If you go, baby then I know, that I would fallow..

Ja då närmare det sig, imorgon åker jag äntligen, åker själv så får ladda ipoden och hoppas den håller hela vägen upp.
Förhoppningsvis vinner jag auktionen så jag slipper stressa imorgon, men tackar lilla pau som fixar allt. På lördag morgon sätter sig maree på tåget upp och kommer och joinar oss. Så på fredag kommer jag gå runt som ett frågetecken på gatorna i Göteborg och försöka shoppa lite medan pau är på jobb. wish me luck

40 dagars fastan börjar idag, yey. i och med jag ska till göteborg kommer jag fuska lite för annars blir jag kinkig, men nu när jag jobbar i Lomma några veckor framåt så lär jag vara lite grinig mot gästerna, i alla fall första veckan tills man vant sig.
Hade gärna velat träna nu innan jobb, men orkar inte stressa :( och efter jobb blir lite kasst i och med att bussarna går så sällan i ute i Lomma. Trivs där dock, finns inte så mycket att göra så det kan bli lite långtråkigt, men nog är det bättre än att man stressar för mycket. Min motion kommer ju bli hela långa cykelresan till jobb då framöver.

Fan det är faktiskt jobbigt att bara sitta hemma och surfa, måste ut och gå lite innan jobb annars blir jag galen.
Är inne i ett stadie då jag inte klarar av att bara sitta och glo, sen att jag sover som en jag vet inte vad. det ska också ändras på kan ju inte sova bort dagarna.

Kanske jag är dags för mig och städa rummet lite.. i dont wanna.

i citas samo kako se pise

Ett tag sedan man skrev, har faktiskt inte suttit vid datorn så mycket, springer runt för det mesta men det är mest pga jobbet. Helgen blev lugn, stressade iväg till hipp efter jobb i fredags och till min och marees stora besvikelse var det inte 25kr för all dricka som det brukar vara. Tur var det kanske, dansade som fan och drack inte ett skit istället :) är ju nykterist så va fan, men på marees födelsedag så får det nog bli ett glas eller två. Lördag blev det jobb och söndag en slapp dag.
Då blire GBG på onsdag, fan vad nice. Är uppskriven på auktion som pau fixat, så jag och maree beger oss härifrån några dagar. trevligt. Denna veckan för övrigt betyder jobba i lund två dagar, 4 enstaka timmar sammanlagt känns fett onödigt men vad fan ska man göra...
Efter jobb idag blir det träning med madi som äntligen kommit hem. Så jag får packa väskan redan nu, ska försöka få tag på maree som sover hela tiden :P har lust att gå en runda innan jag åker till jobb, känner mig lite innestängd hemma. Har fixat lite ny musik så jag klarar mig en timme till men sen får hon inte sova mer..
och även om jag har ny musik så spelar jag min gamla juggemusik haha. menmen någon gång snart kommer jga tröttna på den med.


Zeljko Samardzic - 9000 Metara

9.000 metara na nebu sam ja,
za tren kad mi osmeh das;
9.000 milja ispod mora na dnu,
sam ja kad me ne gledas

Dust yourself off and try again

god morgon. då har jag sovit 4 timmar och har ett 15-16 timmars pass framför mig, yey. sprang ner imorse efer att mimi ringde, fastnade i solen en stund och fick småprata lite, härlig tjej.
Nu sitter jag och njuter av mitt kaffe, känner mig redan stressad inför jobb. och idag förväntar sig väl alla att man ska vara jättegullig och snäll för att det är alla hjärtans dag. sist jag jobbade teatern var jag så hungrig att jag slängde in jackorna så fort jag bara kunde utan att ge gästerna det där leendet och frasen "ha en trevlig kväll", skämten med gästerna försvann ju då också men när de väl hämtade ut  sina jackor (och sina förbannade paraply) såg de att jag och jenny kunde vår sak och de verkade vara nöjda.. Känner mig lite slut i kroppen nu bara. ensam på tre golv och försäljning av stora heinken gjorde att jag vill slänga backar omkring mig i natt. det var ganska lugnt ändå, men allt, allt, allt skulle städas igår så det blev lite extra jobb.
Tänkte snart hoppa in i duschen lite snabbt och vakna till liv, längtar till söndag då jag tänker oavsett vad hyra x antal filmer och bara slappa, köpa hem skräpmat och bara ligga och glo. samlar till mig ett gäng så blir det nog jättebra. det är bakfylle-beteende men så är det när man jobbar natt.

får inte glömma att jag ska kontakta clas så att jag kanske kan få mig ett knattelag och bli tränare igen, i wanna.

