what you can't see with your eyes, your heart won't feel.

Ännu en dag och jag står på jobbet, infinner mig i Trelleborg dessutom. Känner att det kommer bli en tuff dag då jag jobbade nattpass igår (smög iväg lite tidigare dock) sedan iväg på morgonen för att se 146:an åka förbi mig och jag bara WTF, lugnade mig lite och kom i tid trotts allt. Efter att jag stängt ner här är det bara att bege sig till Malmö igen och jobba natt. Fuck it, trodde jag skulle få ha en chilldag med flickorna, eventuellt åka till Ystad och mysa men såklart blev det inte så.

Imorgon ska vi spela bowling med personalen från Slagthuset (åtminstone med de som dyker upp) och efter det kanske man kan hitta på något annat skoj.

Har inte med mig mat till jobb heller så en White Tiger har mättat mig men jag känner värsta kaffesuget nu och jag kan inte springa iväg då jag inte känner till denna palmstad.

Jag blev precis inlåst på gymmet och fick spring en runda, ut genom nödutgången och sedan tillbaka för att öppna vid entrén, lär inte hända igen då jag använder stolen som kil haha men det är ju så typiskt att det ska hända mig.

I tisdags var vi ute med Slagthuset, vi åkte rundan i Malmö och drack lite cider, sedan hämtade bussen oss och körde iväg till turning torso - fatta så grym utsikten är! Har aldrig varit där, vilket jag inte var ensam om så vi sprang runt som ett gäng kinesiska turister (Maree liknar mest) och fotograferade utsikten. Efter lite fika och så började Claes berätta heeela historian om vår arbetsplats med start från 1993, fine det var intressant men alla somnade till några gånger var. Bussen hämtade oss igen och vi körde "ända" till lillatorg (onödigt små resor men man bugar och bockar att få slippa gå i blåsten) vi hamnade såklart på Viktors där maten smakade...den var helt enkelt inte god. Det var en mysig dag faktiskt, men det känns sorgset att det är slut nu, inga fler möten eller iskrig i disken. Det blev ju som en stor familj och nu är det borta. Riktigt tråkigt, men det finns inget att göra åt saken. Bull.

5 timmar kvar, ska sitta lite i säkerhetsrummet och chilla, men tiden går alldeles för sakta damn. Två snubbar från något glasmästeri kom hit nu med och ska sätta upp en spegel, inte för att de behöver hjälp eller något så det blev inte mycket roligare. Kanske kan få dom att köpa en kaffe till mig i utbyte av en gratis vecka träning? Hm, jag är för mesig för de kommer att se mig som en bortskämd Malmöbo och det är jag inte särskilt sugen på att få höra - för det är jag fane mig inte :)


I'm going to take off tonight, into the night

mina saviours Maree och Martina värmde mig med en brasa på klagshamnsstrand, det är vår plats nu. det är sommaren 2009, och jag önskar jag kunde vara där varje dag. Där satt vi tre tjejer med krossade hjärtan och sjöng på beautiful girls. För att göra upp brasan plockade vi grenar, jag satt i och för sig mest och tittade på för jag fick bara allt i huvudet då jag försökte, men martina var verkligen på hugget och maree kämpade tappert. Iklädda i x-antal tjocktröjor och med varmoboy eldade vi upp gula sidorna och alla grenar som plockas.
Eftersom det blåste så mycket i natt kunde vi inte sitta under det berömda trädet de pratade om där havutsikten är jättefin utan vi letade upp en plats där det var nogerlunda vindstilla. Natten började bra där, sedan somnade maree hemma hos mig medan jag tittade klart på Wall-e och åt upp resterande fruktsallad.

För övrigt känns det OK, jag går runt och är svimfärdig och hundra gånger om dagen börjar hjärtat slå i hundranittio så att det svartnar. Har aldrig haft panikattacker men nu kryper dom fram med jämna mellanrum. "Andas i en fyrakant" sa maree och det lär gå över kan ju inte precis gå till doktorn när jag vet vad det är som spökar med kroppen. Det börjar ändå kännas som om jag kan hantera det för jag har aldrig kollapsat ute.

Ne bih se ja pred toliko ljudi (i pred tebe)
ne bih se ja sa drugom mazio

-

det gör så ont.


to je sve.

