theres no window to escape your mental drought.

Ligger i sängen med datorn i knäet, kom hem för drygt 20 minuter sedan och hade egentligen kunnat vara ute hela natten för jag kan inte sova. Det så jobbigt, jag känner mig så himla stressade med. Ibland känns det att ifall inte jag tar intiativet till att få saker och ting gjort så blir det inte av. Jag blir aldrig överraskad över vad som händer för inget händer såvida man själv inte tar tag i det så fortfarande är jag lite less på allt.
Det är nyår snart och jag kan knappt jobba imorgon för allt kommer snurra i huvudet över hur saker och ting borde göras och aldrig kommer jag hinna hälften.

Det var skönt att komma ut en stund i alla fall, hamnade på broderstugan med madi där även några andra från maddes jobb satt. Såklart avslutas kvällen med skratt i bilen påväg hem, rullar in på segevång och jag öppnar mig ännu en gång och säger finfina kommentaren som jag inte skriver här:) Vi kunde ju inte riktigt hålla oss från skratt. Hade inte klockan varit så mycket då hade vi åkt hem till nicco och spelat sällskapsspel. Next time maybe.

i och med jag är fett trött på allt engagemang man lägger ner resulterar det till tung musik. love

When you look into the mirror in the morning do you recognize who you see
When I look into the mirror in the morning I don’t see anything
What happens when the sun don’t rise and the birdies don’t wanna sing
And even the flowers of the day die and then they stink
and then they shrink
And even the friend of mine says the shrink might work
and I was thinking bout clearing my mind but im afraid it might hurt
And just when it seem that I got the whole world at my door
The bell ring and I open up with a bang
 
 


cause I'm not just anybody


Legen
.. wait for it.. dary.
Jag lyckades laga varuautomaten all byyyy my seeelf ;) men jag hatar fortfarande allt. Idag hann jag med så himla mycket, t.om. städa ganska ordentligt i gymmet. Kändes skitbra att få allt gjort, men kommer en extra eller vem som helst egentligen är det kört igen. Imorgon lär jag dessutom jobba över.
Ångest, kan inte sova om nätterna och vet inte vad jag ska ha på mig på nyår :/ plus att allt alltid ska vara så komplicerat, kunde lika gärna jobbat i baren hos Nathalie men vill vara med vännerna. Till nyår ska man inte ha höga förhoppningar, tycker man ska äta gott och bara dricka lite och ha kul. Det blir även vår goda cigaarr då och ser mest fram emot frukosten :)
Ligger och kollar på Scarface, men ska eventuellt träffa madi om en timme så hinner inte se "Say hello to my little friend" och det är KLOCKRENT. Våga säga det är fattigt, det är en klassiker :) dock är det bäst när han dansar med Michelle Pfeiffer.


goodbye my lover, goodbye my friend..

Nu snart ger jag mig ut i rean, ville bara tacka alla nära och kära för alla fina stunder vi haft tillsammans. Om jag inte kommer hem ikväll vill jag att ni hämnas min mördare, han/hon skall för evigt leva i rädsla.
Skämt o sido, alla som varit på mellandagsrea vet att allt är potentialla mordvapen, så som en galge, en skylt docka, halsband som används som en snara för att strypa en.. och varför? För att du var först ut på den där snygga tröjan alla vill ha. Det är en krigszon, lämna barnen hemma för det är på blodigt allvar.
Seriöst jag minns då jag var liten, jag överlevde denna dagen precis, vi var på OBS och en tant flyger genom halva rummet och råkar slå ner en unge på ja 3år? Tror ni hon bryr sig? Hon tog plagget och ställde sig i kassan. Så känsliga tittare, gå inte ut i kaoset.

förresten så har ju julen passerat, och jag önskar er alla en GOD JUL :) har sagt det till er flesta men ja ändå.
mer uppdatering om hur dagarna har varit kommer sen, ja i fall jag står på benen ikväll.