I might do something stupid, like belive it.

till min stora förvåning var det fruktansvärt svårt att komma upp klockan 10 imorse, jag ville så innerligt bara ligga kvar och strunta i träningen men icke sanicke. shit det lät för svenskt. äsch det jämnar väl ut sig i och med jag lyssnar på mile kitic. tillbaka till morgnarna och min väldigt intressanta inledning av detta inlägget. jag lägger mig sent, mycket sent, och går upp tidigast 11, detta är så olikt mig.. vanligtvis brukar jag kunna lägga mig hur sent som helst och vakna pigg redan klockan 10, så nu är det dags att ta tag i kragen och ändra kroppsklockan eller vad man kallar det.
Kalla mig sjuk i huvudet, men jag ska börja jogga på morgonen, sedan köra stryka efter jobb. Det roliga är att alla mina små medlemmar på segevång, jag har ägarrätt över dom ja, säger åt mig att jag jobbar ju hela tiden, även när jag tränar. Det är något jag inte kan rå för, kramporna är ju lata och orkar inte sätta tillbaka sina vikter så ambitiösa sandra gör det även om det inte är under arbetstid.

Tränade på Universitetsholmen idag, skulle möta upp maree klockan 11 men hon sover nog ännu. Kommer dit och hade helt glömt att ägaren/grundaren av fitness24seven skulle stå i receptionen idag, fick hjälpa honom lite för stackaren stuckat handen och hade glömt en del i och med det var år sedan han jobbade i  receptionen. allt gick bra och jag fortsatte med min träning, i really love floating maskinen som jag glömmer namnet på hela tiden. det är värt att betala 18x2kr för att ta sig ut till centralen och trampa på den lite :)

Imorgon blir det ett besök på simhallen där jag ska köpa 10kort eller ja vad det finns, sedan blir det boxningsträning på torsdag om de nu har öppet efter att jag stängt. please be so. fredag blir det ett återbesök på simhallen för klockan 18.00 släcker de ner och har levande ljus och musik igång, mysigt! sedan bär det av till nattjobb, och hela alla hjärtans dag (som för mig som singel är vädigt överskattat) kommer spenderas på slagthuset, dubbla pass, "jippi".
Tycker ni kan komma dit och pussa på mig lite. ska nämligen ha en stor rosett i håret och hjärtan klistrade över hela mig, maree hänger med i trenden och kommer vara lika grann som jag, haha. lovar att jag lägger upp foto på vår utstyrsel.
Jag hoppas nu att nästa gång jag skriver här har gjort alla dessa vettiga saker som står skrivet här.

jag längtar så till lönehelgen som jag planerat att ta ledig under, då tänkte jag infinna mig i göteborg och ha myspys med maree och pao. hoppas verkligen det blir av bara.
Har dock blivit dags att bege sig till jobb. igen.

hollywood meets bollywood

idag fick jag ett smått ryck av att se filmen som paki skulle fixa till mig, jag minns hur jag grät/somna/skratta osv genom den låånga filmen. och efter en besvikelse så hade det väl passat med en blandning av det idag. Ne jag är faktiskt på bra humör igen fastän jag blev fettsur innan, det var precis som om jag kunnat vända allt som gick förbi mig upp och ner.
idag är en sådan dag då allt kan hända va? När en plan pajjar och man inte har reservplaner och man bestämmer sig för att hitta på skit, ta sig dit man inte brukar gå och bara se vad som händer.
Fick massa kredd från chefen idag och blev visst besviken för att man måste vara 22år för att vara anläggningsansvarig, sedan att så många verkade vilja ha mig där gjorde mig skitglad :) blev ltie jobb idag fastän det bara öppet mellan måndag - torsdag. Så lite mer cash.
Nu ska jag rina en snorunge vid namn sarah.

Sök på Jihad suiced hotline på youtube och kolla på episode 1 & 2.
den är fettrolig.

- what about my friends?
- all an illusion, nobody loves you
hahahahaha. damn i lost another one

Can't believe the way they put it down on me.

Nu hittade jag felet till varför jag inte fick min lön i januari, det var en liten miss av mig då jag skrivit fel bland timmarna, har missat några timmar osv. Kommer dock vara härligt då jag får tre löner i slutet av februari, lägger undan pengar sen blir det arrividerci sverige och en vecka dit sista minuten bär oss. Måste dock söka nu, nu, nu innan april till skolan.. Får inte in bilden av att jag går i skolan igen men det är fanemig så mycket bättre än detta. Får ju städa upp efter någon annan som gjort fel och får inte ens kredd för det, so fuck it! Det kommer funka som ett extra jobb I guess men inget mer....
Nu kommer Sarah till mig och jag jävlas lite med henne och sitter kvar bara en liten stund till :P jag får alltid vänta minst 30minuter på henne. Ska gå slänga på mig en tröja nu, gå en runda sen iväg till jobb.. hoppas hoppas hoppas att folk inte känner för att komma in till mig idag så jag kan räkna dom förbannade kassorna sen skiter jag i vilket om ni vill ha kort sålänge jag löser den skiten utan att jobba över flera timmar.

Shawn desman - Let's go.

fan jag hatar när jag saknar,
speciellt nu

RSS 2.0