade med alla fastän det var så blandat med folk. Tack alla för kvällen och för presenterna <3 love you looong time haha:)
Ja det var förfest hos mig med pastasallad och drinkar hit och dit. Jag ber om ursäkt om jag inte umgicks med alla men har ett svagt minne att jag faktiskt inte minns vem jag pratade med mest, jag var knappt berusad så hur kan man inte minnas? Det sånt som kommit med åren haha, kul med pensionärs-skämten, man fastnar lätt. Kan vara att jag inte minns för att kvällen kändes lång.

NORDEA <3<3! lördagen skulle man upp tidigt igen och infann mig på slagthuset 08.45, high five. Så kom hela nordea folket och vad är inte mer passande som tema än RAP/HIPHOP, GRAFFITI & sist men inte minst BREAKDANCE. Jag har aldrig hållt mig från så mycket skratt. De gick seriöst runt i G-kepsar och nu pratar vi inte om vilket folk som helst, det är konstymnissar (som var stenrika och många VÄLDIGT charmiga, hjärta till en del av dom:).)
I alla fall, de lärde sig en rap-text, de klädde på sig någon slags helkroppsdräkt och målade graffiti och dessutom BATTLA dom i breakdance. De kom till garderoben och säger "yo yo" WTF? vadå älska sitt jobb.. Dessutom var jag där i 18 timmar, fick dricka vin för att jag fyllt år = fan vad jag älskar min chef Maria!

Efter första ruschen så stack de till hotellet och bytte om/duscha osv. kom tillbaka SÅ SÅ SÅ stiliga. igen i hugo boss, armani, belucci-jackor (= vi var tvunga vara riktigt ordentliga för vi vill verkligen inte ha ngt fel i garderoben) Jag och mary valde ut vår män, lite kul ändå :) Sen blev alla svinefulla för att de bjöds på ALL alkohol.

Lär mig inte av andras misstag och blev fastbojjad i garderoben för jag kastat en vindruva på en vakt, även om han slog mig med batongen 100 ggr om. Jag fick komma loss till slut och kvällen slutade bra, jag sov som en bebis efter ett 18 timmars pass som var fyllt med skratt :) älskar dom här passen så mycket att man ser fram emot dom.

Söndag blev det drinkprovning och sedan hem, och idag stod jag på Rörsjöstaden. Saknar att jobba på Nydala (trodde aldrig jag skulle säga det) but it's true.

dags och käka lite till chips och sedan sova.
<3

what? why would I do that?

älska Seth MacFarlene! klockrent.



"you got kidnapped by something that goes on a sallad" <3

you got me stressin'

Blandade känslor nu, FUCK. Trivs fett bra men imorgon är det ooover, jag har saknat känslan av att vara topp när man high fivear sig själv för att man lyckas hinna med allt trotts alla påfrestningar. Jag menar, alla slutar/säger upp sig efter ett tag och där står jag och gör ALLT själv, jag ger inte bort gratis träning till folk som ska flytta maskiner till en, jag spänner mig istället och gör det själv ;)
GOS! vissa är så söta, jag menar liksom bara jag ser att dom är och tränar blir jag på så bra humör. Now it's gone. Kommer säkert börja träna där själv för att träffa min låtsas-mami/papi :)

Stack tidigare till jobb och resulterade till att jag limma och fixa med ETT löpband = 1 timme. Blev kallad tekniker och en massa annat, men jag lyckas lösa saker och ting hela tiden. HIGHFIVE! Hade jag fått jobba mer hade jag ständigt skruvat, plockat undan och haft mig. Kanske tur det då?

Fika efter jobb, men var inte så pigg efter att min dag inte blev riktigt som planerat, men den började iaf jättebra då jag hittade min klänning :) Plus att herr Gay-lord satt bredvid mig och mary på E-house idag. "kolla min boomerang tröja, kolla mina nya gucci bla bla bla. åh vem är det som tittar tillbaka på mig, hello handsome." Men OJDÅ undra vem som kollar tillbaka när du ser dig själv i spegeln varann minut, vilken social kille. vissa människor....

