try to make things work

Fett trött på skolan nu, sitter på multimedian (typ den drygaste lektionen vi har) jag hatar denna jävla datorsalen och huvudvärken kryper fram sakta men säkert. Dragana sitter bredvid och läser torra skämt vilket livade upp stämningen i sisådär 2minuter sen dog det ut. jag dog.
Finns en jävla massa att göra i skolan, vill skjuta mig själv snart så sjukt mycket jag längtar till studenten. Hade varit nice att lämna landet någon vecka och fått lite vila.
Denna veckan är dock kort men ska jobba hela onsdag, dag och natt. not nice men vad gör amn inte för pengar? Satt t.ex. på loppis i 4h och tjänade typ 150:- i timmen, nice. Det blev en hel helg med George vilket resulterade till en lugn och mysig helg. det är bara tacka och ta emot då man har chansen. Sen bjöd mamma och pappa oss på restaurang och käkade fett god mat! Tittade på the termial (you gotta love it) för typ sjunde gången. Jag vill redan se den igen. Gick ut med vovven på kvällen och sprang runt som en galning längs med stranden. Jag överlistade rocky och lyckades sno hans pinne x-antal ggr. Jag gör allt bara för att inte tänak på skolan mer, seriöst.
Ska ner och köpa kaffe nu sen tror jag nästan att jag rymmer från denna lektionen, jag pallar bara inte mer. Jävla stadsplanering, multimedia, spanska, design, leksak, svenska osv. FÖR HELVETE!
jisses jag är svag, mina knä viker sig och jag skulle ju lyckas. detta blir så mycket svårare än vad jag trodde.
pos


could you be the reason why I'm loosing control?

Känns som sommar och jag vill bara vara lite ledig och ligga sola osv. give me it!
Idag hade man prov, hm jag undrar hur det gick med tanke på att jag inte pluggade ett skit typ. lyckades ändå få ihop en massa skit så nu får jag be lite att jag glider in med ett bra betyg trotts allt! Till helgen måste jag plugga lite, kan fan inte bara släppa allt. men saken är att för tillfället är det mesta "haha jag orkar inte" det har gått över från värsta ångesten till att jag skrattar bort allt. shit man.
Jag vill alldeles för mycket och ändå blir det inte som jag vill ha det, kommer emd tiden hoppas man på. Känns faktiskt inte längre som studenten är så nära konstigt nog. Snart så kommer väl de känslorna också tillbaka.
Sarah kommer förbi sen och hämtar pengarna till efterfesten för latin, förhoppningsvis blir det kul men jag måste också köpa mina fan. det får bli imorgon dårå.
Får se om Julia kan hänga med ut idag då, finns mycket jag vill höra och berätta om. ibland känns det som vi aldrig har tid men små besök lyckas man klämma in då och då.
ska ladda ner lite musik nu strax så att jag blir lite piggare och en kvällsfika på bo01 kanske? måste gå gå gå, måste träna en massa. kom igen sandra skärp dig nu! lite pepptalk till mig själv.

nemoj reci da nikog ne mozes volijeti, jer je laz.

pos

relax your mind

Kan det bli bättre väder eller vad? åh poss på solen!
Idag var det nationella prov i Svenska B, woho... skrev en jävla krönika och får väl se hur det gick. Dragz körde mig till stan där vi käkade sedan traskade jag tillbaka till skolan för att träffa simme. Jag skulle klassa ut honom på badminton men salarna var "upptagna", jag såg att de inte var det när vi var uppe för att köpa dricka. ncnc.
Drog iväg till bo01 och satt och käkade glass i solen och det kändes jättemycket som sommar, helt jävla underbart fint väder. Sen in till malmö stad lite där simme käkade och efter några timmar var jag väl hemma.
Får bara jävla ångest över att behöva sitta inomhus en så solig dag. Jag måste verkligen plugga idag med, men ååååh :( well igår fick jag fedehjälpen med mönsterarbetet och det blev nice! <3
pluggar jag flitigt nu så kan jag gå ut och gå en runda igen, har liksom börjat bli duktig på det :P sen tänkte ja la se film på kvällen för att komma tänka på något annat. för asså jag pallar inte det här, ta mig ifrån allt detta, jag borde inte ens  få ha licens till tankar längre.

