come and take me away

idag är inte en bra dag, hela natten var ett helvete. Jag är skakig och mår riktigt dåligt, jag vet inte var jag ska ta vägen, vet inte ens vad jag ska skriva här men skriver för att försöka få av lite det jag bär på.
Fick panikattack igår, och på jobb idag. Av allt som kan hända så står jag och gråter som ett barn inne i säkerhetsrummet och tystade ner mig själv så att ingen skulle höra. Jag har så ont i magen för jag kan inte äta och knappt dricka. Jag föll så långt ner jag kunde och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Jag tar mig till jobb för att jag tror att det ska få mig att tänka på annat och det hjälper inte. Jag håller mig sysselsatt hela tiden och det hjälper ännu mindre, för vad jag än gör har jag en stor fet klump i magen och har svårt att andas.
Jag önskar en sak och hur mycket jag än önskar mig och ber så kommer det aldrig hända. Jag grävde ett hål så djupt att jag inte kan klättra upp. Nu sitter man här för hundrade gången och tänker på det. önskar jag levde ett annat liv nu.


I wish we had another time, I wish we had another place

feels like the battle is done och det känns som allt jag vill göra är att inte finnas mer.
efter en tid blir en fighter svagare och det är lättare att tappa fästet, jag har ingen balans kvar, ingen kraft. Just nu känns det som en sådan dag man ifrågasätter allt som hänt.
Det jag önskar med hela mitt liv är så långt ifrån räckhåll att det gör ont, och jävlar vad det gör ont.

jag tror inte på mirakel. men jag vill.


efter vad som hände i helgen tycker mamma verkligen att jag borde hitta ett nytt jobb. För tillfället, just nu för stunden känns det som om det är det enda som fattas är att bli indragen i skottlossning.


klättrar man på en stege och tappar fotfästet faller du oftast inte bara några steg utan så långt ner du kan komma.



See like Adam & Eve, tragedy was a destiny.



you're a knife, sharp and deadly

..and it's me you cut into.

snart är det midsommar igen. Tradition att vara i stugan med familjen och äta god mat, jordgubbar med grädde och sticka ner till dansbanan och köpa tvåkronors lottor för att eventuellt vinna en ful nalle bara för att :) Mysigt är det i varje fall. Så nu på fredag ska Sarah och Madde komma till stugan med och vi ska sitta med vår cider i trädgården hela kvällen och njuta, sedan ska vi traska hem till mig för att dagen efter ta oss till Sibbarp. Det är bara så att man spenderar midsommar med nära och kära, det är så det ska vara!
all kärlek uppskattas för tillfället att jag tar åt mig av minsta lilla, när folk visar att de bryr sig även om de knappt känner en blir jag varm i hjärtat. Sedan uppskattas vädret till fullo, att kunna gå runt bland alla fina hus på bo01 med en tunn tröja utan att frysa är <3! Satt där ett bra tag med madde idag, älskar sommarkvällarna här hemma(hoppas nu det håller i sig, snälla rara).

För två år sedan firades midsommar med familjen, och när man tittar på bilderna så var det så det skulle vara så långt in i framtiden det gick (förutom att kroatien skulle ha vunnit över turkiet den dagen haha!). Den firades med respektive och allt var helt fantastiskt, ryser när jag tänker på det. Alla som skulle vara där var där, t.om. världens mest fantastiska människa, min gudfader Denis :)





hittade allt för många fina minnen på vägen då jag letade efter desse bilderna.


by taking control over your thoughts..

..they stop taking control of you.

I'm not your babe.

sitter här helt speedad och konstigt nog på bra humör med tanke på vad som hänt idag. Kan börja med att igår blev inte riktigt som planerat, min och sarahs trip gjorde att sanningen kom fram - vi snackade om heeelt olika personer. Sarah hade damp på världen som gjorde att min dag idag (just för att jag sagt till henne att lugna sig) blev fylld med mother fucking idioter, började dagen med att jag blir sen till jobb för idioten skulle krocka, ja typiskt fucker. Var nära på att vinna en resa till Mallorca idag, ett nummer ifrån på Bingolotto haha :P nästan ett litet pjoh, hade mycket hellre åkt till Maldiverna yeee ;) Men ingen mer spaninen för min del, go grekland o turkey. Min count down har dessutom börjat <3