<3<3

absolut in the mood



















http://www.absolut.com/se


a criminal as long as you're with me

Är en aning rastlös nu!
Åkte med papi till obs för att köpa quoarn, något måste vi stackars "barn" äta imorgon och imorgon får vi inte äta kött så jag kommer då stå för den vegetariska rätten. Resterande delen av familjen äter då den traditionella bakalo som är fisk tillagad på värsta komplicerade sättet (och jag kan verkligen inte äta det!). Förr åt jag och min bror pizza på julafton, alla var så avundsjuka förr haha :)
Nu ska jag nog koka en kopp kaffe och fortsätta vara rastlös och hoppas på att Sarah inte är ute för länge och kan komma hit sen eller vad vi nu hittar på.
Kalle Anka imorgon :) och en massa mys. Vi kanske alla kan hoppas att det snöar lite imorgon för det är så fint när den faller och hade varit pricken över i:et.


Förresten fick jag ett sms av mumma nyss:

"Har lagt barnen under granen, klapparna i sängen, kakorna är tvättade, golven är bakade, har hängt ut gröten i julkärven, lagt skinkan i frysen, kötbullarna är slängda, satt fjädrarna i riset, har klätt granen med nybakta lussekatter eller var det dem vi skulle haft på lucia? Strunt samma huvudsaken är att jag har hjärnkoll på allt och inte ett dugg stressad, trevlig jävla midsommar på dej.."


let it be, let it be...

låt mig sova! ganska trött på att bli väckt av samtal mitt på morgonen som jag total ignorerar eftersom jag la mig sent igår. Ska jobba idag och vill egentligen inte för det betyder jag måste stressa sen, aja what ever det bara hänga på - måste säga upp mig för F24S det är verkligen världens skitlön!
Igår var en mysdag! Började dagen med att åka till stan med Sarah och det är nu hennes fel att jag bytar abonnemang (fortfarande comviq kompis) men kommer bli skit förbannad om min räkning höjs för han lovade att den kommer ligga på samma kostnad.
Stack direkt till jobb som började dåligt i och med ena nyckeln försvann, till slut hittade Jackie den thank god, och resterande tiden var det lugnt.
Solade efter jobb med Madi och Sarah, behövdes verkligen och behövs mer! Jag och Madi drog hem till mig där jag färgade maddes hår med någon blå sörja och hon såg dessutom ut om en alien redan innan jag la i det i håret för hon hade hätta :)
Käka på mackis efter att inte ha ätit på hela dagen, sedan mysig måndagsfika på Moosehead där vi var till halv ett, kunde ju inte hålla reda på tiden när vi snacka sönder oss! Dessutom gillar vi förmånerna där <3
thank you darling, längesedan vi pratade så mycket :)

Nu ska jag duscha, äta något litet och ringa chefen och kolla vad det hon vill nu :/

firmafest ikväll!


hey lucky lucky,

Hittade bilderna från nyår 08-09. Väldigt uppklädda haha :) jobbade den dagen så vi hade våra sjukt snygga slagt-tröjor, kul hade vi. Alla gäster som kom in vid tolv-slaget tittade konstigt på oss för att vi hoppade runt och kramade varandra, de var inte ett dugg glada. Den dagen slutade i alla fall hur bra som helst med cigarr och frukost på SAS-hotellet <3




i haunted rats for you...

Hahaha, sorry glömde lägga upp den - jag och mary skrattade så himla mycket första gången vi såg den :)


I know they don't want to tell you,

Heldag med madi today, blev fika på pronto samt moosehead plus lite shopping för maddes del :) Kom hem och packade in två julklappar och fick själv lust att smälla lite pengar - finns ju så mycket man vill ha!!
Snön lägger sig och vill så sjukt gärna gå en promenad och sedan komma hem igen och dricka en kopp varmchoklad! Så blir inte fallet, finns ingen jag kan smita ut med nu för vissa verkar ha försvunnit och en del andra har rest iväg. Lite lonely, men hade ändå fått lite skäll (?) att jag smiter iväg och säkert inte varit hemma förrän sent i natt.
Imorgon ska jag jobba, vill egentligen inte plus att jag börjar tidigare men sen kommer madi in till stan och jag ska så äta någon god kaka och ha en STOR varmchoklad eller nja kaffe.. blir nog kaffe ändå. :)
Kollade nyss på The perfect man som gick på TV, älskar den filmen men kanske inte så bra man ligger och ser på sånt. Mysväder, kärleksfilm och sedan hamnar jag framför datorn istället för att gosa med någon.. Äsch jag klarar mig, är inte depp och så.
Alla sover så jag kan inte gå upp och göra varmchoklad till mig själv - sedan hade jag kunnat krypa ner under filten ju.

