you spin my head right round, right round

Då är Julen förbi och även om man firade den med familjen har jag inte kommit in i julstämningen. Har väl blivit lite för gammal nu.. Kan också vara att det är så just för att jag jobbade juldagen. Frös som fan, men slapp stressen inne på slagt där det avr 3400gäster. Plus att allt trevligt folk gjorde det till en bra kväll :) Fick höra hur mogen jag var, så mogen att en 29åring raggade som fan, men det var skitroligt iaf. Tyvärr kunde de inte få tag på mig även om de lurade vakterna att den ena var min bror för att kunna komma ut till rökrutan som då var stängd.
Förutom allt snusk på slagt och is/vatten-krig vi har så gick allt snabbt inatt. Kom hem sov några timmar sen iväg till 24-7 för att fylla på växlaren.
Långa pass tycker man om för då kommer det lite mer pengar, även om jag är fettförbannad och ska till facket snart för jävla regler ang de timmanställda.
Lite seg nu eftersom allt är tråkiga och pallar inte dra ut. Orkar inte sitta hemma fram tills det att man ska in på jobb, menmen även om det är bull så får det vara så. Ska tvinga pau gå en runda innan vi går in på jobb, nice att ha tillbaka henne men nu när jag har fått lön och så är det på tiden att åka upp till henne :)
Ska tanka lite musik nu då, sen får jag ringa henne.

pos

ne mogu tebi doc

åh det är en jag-vill-inte dag idag. Ska snart ta bussen till jobb, känns så fattigt i och med att man inte börjar förrän 15.30. whata hell, så är det när man är snäll. Borde nog prata med chefen om ersättning för resorna men jag har varit så seg på sistonde, inte roligt att prata seriöst med någon.
Efter jobb ska jag för fan bara chilla, igår gick jag i 190 hem från Maree, kändes som om jag stod på löpbandet men inte kom någonstans. Man hade sina mål, så när jag avr vid abdos tänkte jag fan nu är det inte långt kvar, det kändes ändå som en evighet, ju närmre jag var hemmet desto längre tid kändes det som det tog.
Kan inte förstå att det är Jul snart.. känns ju inte som det, plus att jag vet hur många dagar jag jobbar. fuck it. har inget liv nu för tiden.. måste bekänna att jag saknar teatern och dagpassen på slagthuset, timmarna bara flöt på och det kändes inte som onödiga 3-4-timmarspass. Där var det ju snarare 10-11timmar.
Ska väl bege mig mot bussen som ska äta upp en massa pengar från mig nu, fett dyrt att vara vuxen.

pos

eh kad bi ti zelje moja popila

duktig sandra har börjat träna igen. igår dryga jag mig lite på löpbandet och sen var det iväg till maree och in till jobb. Idag kom madi och vi gjorde kanske inte vårt bästa, men det är ju alltid bättre än inget. Lite jobb imorgon så man får ju se om man hinner träna då i och med att jag ändå jobbar i Lund. Blir lite oregelbundna tider nu för tiden så jag blir lite crazy.
Har fettont i ryggen/axeln, det dödar mig verkligen och madi trodde jag var svimfärdig eftersom jag blev trött på några få sekunder. Måste ju säga att det var skönt som fan att bara sitta på golvet idag och snacka skit efter träningen, tänkte bara på när chefen kollar igenom övervakningen och ser en sandra gå crazy i gymet och försöka övertala madde om att jag varit en bra aerobikinstruktör ha ha :)
nu blir det dock en massa tid vid datorn, ska la ut och gå lite senare men är så jävla seg. Sitter och lyssnar lite på gammal, gammal yugge musik, mestadels Vesna Pisarovic som jag nu sjunger med som fan. Det påminner mig om när jag och Jelena låg i sängen och sjöng za tebe stvorena vilket betyder gjord för dig och detta var ju menat till ehm min jävla crush (och hennes med). Det är väl inte lönt att nämna namn för då tycker jag bara det blir så personligt (även om hela världen visste om det) :P Får ju inte glömma att Marietta också sjöng med och hon kan inte kroatiska (så mycket lyssnade vi på den låten) Hon hade btw också crush på samma kille, snacka om att vara populär bland tjejerna. Ser allt framför mig hur vi verkligen gick in för det och sjöng som bara det.  Hade jag varit ensam hemma hade jag gått tillbaka 5år i tiden och sjungt mig hes.
Det var ju gamla tider, sådant man får minnas och le åt. Önskar självklart att det kunde vara så igen på sätt och vis. Vissa väljer andra vägar och det är bara att acceptera, det händer ju om och om igen och visst blir jag starkare och lära av misstagen? ..... frågor på det?
Sentimentala jag kryper fram, men jag skyller på att det är för jag är så trött idag. Sen när man är såå rastlös blir man en ynkling haha. Sitter och tänker på jävla stressen imorgon, snälla jag tar mig ut till Lund och jobbar där fast jag egentligen är anställd för Malmö-området.
Nu ska jag nog snart gå och göra något vettigare som att gå ut lite och gå, det är träning på sitt sätt även om jag inte har planerat att gå raskt.

pos

you're just like me

Då var det utgång i fredags, woho detta är ett mirakelt right? första gången man inte jobbar känns det som. Riktigt kul att få träffa lite fint folk, så som lite studenter från stockholm. Det slutade att jag och maree stod i köket och snackade mest om skola med folket :P väldigt partyparty. detta togs igen sen när vi var ute, scenen var vår och vi dansade så mycket att vi släpade (då bokstavligt talat släpade) fötterna efter oss. Lyckad kväll förutom att jag själv inte fick bestämma hur den skulle sluta.
Lördag kommer en bror förbi och vi sitter och snackar skit, tankade musik i några timmar med, sen var det ju dags att ta sig till jobb.. Har iaf sovit ut nu så jag lever idag :) Det blir bowling med en madi idag och en till Sandra, flyt med gratis prylar asså ;)

Jag har så fastnat för love lockdown.
So I keep it down, keep a secret code
so that everybody else don't have to know



pos

RSS 2.0