feels like insomnia






But now I'm sitting here thinking I messed the whole thing up

Var på bo01 med hun idag, hunhunhun focus = lyckades väcka henne :) Solen sken och även om vi inte hann sitta där länge kändes det så skönt, har saknat hamnen. Efter en normal dag på jobb bestämde vi oss för att promenera igen, det vår thing :) Hela min gård luktar tulpaner och annan grönska, hade kunnat ligga där hela natten och snacka. Imorgon är det jobb, massa fulla idioter? palla med. Mitt cp-ryck på alkohol har inte släppt, det är det och fb - kill.

Like those who curse their luck in too many places,

And those who fear are lost.

av ren reflex ville jag göra en kevin idag, och igår, och dagen innan det. but kevin is dead :(

dagen har varit så fucked, har inga ord för den. pallar verkligen inte med sånt här, vilket förklarar varför jag sagt upp kontakten med en del dramaqueens de senaste åren. still the drama haunts me down, kommer fetignorera allt - en resa skulle sitta bra nu. No more bullshit-talk.
Hittade en resa till Chania i 8 dagar och madde är på, får prata med de andra sen och se vad de tycker. Chania var det finaste någonsin, kommer aldrig glömma hur underbart det var där. Och när jag ändå är inne underbara minnen, Sandras kille kommer snart och jag bara dör för hur hon kommer känna. Finns inget bättre än att åka till flygplatsen (fast hon hämtar honom vid bussen) och vänta där medan alla går av planet och man står och håller tillbaka tårarna, sen kommer det, du ser den du väntat på. BAM tårarna sprutar, man blir knäsvag och tänker shit du ska få se det som ingen annan har fått se - mitt andra hem, min familj, mitt ursprung, allt allt.. Pratade om den dagen för inte så längesedan, jag och madde har varit stuck på alla minnen.

Måste försöka sova, har inte gått så bra senaste tiden. Tänker på hur morgondagen kommer vara, eventuell kaos och jag pallar bara inte det.

I'm thrown and I dont know what to do.

Det som om det aldrig tar slut, ju mindre jag vill veta ju mer kommer fram, jag vill inte veta mer. Kan inte gå någonstans för var jag än befinner mig är allt kvar. haunting me. En jobbig vecka på gång, känns som om jag kommer gå in i väggen hur stark jag än försöker vara. Keepin my head up aint helping!
Jag är kass, har inte fixat mitt pass. Det dags, dags att åka. Nu är det fullt upp, imorgon ska man upp tidigt, måste vara på Nydala klockan 8 = kill me! plus att jag var där klockan 22 idag, men bebi körde - tack madi<3 she's my world!
Måste försöka sova om det går. time to kill time. igen.

Levo, desno svuda si oko mene
gore, dole ides mi kroz vene
srce moje nije te prebolelo
napred, nazad sve me tebi vuce
boli danas isto k'o i juce
otkad za nas nema nade nimalo


Ostani, da me cuvas kada zaspu andeli



åh, finafinafina låt - texten är underbar. I och med att jag och madde pratade om bröllop idag så började jag lyssna på Goran Karan för den dagen jag gifter mig (om det händer) så ska de spela lipa si lipa på bröllopsvalsen och det är inget snack om saken för den är gudomlig! Men nu lyssnar jag på sorgliga låtar, och älskar denna. Han gjorde dock en version på engelska men då ändrade han vissa delar i texten vilket gör man tappar känslan. Orkar inte skriva men var tvungen och dela med av lite Goran innan man lägger sig.

time to kill time.

cross your heart.


she said.. nothing

She said baby can you please just stay
It ain't too late to work this thing out

I said girl this ain't easy for me
At least the truth is coming out
She said why can't we make up like the last time
I'm just afraid to here you say go

I said baby I'm sorry
I think its time we let go

Baby don't leave don't leave don't leave
Tell me you'll stay can you stay can you stay
I gotta leave gotta leave gotta leave cause
I think its time we let go

See these teardrops falling from your eyes
That don't change my mind, oh baby
Please don't make things more difficult than they gotta be 
I can't take no more this is killing me

My heart was goin' a thousand miles

På 5 minuter kan det hända mycket, man kan be en person som man träffat i fyra år att inte höra av sig mer, att det inte fungerar och att de är bäst såhär. På 5 minuter kan du sitta och lyssna på något som känns overkligt och inte få fram ett ord, men om du väntat dig de här fem minuterna är allt annorlunda, kommer de från ingenstans tappar du känseln i allt förutom något som samlas som en klump inom dig, du hinner inte ens släppa ut den. Sedan sitter du på vägen hem och tänker vad känner jag? Jag ljuger och säger jag mår bra, jag ljuger och säger att jag är stark, vi alla spelar unbreakable. Sen kommer man hem och man ljuger inte för sina vänner, då kommer allt, jag har krypt ner under täcket trodde jag skulle känna att det släppte men det blir värre. Hur många gånger ska jag behöva gå igenom detta då? Jag blir slagen flera gånger om från dåtidens skit, and it will continue. Länge leve helevets mother fucking karma. Och så skålar vi som vi gjorde i lördags, jag önskar jag var iskall, hård som en sten.