Inte mycket sömn i natt, så ska ligga och kolla på TV sen soova. Imorgon blir det en lååång varm dusch och förbi jobb sedan lite andra ärenden. Lite för mycket stress på sistone, men imorgon lär jag hinna med lite i alla fall.


what you've been dreaming about,

Vet inte hur jag lyckades glömma få med att jag tittade på Avatar med Mary och Roni igår, jag vet att jag var skeptisk förut ang. den filmen men det var pga. den fattiga trailerna som de visade på TV. Nu är den sedd och jag ska t.om. gå och kolla på den igen :) måste ses i 3D om ni nu ska se den! Värt alla pengar och den ska dessutom pryda min hylla med filmer då den kommer ut!
På tal om bio så måste vi se Alice i underlandet, kanske ta lite opiom innan vi ser den så kanske vi förstår oss på denna viktorianska berättelsen, kom ju till på det sättet i guess. 9 av 10 pundare i England, congrats! Historia är nice.
Måste söka lite på taj mahal, i och med jag ändå håller på och lägga ett 1000 bitars pussel med det motivet kanske jag vill veta mer om dess historia.
Så dags att lära sig något vettigt nu, så som jag tränat på att se vilka bitar som passar etc ;)

<3


If you're losing her don't be sad,

cause she will offer you heart attacks..

OH VILKEN HELG!! hm, undra reaktionerna på den? Har varit hemma varje kväll och lagt pussel haha :) det är inte ens vuxen-varning, lite mer pensionärs-varning. you still love!
Blir ju faktiskt utgång på fredag då jag fyller år, först lite snacks och dricka hos mig sedan går vi allesammans vidare och ska vara kul och träffa alla söta! :)
Idag var det fika lite runt i Malmö efter att jag var på jobb, imorgon ska jag eventuellt förbi systemet innan jobb men jag vet att det är mycket som väntar på F24S att jag borde komma in en timme tidigare och leka handywomen för alla skruvarna sitter löst! damn it.
Blev faktiskt lite biljard i lördags vilket var nice, jag älskar biljard! Även om det gick bra i början slutade illa då mary och jag bara satte den vita bollen. No good.
Har lite ärende nu innan fredag som jag får ta tag i, känns dock så tråkigt att gå iväg själv men det lär bli så ändå annars blir det inte gjort..

Fan hatar skriva tidsrapporten, får för mig att jag ska göra den på denna datorn där det inte funkar. Så FAN på det, måste sätta mig imorgon vid den andra datorn. orka.

Nu blir det lite mando diao :)

It's time for you to see yourself
all the misery you brought up
Gloria's one day ahead
watching you from the heaven's gate

She's tired of problems that you caused
her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth


with nobody but me

hm, ändrade planer igen, dock är det inte så ovanligt men måste ut i kylan snart ändå and i really don't want to. Synd man inte kunde teleportera sig så jag slapp gå ut i kylan :( damn it.
Lite grym är man då jag städat rummet lite i alla fall :) plus att jag satt med mina föräldrar och käkade mackorna, samtidigt som de då tittar på let's dance, kände att nej så gammal är jag inte så jag tittade på family guy medan jag städade.
Funderar på att träna men min ipod är inte laddad så jag tar nog det imorgon i stället, i och med jag inte vet hur det blir för jag orkar inte höra av mig till allt och alla dag ut och dag in.

nu ska jag ut i kylan, sedan får jag kolla på resor och drömma mig bort? :)




I'm out.


we're taking over

Då var biljetterna bokade till Avatar på söndag, jag är en dålig människa - tyckte filmen verkade skitdålig för reklamen på TV var ju bara "eh wtf är det för hittepå grej" men efter att Roni berättat att han gärna ser den igen (fastän han redan sett den 2ggr på bio) så tänkte jag okej då, tittade ju dessutom på trailern och den verkar vara skön ändå.
Jag var så rastlös idag eftersom att planerna inte blev som tänkt så jag tog bussen in till stan för att hälsa på mimi och passa på att hämta myntrör :) På måndag måste jag in tidigare på jobb och fixa och ha mig, jävla löpband kan ju dö!
Nu väntar jag på att Mary ska komma, ska ner till gymmet och sätta upp en lapp att solariet inte funkar :/ sedan färga håret och så blir det film ikväll. Snabba cash, Dejan berättade om den igår och självfallet har Mary den, yey!