Imorgon ska man upp supertidigt :) sen är det helt fantastiskt för jag är ledig FRE, LÖR och SÖN <3 Sarah och jag ska dansa till dansband för fullt och sitta i stugan och mysa, sen blir det sibbarp som gäller! I like.. nej I love! Allt detta med en krans i håret.

btw. älska att vi har volleybollplan och solstolar, parasol och gräsmatta på sommarnattklubben. För en gång skull vare riktigt grymt gjort! hade sand mellan tårna hela kvällen haha :) 


at this point I gotta choose, nothing to loose.


sve bi dao da si tu

TRÖTT. har jobbat hela dagen och på fredag blir det helt helt fucked med 16 timmar, palla jag är gammal ju.
Ska dessutom upp tidigt imorgon för att försöka njuta av solen lite nu när man har tid. Vi har lidit igenom världens längsta vinter och inte fått en riktig sommar än och vi är i mitten på Juni - come on. Kan det snälla rara inte hålla sig till fint väder framöver?

ångest. ska fanemig sluta lyssna på sorgliga låtar som bara träffar en, och guess what. för exakt fyra år sedan satt vi hos Julia i hennes trädgård alla samlade. Fyra år senare lyssnar jag på Halid Muslimovic - nije mene duso ubilo, träffad.
 
Nije mene duso ubilo
Vino rumeno
Ubila me ljubav
tvoja nevjerna
Nek si prokleta


nu vill jag åka till nona.

ciao


I want to be higher,

Handygirls imorgon, det blir många timmars jobb denna veckan men snart äre över :) På fredag ska jag vara ståndansvarig och ja det kanske låter fel för vissa haha men jag ska vara ansvarig över ett tält vilket gör att jag får högre lön :) det bara för min söta litar på att jag fixar det och är ändå lite press på en när man plötsligt får mer ansvar. Fick dessutom veta att jag eventuellt kommer vara VIP-värdinna till sommaren vilket betyder jag inte får vara bitchig utan måste vara extremt snäll mot alla som tror att de är något. Hoppas lite på att jag slipper dom och att det är folk som beställer VIP för nöjes skull.

ska försöka sova snart, imorgon börjar dagen på ikea för frukost. Saknar gamla ikea men har väl ingen talan i att få dem att flytta tillbaka? 


Dobro mi izgledaš..
i čini se da ozdravljaš
ma neka ti krene,
daleko od mene,
da ne znaš da propadam


Na pola duše živim ja,
tu pokidat´ se nema šta,
na pola srca još sam njen,
na pola umirem

* http://lyricstranslate.com/en/node/71803

<3

Daj, samo minut, dva da te zagrlim

vad i... helt speachless nu, ofta, OFTA det händer. Varför driver min dator med mig nu? Klart det är så att man uppmärksammar saker och ting när man ständigt tänker på det men det här, come on har lyssnat på den hundra gånger men idag paras det ihop helt fucked.. Den har aldrig kommit upp förut och nu matchmakear min dator dom sjukaste sakerna. Nu väntar jag bara på något ännu skummare..
Håller på att leta lite till min tatuering, hade ångrat mig som fan om man råkat välja någon fin text som sedan förstörts på något höger.
Jag måste försöka sova, men ska leta lite till för lär inte somna än. Borde kanske börja meditationsövningar så somnar man kanske :P eller bara titta på något riktigt tråkigt så att den enda räddningen är att somna :)

Nasao sam sliku jednu
vise od zivota vrednu
ozivele stare rane
secaju na prosle


My heart is big but it beats quiet

Rule nr 1, ask yourself what the fuck you're getting into
Rule nr 2, show only your strong side no matter what..



I know you mad but so what?
I wish you best of luck
And now im bout to throw them deuces up


put me in a trance,



Blisters on my knees from begging for forgiveness.
Ain't no dollars on my trees, but mileage on my feet,
'Cause I been climbing to the peak and running from the bullshit.
Ca-Call me crazy, I've been called worse.
It's like I have it all, but what's it all worth?
I'm probably better in my afterlife.
I should cherish life, but this ain't paradise

I wanna run like the speed of the sound.

tyckte inte Inna såg bra ut innan, eller i alla fall inte ofta men i denna videon.. Jag drägglar över sanden och tanken att surfa.
I wanna.



fantastiskt, imorgon är man ledig IGEN :) <3

let me take you out.

så jävla otippat. ? 
nu blir det i alla fall film, beautiful people som handlar om kriget i bosnien.

och en bild på snygga Barbara. lite hate.


high voltage straight to the heart



..is fucking dangerous

I still see the sunset, so I still believe..