I mean after all the things that we’ve been through
I mean after all the things we got into
Hey yo, I know of some things that you ain’t told me
Hey yo, I did some things but that’s the old me


Like the new ipod just touch it and turn her on

men vadå ååångest, ska göra högskoleprovet om 8 timmar, och som tur var fick jag sluta tidigare idag. Var på väg till bussen när jag och Mary hittade varsin 20a haha, kan ju hoppas att jag har tur imorgon för det är verkligen det jag behöver. Kommer känns som en smack in the face om jag inte får göra provet i och med mitt jävla pass har gått ut. Men men som sagt hoppas på det bästa.
Idag var det inte många gäster på Slagt så vi tog det lugnt, känns konstigt att inte jobba natten ut idag för jag lär inte somna så tidigt och ska upp tidigt imorgon oavsett vad. Var dessutom handikappad på jobb för min mobil slutade fungera från igenstans, har märkt hur tomt det känns utan den för jag kollar alltid klockan (fastän jag har klocka på armen) och vet att man kan svara fall någon ringer.
Lyssnade på gamla låtar på väg till jobb (jugge-låtarna då) och snart så kommer ju Seka, jag ÄLSKAR konserterna vi har på slagt, bäst var sasa matic även om det var nice och lyssna på Zeljko. Ja ibland har man det bra på jobb :)

Ska försöka sova nu snart om det går, har ju kommit in i arbetspass a lá helgen. wish me luck imorgon, ska upp 07.00 och skriva ut papper, leta efter blyerts (wtf jag har liksom bara bläckpennor) för att sedan ta bussen till hell.

Pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja, glupa ispala

sta ces sada ti? rece mi

Zasto dugu crnu kosu ti si skratila
nije valjda da bi se od mene sakrila
zasto dugu crnu kosu plavo oboji
skini sminku, umij lice, lose ti stoji

Plava ciganko, plava ciganko
ceo grad zbog tebe zna me
u crno si zavila me

Plava ciganko, plava ciganko
crna ili plava bila
gresna si ma kakva bila


Ako crna nisi mogla verna ostati
neces ni sad tako plava bolja postati
ako mene nisi mogla vise voleti
covek budi pa mi priznaj, sve cu podneti


You'll be screaming out

no, no jag är så kass. Borde verkligen lära mig kolla min mail oftare, imorgon är det redan torsdag och det kört om två dagar är det den 10 april det kört, det är så kört... dags att ta tag i livet, i really dont wanna och det var ju fett onödigt att ta ledigt den 15onde vilken missuppfattning, aja kan jobba som vanligt då men får ta ledigt på lördag då istället. Kommer kännas så konstigt lär bara vara en massa kiddos där som tagit tag i livet två år tidigare än mig. wish me luck.
Imorgon måste jag upp tidigt och Fredag samma sak, jävla skit jobbar natt med och ska vara uppe halv 9 på lördag hur ska detta gå ihop? Måste i alla fall fixa personbevis snabbt som fan annars blir jag nekad på plats vilket är sååå onödigt.
För övrigt är jag kass på ett annat stadie med, what a fuck händer?

känner mig stressad nu, men snart är det över och man får hoppas på det bästa. Tiden bara rinner iväg och jag har varit världens tidsoptimist.


Idem negde sama

jag älskar att kaponi har sina konserter på slagthuset, åh <3

Helgen har gått snabbt fram men inte så smärtfritt, har dessutom känt mig kass många som varit sjuka och känner väl sig som mig - hängiga och sega. Första hade vi rockklubben men jag fick ju hjälpa till på barndiscot (=16åringar woho :/ ) sedan var det dansbandsgalan som var cool :) förutom att jag skrek rösten av mig och tjaffsade med arrangören men i dont give a crap för vi fick värsta credden för att all personal var SÅÅ trevlig. Sedan kom det till söndagen, då teatern blev inställd men fick fikat med madi istället då, kvällen närmade sig och in kommer jag och träffar Adnan och Zeljko joksimovic, kan inte fatta att de stod bredvid mig och mesiga jag vågar inte säga ett enda ord. Fan då! Större delen av kvällen tillbringade jag inne på konserten i och med att garderoben klarade sig utan mig ibland haha :) och stort hjärta till en del saker den kvällen! Det är ett obeskrivligt rus som går längs med hela kroppen när Zeljko tar i med rösten och hela publiken sjunger med.
Över till nästa höjdpunkt när Seka kommer den första maj. JAG BLIR SÅ GLAD, riktigt jävla euforisk!!

Ne moras da budes lep
da bi za mene bio pravi
ne moras da budes moj
svejedno bih te ukrala

Pomesaj ove noci crnu i zlatnu
po mojoj kozi slikaj kao po platnu
diraj me usnama po telu i vratu
pa onda stavi me u ram
da znam da tebi pripadam

Ja Sarah hon kommer till slagt, och du hade kunnat stå och sjunga med i och med du älskar den låten <3


who's mine all mine,

detta har hållt mig uppe tills nu fastän jag har haft mega huvudvärk. Kan lova att alla tänker tillbaka då man lyssnar på denna, åh varför släpps inte sådana låtar nu?

Usher, Puff daddy & Loon - I need a girl part 1


RSS 2.0