Imorgon blir det eventuellt chillkväll där vi spelar sällskapsspel (åh yes, känner hur rynkorna träder fram i ansiktet men har lyckats få med en lillkille så det lungt) haa ha.

Nu gör mami en räkmacka till mig, gosi. Håll tummarna för att håret inte ser förjävligt ut efter färgning.

Funderar att skriva min tidsrapport, men tar nog det imorgon förmiddag efter att jag städat.

och så avslutar vi med ett jag-älskade-frukost-på-sängen-high five.

<3

now we murders, cause we kill time

<3

My team hardcoooore

woho dator, har inte hunnit/orkat sitta vid datorn de senaste kvällarna.
Igår spelades det bowling på biggan och O'learys(som vi självfallet inte betalade för det vilket jag aldrig skulle få för mig att göra med tanke på fucked up shit som pågår där - arbetströjan har jag kvar, borde kanske bränna den och låta maree och madde sjunga "burn baby, buuurn"). Sällskapet bestod av moi, mary, madi, roni, nicco och hans bror tobbe. Kvällen avslutades med sällskapsspel som vi gamlingar ÄLSKAR, woho.
over. det var dessutom nöjesguiden den 5:e och det där med att endast stå i kassan gick inte för mina sötnosar i garderoben fick fullt upp så jag sprang givetvis ner och hjälpte dom, kom hem 6 på morgonen efter att vi dream-team käkat:)
Imorgon ska jag städa rummet och till stan med sarah (och mary?) sedan käka något gott tillsammans. Hem och ta det lugnt? Fram till februari är det inte mycket jobb om helgerna, har i alla fall F24S där bara vissa medlemmar håller en kvar (finns mycket ont och säga om det företaget men jag låter bli, bättre bita ihop lite till och låta dom söta medlemmarna få en på bättre humör).

Nästa fredag fyller man år, förfest hos mig som jag hoppas blir bra men kommer kännas lite konstigt och blanda allt folk. Ska bli kul och se en del ansikten som man inte sett på länge, hoppas på en bra kväll men är inte pepp på att dricka så värst mycket. Ska till systemet och kolla vad jag är sugen på, lika bra att vara ute i god tid :)
Får ju hoppas att alla söta som kommer inte blir allt för fulla för som sagt ska jag ha en förfest, blir utgång därefter där jag vill ha med de som är sugna. Tar emot lite nu när jag fryser som fan menmen.

Yo' im 'on sleep on the flo'
ha, pos!

blame it on the alcohol








nyårsafton


idag är bara inte min dag! att se fram emot: frukost innan jobb.
god natt.

I be stuck to you like glue baby

Gott nytt år - jag önskar att detta året blir bättre än det gågna, från år 2009 tar vi med oss de fina minnena och allt nytt vi lärt oss, även från det som gjorde ont att gå igenom.

Nyårsafton tillbringades med nära och kära, mary och jag lagade en supergod middag hos S där Sarah var med :) vid tolvslaget stod jag och mary vid triangeln med madi. Rökte cigarr som inte var så nice haha :P Jag fick skjuts till Julia där vi festade en del och pratade med trevligt folk. Jag var sist ut från festen, men jag hjälpte till att städa sedan satt jag och Julia och snackade hur mycket som helst och det kändes som förut. Har saknat den lilla tösen, gick ner och tog bussen till centralen där jag mötte upp mary som jobbat och vi åt gooodaste frukosten på SAS, radison blu :) det är vår tradition vetdu!
Höll på dö av kylan, men kom hem halv 9 på morgonen och då bäddade jag ner mig själv och gav mig en klapp på axeln över att jag varit igång hela natten och hunnit träffa så många! Nu är jag redo för nya tag, världen ser fortfarande likadan ut och inga nyårslöften precis utan det är full rulle och dags att hitta skola, nytt jobb och åka iväg med vännerna för nu fan ska jag ta tag i allt, det gäller kämpa på.
Tittar på min arm och läser Euphoria - det kommer de dagarna då jag kommer le så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen, då jag skrattar så mycket att jag får kramp och det ska rädda oss från de sämre dagarna <3

I'm not going to run away


RSS 2.0