srce me zaboli kad se seti da sve proslo je

Har varit med ligan hela veckan, vi har "pluggat".. Suttit i 12 timmar varje dag och snackat skit.
Imorgon är det bara att börja om på nytt.
A det inte bara det som tynger mig som fan.. znam da ona ti je sve.. antagligen därför jag skulle lyssna på låten nedan. Den fuckade mig.
 
För den som inte förstår texten finns den översatt till eng.
http://lyricstranslate.com/en/tebi-you.html




Jag vet inte vad jag vill.. jag vet men jag kan inte få det så ska jag sluta kämpa? håll då inte kvar vid mig.
molim te, be mig inte stanna....
detta är ett helvete, fitta vad jag bryr mig om dig. Fan vad jag hade gjort för dig, men jag kan inte stanna kvar om det ska vara såhär och det gör så jävla ont.

sve mi je lako, al samo kad me grlis ti

Jag satt där idag, höll på att svimma för att det var som en bastu.. Satt och tänkte på livet och hur kort det är. Tänkte att jag snart ska tillbaka till jobb, som om jag inte jobbar tillräckligt. Sen satt jag och tänkte såklart på allt som hänt. Mamma tittar på mig, och jag kan erkänna.. jag hatar innerligt när någon ser mig gråta. Så jag satt och tittade rakt fram, kunde inte ens fokucera på vad människan sa. Efter allt så sprang alla iväg, jag tog mormor i famnen och snurrade min halsduk runt öronen på henne. Kändes som vi aldrig kom fram, och att jag var den som höll kvar henne från att flyga bort. Hatar detta vädret.
a Mario molim da te andjele cuva

Idag var en sån dag som bara vad fan händer.. Sov inget i natt.. inte en enda minut, kunde verkligen inte somna :/ och en klocka som ringer 06.00 är verkligen bästa starten på dagen.

Igår kom ett fett erkännande från min sida, mot mig själv. och idag kom det andra. Jag ser min historia komma mot mig och jag håller hårt i telefonen för jag vill inte ha en till. Hälsar och så, men sen tillbaka till samtalet där allt jag vill säga är snälla sluta dumma dig och bara var med mig.. Budi sa mnom, i budi se sa mnom zeljo moja..

zbog tebe
opet je moje srce
pocelo da voli.

jag viiiiiill inte:(

oko mene lete svi

headnote, inlägg för att jag måste få detta ur mig någonstans.

it kills me.. fan jag var glad, allt var som det skulle igår men så kom det en vändning.. what the fuck? Säg inte jag inte förstår, för du vägrar lyssna.. I natt släpptes en bomb, det var faktiskt längesen jag var så pass ledsen. Jag vet inte vad Gud vill att jag ska lära av det här. Sluta se det bästa i människor? Sluta bry dig, sluta ge, sluta ställa upp?
Vill du se bra ut i mina vänners ögon, då gör du bra ifrån dig när du försöker själv men det du sagt till mig har fuckat mig idag.. Allt fint i dig kan jag inte se just nu, det är bara en bullshit. God människa? Kanske, men inte nu. Ja var ärlig, snälla säg allt du har på hjärtat istället för att låtsas något annat.
Detta är skuldkänslor, ingen vilja. Det jag gjort vill du gottgöra för, så egentligen bryr du dig inte, du känner absolut ingenting.. och ändå innerst inne vill jag att du säger något som får mig att se på dig som då jag tyckte om dig som mest. Av någon jävla idiotisk anledning önskar jag att du ska säga fina saker som ingen förväntat sig att du ska säga.
Jag kan varken följa hjärtat eller hjärnan, för just nu går båda på standby.


både jag och mary hade världens obehag i kroppen idag, kändes som om något riktigt hemskt skulle hända.. Blev sjukt nojig för det är ju inte ofta man delar den känslan.

Ska upp svintidigt imorgon, klockan 6 är inte okej. Haft så konstiga drömmar dessutom, snälla rara i natt kan jag väl ändå drömma något fint för jag kan ju säga att jag inte orkar med detta vaken, så kan jag åtminstone få fly från dig när jag sover.

Meni sijas kao dukat

det så fucked för jag har inga ord och säga mina ögon fylls av tårar som jag krigar med att hålla tillbaka, imorse var katastrof..
Jag kan inte vara hemma, ska ut med maree och promenera snart. Hon behöver röra sig lite heheeh :)
Nu ska vi se om fitness är bra eller inte, kommer få utbrott om jag inte får vara ledig den 15:onde när det är begravning.. fan jag vågar inte tänka, jag har tänkt så många ggr att undra hur långt det hade kunnat gå med att neka min ledighet.

Det finns en låt, det finns en present. Jag gifter mig med den mannen som sjunger dukat u srcu och ger mig en dukat. Och för den som inte förstår texten finns den här på eng.. http://lyricstranslate.com/sv/dukat-u-srcu-ducat-my-heart.html
tänk om någon sjöng så till en, jag smälter.. och om någon gav en dukat till en.

<3

It kills me to know

When you need me, I will be there baby
If you're lonely, I will be here
Don't worry, i dont want to let go

I gotta tell you that I've had some sleepless nights
I lay in bed awake just hoping you're alright


fo real? vad fan hände med karma, jag filofiserar och funderar på bli en fitta för det känns ändå som dom kommer långt i livet. Helt överkörd av båda jobben, slagt vill jag inte ens diskutera för så fort jag tänker på det blir jag så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen. Risken att bli inskickad på anger management kurser ökar brutalt när jag väl tänker på det. Sen gymmet, jävla skitet faller samman..

Skit i jobb nu... Har blivit sugen som fan på att lyssna på lugna låtar så jag varar ner men allt är escstasy på min ipod, så nu sitter jag och lyssnar lite på Donell Jones och Usher.

Idag har varit en fucked up dag, jag kan inte kommunicera normalt. Allt jag försökt säga idag har gått åt helvete, det är som om en del av min hjärnsubstans spurtat iväg och jag får ut sjukt dumma meningar.
Allt började när jag skulle beställa kaffe, WA HAPPN? det var inte OK, råkar säga hjärtat och blev helt tafatt precis som om jag var kär i människan, men saken var att jag fick en blackout vilket gjorde att jag såg retaderad ut..
När jag väl kom till skolan idiotförklara nog läraren min grupp lite för vi inte ens kunde följa instruktionerna vi fått, försökte skämta bort att jag var sen och det var killarnas fel men jag var fan lika väck..

Har haft för mycket trevägssamtal (?) när jag precis vaknat, ligger i sängen och lyssnar på två pigga jävlar som inte låter mig sova. De är fan otroliga, men jag ligger bara och skrattar :) Triggad till att spela europatipset vilket gick åt helvete men kanske stryktipset till helgen ;) jag gick loss, ville spela allt haha. Vinner man blir man ensam vinnare ^^ det hade blivit solsemester direkt! Sen en ny början på livet för någon annan

laku noc baksuze


RSS 2.0