Är inte alls trött än, sjukt jobbigt för jag måste upp tidigare imorgon och hämta nycklar etc. i really dont wanna.

I'll fly with you! <3

Kan ju inte lyssna på denna musiken nu, TA MIG TILL SOL OCH VÄRME! Man känner det i hela kroppen, ligga där och dricka en iskall drink vid poolen och låta musiken spelas i högsta volym.

 



_____________________________

sitter och youtube-ar och shit fick värsta flashbacken då jag satte på denna låten, för när jag var yngre älskade Gigi D'Agostino
http://www.youtube.com/watch?v=8kTU_kGB9KA


dont you want to be free

Inte så skickligt igår, så fort jag skulle försöka sova kom det rusandes i hela kroppen den där obehagliga känslan att något kommer eller har hänt. Så där ligger jag och det första jag tänker på är den creepy snubben från igår. Somnade till slut halv 6 på morgonen och lyckades ta mig upp vid 12 ändå, tog bussen till stan och fastnade såklart i förrådet med Mimi och pratade någon timme om allt mellan himmel och jord.
Snabbade mig sedan iväg till bussen för att komma hem till värmen igen, ska iväg snart igen I think but it's icecold outside!
Inget blir som planerat längre, dead and gone.

Ska kila ner till bussen nu snart,
peace out.

If you could find me in your mind,

nu ska man nog lägga sig, har lyssnat på musik och tagit det lugnt vid datorn så är fortfarande så himla pigg.
men såklart avslutar jag kvällen med lite komedi haha :) nu kanske ni förstår några interna skämt.  enjoy!





dont front if you're feeling right

Som vanligt har jag inte haft mycket tid till datorn i och med att det varit helg vilket har resulterat till att göra en massa ärende, jobba och sova :)
Lite snabb uppdate maybe?

Torsdag blev jobb sedan iväg till BB för att möta upp Mary, Roni och Dejan, the dreamteam fick för sig att bowla så jag bokade en bana, spelade minst sagt uselt - har nog aldrig varit sämre. Lite Air hockey, motorcykelspel och skidor på det sedan vidare till min favvis underhållning BILJARD! :) I love, även om jag suger på det ibland är det kul som fan :) lite promenad och såklart avrunda kvällen med BK.

Fredag vare jobb på Uggla där inget särskilt hände utan roni, mary och jag vägrade hjälpa servisen (de är så otrevliga att jag helt enkelt inte pallar med dom - varför ska jag hjälpa till när man blir uppläxad varann minut?) Vi upptäckte en ny pose som Roni förstörde ganska snabbt genom att snuska till den.
Efter jobb blev det myspromenad och käk :)

Lördag, full rulle på Uggla och White. Mina föräldrar samt släktingar kom och tittade på showen och allt var allmänt mysigt. Kvällen var ju tvungen att sluta bra då jag smyger in som en ninja (har ju ändå levt mig in i den rollen förut) och tryckte en operatårta upp i ansiktet på Dejan. Fick lite skuldkänslor, men det blev inte så kladdigt som jag hoppats för marsipanen ville inte gå sönder haha :) Det såg mer ut som vi doppat söta Dejan i en skål med florsocker haha. Inga sura miner blev det i alla fall och återigen avslutade vi kvällen med nattamat :)

Söndag tillbringades på kockums efter stängning, så i lugn och ro simmade en glad madde och sandra runt, bastade lite och avslutade kvällen med en kopp kaffe på Moosehead där Mary joinade!

