ne gledaj u moji oci..

Längesen jag skrev? Kan bero på att mitt internet ständigt försvinner, eller för att jag bara inte orkat (minns inte ens sist jag skrev).
av någon anledning vill man bara skriva av sig när man är arg eller ledsen. thats always my case när jag skriver känns det som.
Borde sova jupp. borde göra mycket i livet, suttit och tänkt en jävla massa idag. Nu mot kvällen blev det lite väl mycket att det känns sjukt ont i bröstkorgen, faktiskt fysiskt.
Jag är stressad konstant, vill bara känna av hur det varit att sluta jobba på vardagarna, men då försvinner min största inkomst, och slagt är aldrig en garanterad inkomst heller :/
och på allt det man går och tänker varje dag, att gud jag borde... så kommer dessutom alla tjaffs, och jag vill bara ligga där nu bredvid honom ingrävd mellan hans skuldror och somna tills hans andetag. Det låter så klyschigt men så äre när man inte kan vara där varje dag.. ehm om ens otroligt sällan.. Det är som att ge heroin till en missbrukare då och då, ja gissa hur den mått?
imorgon HLR-utbildning.. Sen vet Gud vad dagen leder till.
BTW. för den som ville veta så investerade jag(o madde) i ett par bra uggisar utan att låta priset få höja min puls för mycket.

ako me ostavis..

jag har ont i huvudet och kan inte sova. Därför ligger jag här nu och önskar att saker och ting var lite annorlunda....
bio si kralj, mhm.
ne, sista låten sen måste jag nog sova..
Ako me ostavis, ne rusi drugo sve,
Pusti da vjerujem da voljela si me..

RSS 2.0