usne boje vina

Och så är det SISTA lovet för Sandra Matuhina avklarat, snart är den studenten och det är så sjukt. Man fastnar lätt vid sina vanor och har saker och ting i huvudet för trygghetens skull, plötsligt kommer någon och kaaatisscch, "i sommar åker vi till Kroatien i Augusti till septemper, du har ändå ingen skola och farmor fyller år".. jag menar wtf? det kändes så chockade konstigt att mami sa så till mig, "du har inte skola". Jag kommer alltså inom kort vakna upp och vara arbetslös och det är inte dags att söka "sommarjobb" utan heltidsjobb. scary.
känner mig så hemsk med, fick veta att lillevovven i Kroatien dött och jag brydde mig knappt, den var ganska jobbig faktiskt som skulle bita en i tårna men han var fortfarande det första jag såg då jag anlände sommaren 07, rip mitji aka jan. (känns så fel att skriva ut rip menmen lite snäll ska jag vara)
menmen, jag måste bekräfta min kärlek här till youtube. Vilken sida, den löser alla problem, till och med hjälpte den underbara sidan mig att rädda mitt gamla nintendo, sens när ska man vicka in spelen? what ever, det hjälpte så jag satt hela Måndagen fastklistrad vid Tv:n och spelade flintstone och klarade en överjobbig boss efter kanske 15onde försöket but still I made it :) sen kommer bror och stänger av skiten och spelar ett annat spel, allt mitt jobb var nu förjäves.
Papi hjälpte (gjorde allt) med att spraymåla mitt nyinköpta bord i guld :D high five, snart dags att montera skiten, vilket han säker incisterar att göra.
Lite om fest då, i lördags var jag hos Maree och Fredrik där en hel skara nära vänner kom, hade sjuk kul men hade fanemig inte koll på hur mycket jag drack. lyssnade på massor av juggelåtar och fylldes av lite sommar och yrseln fulländade min kväll. väldigt mycket tycka om just sådana kvällar. begav mig dock till lund där humöret bara sjönk så efter en stund iväg till max-hamburgare och avsluta kvällen där. nice.

jag borde verkligen plugga spanska.. helvete. kan göra lite varje dag? försöka i alla fall, men ska rita en lekplats först :)

POSS. (och särskilt till det älskade sextalket med några gosingar idag, uppskattas big time)

think about it

God morgon, god morgon. Sover verkligen ut nu när det är lov, borde dock plugga men har haft en del för mig så som att hjälpa till att måla om och renovera osv. Så vad har hänt på sistonde? Jo jag har ju börjat följa våra bästa år, resulterat till a big misstake! Jag hatar Sami och önskar att hon brinner i helvetet, har nog aldrig lidit så mycket som när jag hör henne anklaga stackars John Black. Come on, det är inte han som är mördaren. Känner mig vilsen nu när jag såg avsnittet imorse då det visar sig att inte Marlena heller är mördare (?) I mean hon drömde ju och erkände och hela kalaset!? Ta fast den jävla mördaren och move on för det är sjuklt frusterande att se dem gissa och älta om det hela tiden. buuurn.
Vidare till verkliga livet dårå, igår träffade jag min favorit 4åriga helsingborgare Morgan! gosi, jag har saknat honom så. Tog bussen ut till Maree och lekte på lekplatsen där, snöbollskrig är inte min favoritlek inte ens då jag var liten. Offrade mig ändå och sprang runt och runt och runt. Sen blev vi körda till Zoo city och tittade på alla spännande djur :) Morgan gick runt och märkte inte ens att han tittade på samma djur flera gånger om och var alltid hyper när han såg mössen eller något annat röra sig. Sen körde vi hem busungarna maree och morgan och stack iväg och målade.
Idag sticker jag och sarah till stan, sen hem och fixa lite saker och ut igen. for väl se vart man hamnar.
pos / Sand


image10

I'm stuck in a elevator

låt mig njuta liiite. PJOH, äntligen får jag pusta ut lite. fettnajs! - sandra klarade kemi A och Carsten får nu vara med i min lista över favvislärare.
Jisses, klockan går snabbt, ska plugga spanska i dryga tre timmar för sen är det starter wife på tv yääh.
Har finally kommit igång med teu idag, swishy kommer bli årets leksak - den gyllene kvasten. Sen är det la inte så mycket att göra mer, eller jo en del men man får kämpa lite på lovet.
85 dagar kvar till studenten :O och idag kom studentmössorna, lite nervös över att man är så pass nära slutet av skolgången. Nu är det bara att jaga elevrådet imorgon så att man får mössan i handen, sen student klänningen måste inhandlas GAD det är snaaart. Ännu närmre är balen som är den 17maj. se tiden springer ju förbi.
dagens ilandsproblem måste vara att MIN GUMM GÖR ONT. och min näsa har kliat hela dagen, så fram med det, vem pratar skit om mig?