Haha jag tror jag dör, snacka om att de senaste dagarna har ens förflutna hauntat en. Say whaat? Nu snackar jag om människor jag helt glömt bort som dyker upp från ingenstans. Sen finns det ju de som jag tänkt på väldigt mycket som dyker upp för att hälsa på en.
Är helt slut efter igår, men finns inte dagar att sova bort längre. Klagar dock inte för fyra timmar om dagen är jag med min andra familj. Finns ingen jag träffar så mycket och som de visar att de bryr sig, smälter lite varje gång jag tänker på hur jag har det för det är nog ingen som kan förstå. I danas je bilo super, klockren gissning och bästa kommentaren da je ljepo kad govorim :) aw.

så då längtar jag lite till fredag för jag är ledig en heeel dag :) alla jobbar men jag ska fixa lite ärenden sen så ser man vart det bär av. možda nije budala.

Nu ska jag så se Clash of the Titans <3
dräggla lite, såg den ju aldrig på bio.



nu kryper det i kroppen hur mycket jag saknar kroatien.

deuces

banelieue 13. fick filmen när jag var i borås vilket var ett bra tag sedan och idag kollade jag äntligen på den. Har aldrig tyckt om franska men va fan saker och ting förändras hela tiden right? som jag ser det, i längden blir det bara bättre.
Fucked up system och skulle fan aldrig klara av att ha makt, i det vanliga livet kan man inte lita på någon annan än sin familj hur ska man då lita på någon när man har den totala makten? Jag måste komma upp med plan B, för om plan A inte fungerar efter sommaren blir det inget malmö mer?
Jag stucka mig i filmen, har drägglat över tangentbordet nu i två timmar och jag älskar sådana filmer. Varför kolla på love storys när det finns action haha :)
roliga är att det är snygge David Belle som är huvudrollen i filmen, han är med i Prince of Persia nu men efter alla dåliga kommentarer jag fått om den filmen blir det iaf ingen biofilm.
Skulle egenligen se takers men måste på något sätt få den till min dator he he. nu är jag nöjd och ska sova om det går, imorgon är en ny dag = work x2.

ciao


how low can you go

Det kommer till den dagen då det brister, man pallar inte med det helt enkelt. Alla gör misstag, försökte lära folk av mitt men nej de väljer och gå och göra exakt samma sak. HIGHFIVE till dig, aah!
Jag känner mig som världens hemskaste människa efter det men jag kan inte ta tillbaka det. Kan istället försöka få folk och fatta att de är FUCKING FEL. Det hjälper inte.
Finns ändå en bro code, världen ska veta att det INTE finns det mellan tjejer. I all evighet kommer man bli sviken för ett intresse av någon dude som inte ens kommer funka. Eller stabbing shit som att gå till ens ex och umgås, jag skiter fan i vilket vem som är där, hade det varit jag hade jag tagit mina saker och gått. Fuck nu att jag ska vara en god människa och sitta och le när det pratas om att knulla den hit och dit. Man behöver inte snacka om det på så jävla vulgärt sätt blir fan bara äcklad. Och när sket vi i medmänniskorna som blir inblandade i det hela? je je.. Sen tror jag inte på att folk ångrar sig för sina misstag, trodde verkligen på ett förlåt men kan man prata om det sen som om allt var fett och coolt. Ja fuck det, men var var jag den kvällen - ja you forgot about me. Det smittas väl av, så jag tror jag drar innan jag blir så fucked up. Ne tvivlar, tänker fanemig aldrig go there. Så you know what, keep party like a rockstar. blanda dock inte in mig.. Har alltid tänkt fuck it, kalla mig bitch men håller inte inne det mer för att någon annan är svag nog att inse sanningen. Inte ens ett förlåt fick jag när du gick bakom mig rygg och ljög för mig i månader. Jag försökte förstå dig och på så sätt insåg att ja det svårt att vara i den situationen, men när man tas förgivet kan jag bara säga fuck det.

jag älskar lil' Wayne <3
 

RSS 2.0