SRDJAN MILOSEVIC-TEBI MOJA MAZO.

igår var sista arbetsdagen på slagthuset, tror inte jag sätter min fot där igen.
kommer sakna en del. igår kunde inte bli värre kunde inte komma ifrån någon heller vilket nästan gjorde det värre för då ni kommer och kramar mig så bryter det ut igen, undra vad fan alla gäster trodde :/
men nu är det sagt så det blir annorlunda. val är väl val. jag lyssnade och nu är det fuck it.

första gången jag log igår natt och verkligen kopplade bort i några sekunder var då jag satt på bussen och såg en träningscykel fastkedjad utanför partyland, där stod den fint bland de vanliga cyklarna. hur får man en sådan idé?

nu ska jag hämta lite vatten och fylla ut kroppen med all vätska som forsat ut de senaste 26timmarna.
jag är trött men funderar nog på att gå ut en runda, träna kanske? får se vad jag orkar. vet vad jag behöver nu iaf.

ha det fett...

as you don’t wanna sleep alone

Som vanligt då jag inte jobbar natt latar jag mig i sängen fastän jag kunde passa på och göra lite vettigare saker. Det börjar med sex and the city som sedan går över till Navy CIS (som egentligen är en sådan typsik dålig kriminal serie som man fastnar för of course) efter det kommer 2 and a half men och sedan börjar ögonlocken falla ihop. Idag har jag gosat in mig i täcket och har laptopen i knäet, kickar över skärmen och fastnar ibland på TV vilket gör att inläggen tar längre tid att skriva.

Efter att en del saker gick fel på jobb kände jag hur mitt tålamod försvann och jag ville bara gömma mig i förrådet och vägra jobba även om chefen hade varit där innan jag kom och lämnat lite saker och skrivit "ha en bra dag" så gick det ändå utför. Kan inte skriva offentligt hur mycket som är fel på män här för jag skulle verkligen relatera det till de som tränar hos mig, vissa är verkligen.. ja jag tappar ord för hur de beter sig, grottmänniskor som tror att de kan göra vad det vill. Det blev också en stor diskussion då jag fikade med Madi igår, det manliga beteendet då - som vi fått uppleva på våra arbetsplatser. Värt och nämna att vi faktiskt blivit lite bortskämda sen Mallis-resan, vi bestämde äta frukost ute, mys :)

Men tillbaka till denna dagen, träffade Paulina efter jobb där vi hade mycket att prata om då vi inte träffats på ett tag. Fick hinna med en fika i och med hon åker tillbaka till Göteborg imorgon. Mysigt och jag lyckades få i mig en jättegod panino (panin(=macka) på istrianski - gissa vilket språk som influerat he he), en cappucino och dessutom en kakbit på Pronto. Kände inte riktigt för att kliva in på Moosehead igen, jobbade där igår natt och innan det varit där tre dagar i rad utan att jobba. Imorgon och fredag ska jag dessutom jobba där och slagt på lördag. Snart kanske det taggas ner :)

Efter jobb igår fick jag skjuts hem vilket var mys men jag är väldigt instabil fortfarande vilket märktes då jag fick en breakdown och det går inte att påverka med annat än min kost och träning I think. Stod i mitt horoskop att träningen skulle gynna mig i Juni så nästa vecka måste jag dra igång igen(wish me luck!) Töntigt jag tror på horoskop men man kan väl se det som vanliga tips, right?

Lyssnar x-antal gånger på denna sköna låten idag och det fick mig att le lite.
nu ska jag mysa vidare med mig själv och se klart på mina serier. yeah :)
god natt.



trying to keep it high

snacka om att vara instabil för tillfället, brist på sömn vissa dagar leder till att jag sover bort en halv dag då det alltid lyckas vara fint väder = ångest för det. Samtalsämnena blir allt djupare och känner som om man har hela världen på sina axlar. Det är ehlt sjukt att känna såhär nu, vintern brukar vara såhär, sommaren brukar jag vara lyrisk, värsta busen som gör allt som jag inte får men bara för att ha kul. Känns som om det finns inom mig i sommar igen men det är något som gjort mig svag för tillfället. Efter den 25:e är det min tur och bestämma lite, det kommer bli bra tror jag, och måste börja försöka ha lite regelbundna tider så jag blir stabil igen.
aajt igår var jag på utspark och jag gick främst dit för att gratta Tarik, klockrent var att han hade kommit in på land från båten och jag hade missat det, så jag stod och väntade på en båt som aldrig skulle komma, hittar hans skylt och kramas en stund, hela släkten tittar på och smart som jag var presenterar jag mig inte, de fick bara se mig som hrvatica som försökte få Tarik att sjunga haha :) Gick upp på deras flak men lika snabbt ner för det kändes så jäkla dumt. Madde följde med Morgans familj och jag och maree gick inte till stan för att få reda på att jag inte behöver jobba, lyckligt slut :)
Kom hem sedan iväg till Maree för att sitta och pimpla några rosapantern sedan hem då de drogs sig mot stan. Fick trffat Jenny i alla fall och jag hade inget sug för att festa trotts pirret från alla studenter tidigare på dagen.
Kollade klart på en film som gick på TV och sedan somnade jag och sov alldels för länge. Om jag är ledig ikväll vilket jag hoppas (KOM IGEN SPÖREGNA NU) :D så lär jag umgås med maree en stund och sedan försöka hitta på något? JAg är tyvärr stuck i att vilja fika, och ja även mitt i natten ta en kopp kaffe.