sugen på lite att festa men idag är jag hur trött som helst, får samla lite kraft till helgen fall något spännande kanske dyker upp?

btw. ge mig mer sol!
pos /
image9

let me borrow you for a minut, maybe two..

möög. less på att få skiten, fanemig inte mitt fel någonstans

Helgen var väl inget särskilt, dejavu, som ungefär för två år sedan fast denna gången fick jag dock ett hårdare slag i ansiktet. tjena väggen, bolla allt tillbaka till mig utan att lyssna. ja då får det väl va. fuck it.
Jobbade i lördags och var fett trött dagen efter för jag knappt sovit på natten. sen hjälpte jag till med renoveringsprojekt hela kvällen efter jobb. sömnlösa nätter dagar i rad nu, lite sugit.
så i fredags fikade jag en stund, lördag jobb och renovering och slutligen fira min bror på söndagen och var iväg och hämtade lite material till redovisningen med rookie.
jag har förresten fått en lysande idé till kära Robert Elg och en del lärare till :) Han ska få en finfin T-shirt där han håller sin fina kaffekopp och den ska prydas med Judas i guldtext :D lite måste jag skämta med honom, som till Bengan "Svensk Standaaard".. en del lärare får man tycka om.
Ska väl passa på och plugga lite innan man sover, orkar inte ta allt imorgon innan provet så lika bra att få det gjort?
Bjuden på brölopp till sommaren kanske, Bassam har förlovat sig, golle :) lame dag idag annars när man var tvungen och sitta och glo vid sin montor, jippi! missade kims redovisning men fick i alla fall titta lite i fina boken :) sen hann man ju med Umits filmvisning, gad jag längtar tills klassfilmen är färdig. måste kolla igenom min dator efter material och sätta samman skiten..

pos

temptation

yeah, inget skolk från spanskan utan snarare en lärare som skulle på möte så lektionen varade bara 10 minuter, härligthärligt. Det innebar dock bara mer tid till plugg, och jag vill bara sova bort några dagar ju. bara en vecka kvar till påsk, pjoh. Så lite får man kämpa. typ.
För övrigt har vi bara sprungit runt lite och var på stadskontoret och chillat. brottats med rolf som ville kasta ner mig från andra våningen, och i smyg varit vän med Elg igen, dock avslutade vi samtalet med onda ögat och en "jag hoppas du har en fortsatt dålig dag", på tal om Elg så ska jag kompromissa fram sanningen, på studenten är jag för full för att minnas den?
pifh, hade nog varit bäst att bara vara själv trotts allt.

poss

My mind is playing tricks on me

Åh j'vla fanskap. jag orkar inte plugga mer, idag skulle jag sitta och skriva en hel uppsatts om att världen krymper, vilket jag bara började på och sen orkade jag inte med det. ska plugga inatt ist, och då göra stadsplanering, gotta hate this.
Idag var det bara chill i skolan, lite sådär halvdrygt. När jag väl var hemma ville jag bara sova och känner mig nästa sjuk. Var i Borås till helgen och såg lite snö, fick nästan ångest då för hemma i Malmö fylldes jag av vårkänslor. Gick förbi Ullared på vägen upp och köpte bara massa skit. väl framme i Borås käkade vi sen vilade en kort stund inför utgång. Mötte upp klungan på bowlinghallen där jag denna gången inte vann, damn it. Shotade med Johanna och vad spriten ska vara billig.. Gick upp till Swing där Dilmans storbror skulle vara Dj och dansade lite och så. Eftersom vi var så tidiga var spriten på halva pris så jag kunde i princip dricka hur mycket jag ville utan att få ångest för bortgågna pengar, gjorde dock inte det. Nästa dag var vi bara på knalleland och kollade runt lite i affärer, skönt att vara ifrån allt lite men saknade Malmö, redan. Dialekten är oslagbar där uppe, kunde inte alla prata så ist :)
Hemma i Malmö möts man ändå av blåst och regn, ge mig lite vår och en skinnjacka please! Så man kan gå och vara lite cool i sina brills och få lite färg, äkta färg.
sitter och chattar lite med nathalie som är i Peru, jag vill också iväg! Tänk och bara packa väskan sen nästa dag åker man iväg, allt är billigt, vacker, varmt och man kan sola och bada och skita i allt bara leva livet i några dagar. GE MIG NU :(
mitt hjärta och min hjärna sammarbetar inte längre, åh jobbi.

ska iväg till TV:n snart och se på 2 ½ men, åh vilken dröm <3
POS / sand

image8

RSS 2.0