we've had some times I wouldn't trade for the world

Nu väntar jag in först Maree sedan kommer G. Ska dra och käka buffé på O'learys (blir alltid så att man hamna på sina arbetsplatser, hm). För tillfället håller jag på och lägga in lite låtar på en MP3-skiva, tar ju aldrig slut. Vissa låtar får en att känna precis som förut, lite sjukt i och med det var flera år sedan man lyssnade på en del av dem. Nu, nu, nu lyssnar jag igenom dom spanska låtarna. aowh det är bara att njuta.

i love.


ah-ah, temper temper.

Då sitter man vid datorn igen, rensar ipoden lite och har varit uppe ett bra tag ändå :) Igår ringde madde vid halv elva och hämtade upp mig en timme efter det. Besökte Broderstugan och sedan vidare till Moosehead, det är så skönt att de här hemma har vant sig vid att jag kommer sent i och med att jag brukar jobba natt och så.
Väntar in madi så att vi kan leka idag igen :) blir så lätt rastlös men känns skönt att ha rensat bland 300 minstry of sound låtar. Nu kanske jag slipper ladda ipoden så ofta då allt batteri inte kommer gå till att bläddra mellan låtarna.
Tittade förresten på en braig film igår som jag tror hade titeln: hundred girls. Längesedan jag faktiskt såg en så enkel men rolig film, bandidas gick på tv dessutom och den är fettcool - kan kanske vara för att kombinationen av Selma Hayek och P. Cruz är klockren :)
Nej nu ska jag skapa en internationell lista på ipoden sedan är det nog dags att gå in och duscha.

När låten väl kommit igång är den nice ;)


Worst thing in the world is emotions

mysdag igår, blev fika på Entré med madi och efter det körde vi till hennes morföräldrar som insisterade att bjuda oss på en fika. Efter fikan där så promenerade vi ner till ett vattendrag där deras eka låg, så vi hoppar alla in - jag och madde som inte gjorde så mycket mer nytta än att vingla båten fick sitta bak och kapten Morfar och styrman Mormor där fram :)
Det blev mat på moosehead där Angelo deltog i en del konversationer, Lotta kom förbi så vi gick in och satte oss på T.GI. Fridays där Dani, Micke och Tompa satt. Bandet kom in och Ted hade förvånadsvärt bra röst - we like.

Lördagen hade jag planerat in värsta mysiga dagen. Mobilen väckte mig alldeles förtidigt, det var Semmy från slagthuset, ringer tillbaka och får frågan om jag ville jobba, egentligen ville jag inte men det var bra jag tackade ja för klockan 16 infann jag mig på O'learys för att testa på att jobba som servitris :) Det gick bra - inga fel bongar så det var ju bra, men visst var det förvirrande då systemet inte är riktigt färdigt. Fick en till tid på Lördag och ska prata med Semmy så att vi ordnar fler tider för M.H börjar dö ut nu.

I Fredags jobbade jag en stund på F24S sedan vidare till Moosehead. På M.H råkade jag ut för ett mindre vispgräddeskrig och därefter då Leif bestämt att hålla stället öppet lite längre än vanligt råkade jag ut för ett vattenkrig där jag låg i underläge i och med att jag blev inklämd i ett hörn och för att jag hade en kran och inte en stor vattenslang som Haydar hade.
Får skjuts hem av G vilket var tur i och med att jag fick gå runt i förstora kockbyxor och helt svart i ansiktet - mycket snyggt.

Idag ska jag jobba på F24S på segevång som tur så det är inte ens fem minuter från mig. Måste dock snart få på mig lite kläder och kila ner till Slussen för att hämta nycklarna och så.

peace.

Do you know what I am

Idag kommer de hem och huset är fullt igen, har ju saknat mina föräldrar ganska mycket. Kommer kännas konstigt att det inte längre är min lägenhet - vilket innebär att man inte kan få besök mitt i natten längre. Nu får vi sitta på ett fik hela natten istället.
För övrigt känns allt så löjligt, man kanske ska tänka på vad man säger till folk för de verkar inte bry sig längre. Vet inte riktigt om jag vill veta sanningen. Finns så mycket som snurrar runt i mitt huvud - välj dina vänner, gammalt groll snurrar runt i huvudet och det känns som förut. Gud vet att jag har gjort fel men den som inte vet vad som hänt, hur det varit osv kan fara och flyga.
Inga fler fula kommentarer, tack.

Idag är jag en tickande bomb.

skulle fika med bebi, men eftersom jag ska jobba natt hinner jag inte. känns lite trist var så sugen på en Bo01-fika.

Och eftersom jag uppdaterar så sent och lämnade inlägget har jag nyss käkat med föräldrarna och burit upp väskor, ska käka några kroatiska kakor nu sedan ringa till jobb.


And even though we try, the truth brings us to tears

min fina flicka. det är så fel att något sådant här ska hända, önskar av hela mitt hjärta att man kunde vrida tillbaka klockan. Så många motgångar man möter i livet och redan få vara med om en utav de tuffaste i 20års åldern är unfair.
Now he belongs to heaven and the stars spell out his name.