Ska lätt ta en lååång varm dusch nu sedan får jag vel se vad my boss thinks. SNÄLLA kom igen, låt mig vara ledig idag igen :) Då ska jag så chilla, funderar att dra mig upp till värnhem och sola.

later.
Hot rod flames, BUNNIES. :)

 


makes your temperature rise, until you say is to hot.

Nu var det ett tag sedan jag faktiskt satt vid datorn och bara skrev av mig lite och surfa runt. Eftersom jag inte jobbar i natt så tänkte jag unnan mig att ligga lite i soffan och checka what's new och glo på TV lite. Snart börjar 6 in the city med woho :)
Igår måndag började bra men blev kaotisk då jag kom till jobb, alla kunder/medlemmar hade 1000 frågor och jag ville nästan bara låsa in mig i förrådet och vägra jobba. Väntade bara på att de skulle fråga något i stil med varför himmeln är blå och "why does it rain?" JO hade jag morrat såfall, slå upp det! - jag vet väl inte allt här i välden. Fråga Darin har sjunger om det så många har väl ringt och förklarat det för honom! Känner hur jag nästan citerar Öz men han bäst så varför inte :)
Lite bättre förklaring till vad som hände igår var att yes jag stänger 19.00 och hade en bankning framför mig (räkna månadens kassor och lägga alla sedlar i högar skriva rapporter etc) då medlemmarna börjar "mitt kort funkar inte" till svar fick de att de får återkomma imorgon mellan fyra och sju men de förstår inte för de vill alltid trottsa. Jag hade faktiskt inte brytt mig vanligtvis för jag är för snäll och bra service är a och o. Igår skulle jag dock börja jobba klockan 20.00 eller tidigare om det gick, hade inte mina andra arbetskläder så fick åka hem om osv. var alltså inte på plats förrän 20.30 och det är tack vare att en ängel hjälpte mig och sedan körde mig hem och tillbaka. min stressiga kväll smittade tyvärr av sig och det ber jag om ursäkt för. Haydar gick hem tidigare så även där skötte jag stängningen vilket var helt OK. Tog taxi hem och gav honom lite dricks då jag fick 300 kronor själv från jobb, nice.

helg.
Nu är jag på bra humör igen, njöt av de solstrålar som trängde förbi molen idag och allt var lugnt på jobb, skönt. Igår fick bli min "jag-hatar-världen-och-dess-befolkning-dag" alltså måste jag vara happy hela månaden ut nu :)
Hoppas på fint väder nästa vecka så att jag kan ta ledigt en dag från jobb och bara ta det lugnt, helger har blivit som vardagar för mig och lite less på att jobba överallt och springa runt men det är bättre än inget så jag ska absolut inte klaga. Känner bara jag vill ha lite tid till de som jag knappt hinner träffa mer, och då jag är inne i min egen välrd glömmer höra av mig - förlåt kära vänner i still care och hade mer än gärna velat hitta på så mycket med er.
Lördags blev det party - och det var nice. Slagthuset stänger ju snart så några arbetskollegor och jag gick dit och gjorde stället osäkert ha ha :) Ska inte utala mig för mycket om den kvällen blev många goda drinkar och jag tappade räkningen på rosapantern.

Fredagen då jag jobbade var så fucked up, mycket gjorde mig på dålig humör och önskar jag sa lite mindre och slapp vissa människor. Det är en sak att vara fin i kanten alltid men bara framför vissa är fel, fasader som man ser igenom så lätt men visst sure vissa går ju på det. Stackars Maree fick gå hem för hon mådde dåligt så jag tog över hennes plats i garderoben tillsammans med lilla jenny :)

RSS 2.0