<3


I really IKE you.

fick lite bilder nyss som jag inte har på denna datorn, berusade och lyckliga önskar dock att vi alla stannade hos mary hela natten <3







lost in a fairytail..



HAHA, ih jag saknar Öland! <3

Can I have my way with you?

då har man skrivit lite, duschat och vill nu bara komma hemifrån. Är hungrig och måste äta något men kul och sätta sig själv någonstans? Ska först ner till tempo och handla i alla fall, sedan tar jag nog bussen till stan måste ändå kolla en sak.. Vill inte spendera pengar, måste först och främst betala räkningen jag fick idag och lite annat skit.

skriver väl i natt om jag är på bättre humör.


you're the fucking best

Då sitter man vid datorn igen efter att ha sovit ett bra tag, vaknade iaf inte senare än 12 idag men det innbär att jag inte gick på mötet imorse.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja skriva en del av boken, det var något som vi pratade om i somras och nu är jag på skrivhumör så jag tänker varför inte skriva ett kapitell och se hur det går. We see :)
Måste tanka ner alla säsonger av How I met you mother så kan madibebi få dom med, så hänger hon med på ett av mitt och marees interna skämt :D
Är väl lite sentimental nu också då jag blev helt bölig efter att de gifte sig seven'th heaven eller vad det nu heter, i alla fall, tyckte det var lite jobbigt att kolla på när alla var så söta och fina. Som tanken av Venedig, och fy fan vad jag är arg på mig själv att jag inte varit där än, seriöst jag bor 45minuter från Venedig när jag är hos Moster och jag har inte varit där? Fy skäms.

Ska försöka ge er ett litet utdrag sen från boken, ska se med mina andra skibenter fall de fortfarande är på att skriva den :)

Ska försöka väcka Mary så hon gör något vettigt idag, muhaha.

<3

Hold my hand let’s chase the sun

See it burning in my eyes,
Don’t want words,
Don’t want no lies,
They say more than what is spoken,
Promises always get broken

Tittade på Disturbia igår så jag somnade inte förrän vid 5 tiden imorse vilket innebar att jag vaknade vid 1 idag. Tycker inte om att sova bort dagarna såhär, men filmen var bra synd ingen varnade mig att jag inte borde se den ensam. Visste ju inte riktigt att det var en thriller :)
Hemma tidigt idag efter en fika med Mary, Madi och Lotta. Träffade G en stund och plötsligt är jag ägare av en rosa touchmobil, måste bara låsa upp den sen ska den funka bra :)
Nu lyssnar jag på några gamla låtar igen, och snart ska jag sätta igång en film, blev så sugen även om jag egentligen vill titta på How I met your mother men har sett alla avsnitt jag har på datorn. Är hemligt förälskad i Barney, han är bara så klockren. Klockren ;) internskämt med Mary nu.
Idag beställde jag två eventuellt tre presenter (om jag inte vill behålla ena till mig själv för den kanske inte klär min bror) kändes ju bra faktiskt :) plus att jag tog ut pengar som mami låser in i valvet till mig, lite besparingar vetni!

nothing feels that real without you..


kick back while I kick facts..

Ja, det känns som om det var ett tag sedan man satt vid datorn. Hela helgen har varit jobb, inte lika kul som vanligt men I dont give a fuck.. prickzonen nummer ett för att folk ska ta ut saker över mig vart jag än går.
maaa vet ni vad, jag orkar inte bry mig ska inte ta åt mig av andras problem och behöva ha en dålig dag bara för att någon annan har det. Peter räddade mig i lördags, bästa DJ'n ever :) I love!

Jag skrattar åt allt nu, snacka så mycket jävla skit du vill I DONT GIVE A FUCK! Du älskar drama, hade kunnat vända allt upp och ner och säga alla dina jävla lögner, skulle det se bra ut då? Du snackar om respekt, du är den mest respektlösa människa som springer runt i Malmö. Jag kan vara lika stor fitta som du och börja bete mig som en snake, och säga allt som du ljugit om, men det är inte i min lag att göra det, Gud kommer straffa dig sin om tid. Jag önskar jag aldrig svek hennes familj för ert förhållande! Varje individ har sin egen vilja, jag sa jackshit vad som skulle göras och inte göras - tror du verkligen på det själv. nc nc, ska sluta mina öron för allt som sägs om dig, ingen kontakt, inget vetande. Försök koka mig, snacka skit, allt vänder jag lovar det kommer right back at you!