önskar dig allt väl bebi, finns här för dig då du vill komma bort från verkligheten och då du vill möta den tillsammans med någon. <3

Rock you like a hurricane

Helt slut i kroppen. Jag vill bara ligga hemma i en vecka typ. Idag måste jag försöka städa lite faktiskt och göra något vettigt.
Igår kom brorsan förbi och käka frukost efter en stund bestämde vi oss för att dra och köpa Guitar Hero och lira lite, köpte dessutom ett av de äldre spelen som har fett nice låtar. Min favvis är såklart Cliffs of dover med Eric Johnson - riktigt jävla skön låt. Madde kom förbi med så vi tre satt helt fast vid att spela, då brorsan var tvungen att dra iväg övervann jag och madi två bossar och spelade till oss en massa låtar. Det är nice :)
Sedan kom tompa förbi en stund och maree anslöt sig till gruppen. Mot slutet började jag bli riktigt duktig faktiskt, tog 99% på en låt. Men då tompa gått och G kom dit så gick det utför i och med att han spelar på medel och är skitduktig. lite sugit för då var jag inte lika duktig längre. Jag klarade dessutom början av Through ther fire and flames utan att trycka fel men efter ett tag så snurrar allt och man missar hälften av knapparna. Madde och jag såg hur bordet rörde sig i cirklar och då insåg man hur länge man faktiskt suttit och glott på TVskärmen.
Är lite ivrig på att Dani ska komma hem nu för jag vill spela lite haha :) Kanske hinner vi varva spelet idag med :P

Ska försöka få hem Julia hit en stund så att vi kan sitta snacka skit, sedan kommer jag återförenas med spelet. he he.

och så får ni njuta så fett mycket av denna sköna låt. (efter det kan ni lika bra gå in på youtube och lyssa på N.E.R.Ds nya CD - I like.)

I'm loving your clothes especially the prints - get it, the prints...

Nu börjar dagarna gå fort och snart är det dags för PHARELL :D i love. Ska städa en massa och fixa garderoben (som jag nu skjutit fram i flera månader så dålig är jag.)
I och för sig jobbar jag då bara på torsdag och fredag men ska ju ta ledigt på fredag för konserten - vilket innebär att jag har både tisdag och onsdag på mig att fixa det. Idag hinner jag kanske lite efter att jag varit på Broderstugan och tittat på Theo spela, madde drar med mig och de andra hänger väl också med.
Blev ingen utgång denna helgen för jag verkligen inte orkade men det var mysigt i stugan, och nu på fredag är det fan ös. Först ska vi väl luncha i malmö sen tar vi tåget över till DK och drar in till Tivoli där vi ska lala-runt en stund sedan är det bara att vänta in the one and only Pharell :)
Lördag kanske man kan hitta på något annat skoj om man orkar, men för tillfället är jag ganska seg. Försöker dra med alla på volleyboll men de valde att spela bowling igår (för att det är ju lika kul, ironi). Får väl försöka göra några fler tappra försök om det inte går får jag dra själv med en vän istället för att spela i lag.
Förutom mina planer för städningen och konserten är det inget speciellt som händer.
Nu ska jag designa vår grymma T-shirt som vi ska ha på fredag - måste bli färdigt snart fall den ska hinna tryckas. Vet ju hur dryga dom är i och med att då jag hade T-shirt företaget så kunde det ta tid.





peace.

I wanna know who you are

beslutsångest. Brorsan, Pati och Emil är på segebadet det lockar ganska mycket att dra dit men jag måste åka upp till stan en stund :/ Jag är väl ovan vid att åka och kolla runt själv så det är väl det som hindrar mig lite.
Fixade bort mitt pass för dagen men kommer eventuellt komma in en timme och hjälpa till. På kvällen ska vi grilla i stugan och ha allmänt trevligt. Förhoppningsvis kommer madi annars blir jag ensamma minstingen. Sen ska de vidare till Harrys och jag är halvt sugen på det.
Har precis duschat så ska väl börja fixa mig lite så att man kommer iväg. Är allmänt irriterad idag med att jag nog hade kunnat skjuta någon. Jag ska nog till entré ändå så kan jag ju hoppas på att elvis jobbar och bjuder mig på kaffe, i really need it.
shalalalala, jag dödar med musiken för att inte tänka på allt som gör mig nere men vet inte riktigt om det hjälper faktiskt.
ska ändå bli ös ikväll.

pos

och dem dansade och sjöng, lalalalala..

Många långa kvällar i rad. Igår var det faktiskt riktigt kul på syltan! Theo spelade så vi drog dit och såklart tjatade jag till mig flickan och kråkan då jag lyckats missa då han spelade den i början av kvällen. Fastnade vid jack vegas maskinen och vann drygt 300 kronor :) Även om männen vann mer så jag jag i alla fall i plus än minus. Jag och madde började shotta tequlia/gajol och efter det blev det en massa skrattande och djupa konversationer om armering, betong osv.
Ringde taxin då syltan stängde och drog vidare hem till mig där madde somnade nästan direkt och jag, brorsan och tompa satt på balkongen och åter igen pratade om armering/byggarbete haha :)
Lyckades bara hålla kvar dom till halv fyra sedan smet dom hem för att nana och jag ställde mig i köket och käka is. Kröp in till madde så att vi skedade (she likes it) och somnade dirre.
Vaknade 8 imorse och kunde knappt somna om men till slut slocknade jag igen och då sov jag ut till 1 ungefär. Jag tyckte det var en lyckad kväll.

Sitter och lyssar på blå kavaj, flickan och kråkan och dessutom några gamla godingar som quando quando quando + sötelåten save my love med renato och reene.
Ska hoppa in i duschen och sedan kommer sarah förbi. Måste städa lite känner jag och imorgon måste jag, jag bara måste rensa min garderob.

RSS 2.0