pos

if you're here by my side, I might not give you back

Jag tror jag kryper ner i ett hål snart och gömmer mig från skolan, jag orkar verkligen inte mer. varför måste det finns så mycket att göra och så lite kraft kvar till att göra alla dessa sakerna. skit.
jag tror det var en bra dag, känner jag efter nu lutar det åt "hej jag orkar inte med skiten", medan jag tidigare idag var goseglad. Ena stunden fryser jag, andra känns det som jag ska smälta. wtf är det med mig..
jag ska ut och gå nu tänkte jag, lite motion skadar ingen särskilt inte studentklänningen :P hittade häftiga tabletter med på apoteket och då kan de väl ändå inte vara farliga, right?
känner att mitt inlägg är väldigt givande..
Till helgen var det utgång på ice/choklad då folk tvunget skulle kladda, men en gentleman räddade mig, sen tog denne mannen med mig till bo01 dagen efter (eller faktiskt så att jag drog dit honom) och solade lite, kaffe från strand och sedan kyckling och pestomacka från 7 eleven. jag tror jag älskar bo01. ska nog dra mig ditåt, pappa pumpar ändå cykeln nu, så mayby baby.

a typ pos dårå

It feels so wrong that it must, it must be right

Det var ett tag sedan jag tog mig tiden till att skriva något här. hänt mycket på sistonde, knappt att jag själv förstår, kommer göra så fruktansvärt ont när jag vaknar upp och inser var jag befinner mig. Solen är som ett plåster på såren och vårkänslorna fyller en, det känns faktiskt ganska skönt.
Idag var det bara att gå upp med fåglarna och infinna mig nedanför min balkong 07.00. Sen kommer my ride och snart befinner man sig i Lund på tetra pack och jobbar några timmar, nice. Möts av det fina vädret och hade gärna solat men jag orkar verkligen inte gå ner och sätta mig på bänken alldeles själv,  föredrar att sitta här en stund sen lägga mig och läsa veckoreyn.
Igår fick det bli en gul buss med Sarah. chauffören fick för sig att skälla på oss över att vi inte bara får åka inom malmö "ta en grön buss", F u din ... Sarah började bråka med honom och sa att han inte hade någon jävla rätt att säga så, själv förstod jag inte vad bråket handlade om förrän jag satt mig. Hoppade av på värnhem och precis lagom vid ingången skriker sarah "vi får ta vilken jävla buss vi vill".. sen vågar hon inte se på honom så jag fick istället onda ögat då han kör förbi. Sarah är en krigare, imorse ringde hon skånetrafiken och får bekräftat att det är självklart man får ta gul buss även om man bara åker inom Malmö, high five för ditt engagemang.
Nu ska jag vara väldigt flickig och först måla naglarna sedan läsa i min skvallertidning. ikväll är det utgång.

pos

from across the room I can see it and can't stop myself from looking

Nu känner jag av studenten, den närmar sig med stora steg och jag blir stressad! AOU :O många saker måste göras innan. Igår hade vi möte och pratade om utsparks lekar osv och sen även om en nedräkningsfest för alla treor, jag längtar som en idiot. tror att det kommer bli sjukt kul och en hel del minnesvärda kvällar. Jag och Madi satt och pratade om hur vi skulle göra under studenten och blir nog at vi däckar i min stuga då vi klampar in där i gryningen =) Kan inte förstå att allt är över, jag ryser som fan. Snart kan man inte bara strunta i en lektion och chilla lite för väl ute i arbetslivet är det lite annorlunda. Det finns nog inte någon större risk att jag i framtiden kommer bli intejpad som jag blev igår, golleazdin fick dock ångest när mitt hår hade fastnat i tejpen "åh jag tycker ändå om ditt hår" haha vilken fin kommentar azdin :)
Men nu är det dags att flippa ut helt och hållet i skolan, det finns inga gränser bara man inte blir avstängd :P
Riktigt nice väder idag och en underbar studiedag? jag borde faktiskt plugga och täntke snart sätta igång med det, sen lär jag väl försöka hitta på något ikväll men hade egentligen velat njuta lite av vädret. Har det ändå ganska skönt nu framför datorn för att jag dragit fram en fåtölj och kan sitta med benen i kors. nice.
ska nog spela lite mahjong innan jag börjar göra seriösa saker och ting här. jag är beroende av spelet, känner mig ganska svag för jag måste verkligen spela det om och om igen. tänkte njuta lite av isbitar och mahjong nu då. fattas bara några saker så har jag allt jag är beroende av runt mig. fast det hade inte funkat riktigt.
Måste kolla igenom musik med, och då gå igenom allt i allo mapparna för att alla ska bli nöjda ;) Jag vill dock se kim på flaket sjunga "ghici ghici" haha det är nästan ett måste, jag börjar drömma om dagen nu.