Då får vi se vart denna veckan tar oss. Nu blir det ett leende på läpparna när man lärt sig skratta åt saker och ting! Ska kolla lite i min cosmo nu, var tvungen och köpa en tidning när jag var med mary efter att vi fikade med Julie. Ska aldrig mer äta en toast från Gökboet, mina varma mackor hemma är godare! Pinsamt när hon som jobbade där frågade fall det var gott, mitt svar blev ju "mm mnja ja".. Pronto vinner ingen!

<3

you want to know if there's something I can't handle..

Då blev det fika på Burlövscentrum med Mary och Dejan idag, där vi satt och pratade en massa, bestämde oss för att gå vidare och åkte iväg för att spela lite biljard. Handlade lite mat sedan hem och kolla på tv och ta det lugnt. Är sjukt seg nu, ska kolla lite på  how I meet you mother sen försöka lägga mig tidigt idag.
Imorgon är det jobb och sedan ska jag en sväng förbi Bunkeflo och säga grattis till Patrik coh träffa lite gamla kalsskamrater :) känner hur jag inte riktigt pallar då jag ska ta bussen till Bunkeflo 23 på kvällen och sedan ta taxi hem? Hm, får se hur jag löser det..
Allt snack idag fick mig och tänka efter en del, jag hänger dock inte med alla svängar menmen.

somnar jag inte tidigt idag, kalla mig då kass.

<3

but people still think they know us and they dont know shit

typiskt, jag skulle sova så fort jag kom hem men så blev det såklart inte. Sa i och för sig att jag skulle hem direkt idag med men dagen avrundades med en runda bowling och en redbull :)

Så idag var jag och Mary i Helsingborg, mysigt! Vi t.om. shoppade lite, och gick igenom en mysig stad och hamnade till slut i Väla. Det var sjukt mysigt och kul att vara iväg, var dock helt slut att vi nästan somnade i tåget påväg hem. Madi ringde precis när vi rullade in på centralen så vi bestämde oss för att gå förbi BB, ta en dricka och spela en runda bowling just bara för att det är gratis och det var kallt ute :)

Ska försöka lägga mig snart, imorgon ska vi till netonnet och fixa hennes mobil, sedan fika!


dödlig, failed destiny!

<3


you got it bad

Robins, Johan Glans och en massa annat på youtube får en att skratta för stunden, i love them.
Ska egentligen sova, går inte så bra det. Gick igår för då somnade jag kvart över tolv, vaknade till av ett sms sen var det kööört. cry me a riveeer. nej fan jag överlever, väl.
Ska försöka sova nu, snälla hoppas det går. Dessutom bevisa för mig själv att jag blivit duktig, tacka Gud varje dag för allt.
Ett samtalsämne idag på fikan var religion, men det var nog inte det roligaste. Det som fick en nästan att kissa på sig av allt skrattande var ämnet om det svenska språket. I mean, du har färst äpple HAHA, någon är smygblatte i gänget, nämner inga namn *host*MADDE*host* :D
Min kommentar om ett scenarie, hahaha, istället för att enkelt förklara om en dum dagdröm drog lexikonet igång. not good. Om ni undrar varför inte främst inte finns med i ordboken är för att madde inte fick vara med och grunda den och jag förklarade fint att det inte finns något annat än färre! älska hur vi la upp hela skiten med hjälp av ekvationer om hur många äpplen vi hade var..

i alla fall, nu kom jag och maree med en implus grejj att dra till Helsingborg imorgonbitti, så nu måste jag ju verkligen lägga mig för att palla gå runt hela dagen :) bortkastade pengar om man kommer upp och inte pallar göra något.

<3





RSS 2.0