POS

remember that whenever I'm sad.. I think of you and I smile again

igår stannade jag hemma. fast hade ändå sällskap hela kvällen. och vi gick längs med samma gata som för två år sedan, skillnaden igår var att det inte bara var regnet som rann längs med mina kinder. för två år sedan gick vi där och allt kändes som på låtsas för allt var så nytt och vi hade precis suttit och drömt oss bort in i ett paradis. att vi satt på en öde strand och det var ännu varmare än den sommarkvällen vi befann oss i. det där var ganska underbart, så underbart att jag nu sitter och tittar ut ur fönstert var och varannan minut för att jag inte ska börja lipa nu med. Vi hittade en fin plats att sitta på igår i alla fall, och du får aldrig ta åt dig av mina dåliga vanor. jag kan säga förlåt tusen gånger om, jag vill bara förlåta mig själv nu för gud vet vad och allt där till. men jag vill ändå inte behöva.. jag är så delad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. :/
kommer hem, vill inte mer än att sova men väntar in ditt sms så att jag vet att du är hemma. sen trodde jag att jag äntligen skulle få sova men då försöker julia dra med mig ut, och vid 1 tiden trodde jelena att jag kunde ta mig till choklad. söta flickor jag var verkligen inte på festhumör men nästa helg ska jag träffa er och ut och dansa så att jag inte kan gå på veckor. jag ska även passa på att ta mig till danmark på fredag då vi ändå har studiedag.
ingen spanska denna veckan heller, så lite mer tid till plugg efter skolan och även tid till att sova middag. det tycker vi om!
nu tänkte jag gå till mormor och morfar som vanligt dårå och äta lite. jag kunde faktiskt äta nu till helgen, känner dock inte för att stoppa i mig något mer, detta börjar gå i en ond cirkel. fy vad jag är trött hela tiden med. förhoppningsvis kan jag sova middag idag. sen kanske göra något vettigt som typ städa bombnedslaget i mitt rum eller gör några läxor. typ svenskan inför nationella.

pos

I can tell you want something to love, that's why you hold on to everything that pass you by

Jag bekräftar här och nu att Robert Elg är inte den typen som stöter på bibliotikarier, just bara för att det måste stå någonstans här väldigt tydligt. den jävel bekräftade sin besvikelse över att vara med på min gamla lista och kände sig träffad :P nej lille robert, du skulle aldrig kunna göra något så fruktansvärt och du är en bra människa.. jag orkar inte vänta längre, jag vill veta vilken lärare det var. måste veta nu.

Okej ska busschaufförer inte kunna vägskyltar? read mother fucker och kör inte på en avstängd väg! åkte malmö runt efter skolan, och trodde även att vi skulle krocka en gång så jag stängde ögonen och madde fattade inte ett skit.
Över till vad som händer denna underbara fredag. ja jag sitter ju här, lär sitta hemma och dega idag men har i alla fall simmat vilket jag kunde gjort mycket längre om jag visste att planerna skulle skita sig.
tänkte sitta och youtubea lite och sen lägga mig och glo på tv. ensampromenaden idag var lame och fjortisar springer runt på segevång. en gång i tiden var det faktiskt stor chans att bara dra ut en runda och träffa lite folk och fastna i några timmar, denna tiden är fanemig förbi. saknar till och med videobutiken, där hänge alla under Adnans tid, även jag.
måste sluta prata om mitt fysiska tillstånd men magen kniper så jävla mycket ibland. Hjälper faktiskt då man rör sig för då tänker man inte på det lika mycket, men snart kommer jag inte kunna simma på ett tag. På tisdag beställer jag tid sen får man bara vänta in sitt konstverk :) gad I'll cry like a baby. Emlasalva 5 dagar i sträck innan? ja jag är mesig och tål inte smärtan. Önskar jag hade högre smärtnivå som mami.
På tal om inget så skulle jag ut härom dagen och promenera och då kom min gulliga papi och ville följa med. kändes konstigt men jag kommer alltid vara pappas lilla flicka och ja jag har verkligen den bästa far man kan ha!

pos

kept me waiting

hm skolan de senaste dagarna har bara varit som att gå igenom en tung dimma, min mage har gjort uppror och stöter bort det mesta, tänk att man lyckas påverka kroppen fysiskt genom att hjärnan bara känner att den inte palla mer. stannade hela dagen, och med det menar jag då att jag satt kvar på spanskan med. måste bara vara lite lycklig att jag klarade provet så jag behöver antagligen inte var jätteorolig just nu över det ämnet. high five!
Kom hem trött som fan, fick i mig lite mat och in och duscha. sen var det bara att sätta sig här och jag fastnade vid att titta på alla gamla gamla gamla bilder! JISSES som vi såg ut när vi gick i ettan.. små skitar var allt vad vi var. och gad vilken utveckling på alla i klassen. bilderna på Azdin vara bara så klockrena :D söte fanskap, han var SÅ LITEN.
blev på jättebra humör av alla blandade känslor jag fick av bilderna åh <3 tittade även på alla stugbilder och jag bara önskar att det är sommar snart, typ som nu, det kan vara sommar innan skolans slut, snälla ge mig sommar nu!
Ska ta på mig och ut och gå litta. känner mig lite halvt rastlösoch kan väl gå en runda då.
jag var föresten även med om ett nära döden ögonblick eller vad jag ska säga haha, nej men bussen svänger så jävla hastigt att idioten som rotar i sin ryggsäck (cp som inte håller i sig) flyger och då menar jag verkligen flyger rätt över mig, ingen trillar dock men jag blev så jävla mosad. Han frågade om allt var okej och vad fan ska man svara, "ehm nej ge mig ersättning för att du trampade mig på foten och tryckte in mig mot glaset" jag ville verkligen bara komma därifrån efter att mongot daltade med mig som om han råkat slå ut mina tänder, shit man hur svag tror du jag är. lite läskigt var det i alla fall, en flygande köttklump var det han var, vilken jävla tur att det inte var en gammal tant han mosade.

pos


ge mig fler halvnakna dagar i stugan med er<3

I'll take you there

Finally, datorn har dampat och ville inte logga in mig på mig blogg. ser ut som det fixat sig nu dock.
Till helgen hände inget särskilt, fredagen ägnades på ice och Kb . en av vakterna spillde först en hel öl på mig inne på ice och inne på Kb kom krampan och försökte med något krepp i nacken på mig för att jag höll maddes drink. gad. what ever, blev till slut körd hem där jag somnade gott.
slapphelgen annars med lite film och så.
sen började den nya veckan, och igår vände upp och ner på mig. har inte sovit på två nätter i rad, 1. för att fåglarna har skrikit ut för mitt fönster precis som att de vill komma in. 2. för att min mage krampa och jag är mesig och ligger faktiskt och gråter över det. till slut somnar jag, men då är det inte länge tills klockan ringer och jag börjar fundera igen på att inte gå till skolan.
jag mår konstigt till hundra procent, dimman imorse är ungefär en sådan jag har i huvudet just nu. vill gräva ner mig en kort stund.
för att övergå till något kul så var jag hos tatueraren idag och igår. igår var han nämligen inte där så jag fick skita i sista lektionen och traska mig dit. madi följde så kalrt med, och väl inne kände jag hur allt bara rös till i kroppen medan madi tog det hur lugnt som helst. han har i alla fall sett bilden nu så det är bara dags att ta sig dit igen och betala disponeringen och beställa tid, woho! satt halvnaken medan han ritade upp hur han tyckte det skulle se, med tanke på storlek och så, blev riktigt najs om man får säga det själv:) mamma får punga ut 2000spänn till mig nu med. gotta love it.

i alla fall en som mår bättre. mes.
pos

RSS 2.0