sexy, now I'll just pass you by

det var ganska soft i skolan idag, fick lite gjort i alla fall och till slut fick man sluta tidigare från spanskan för allt vi behövde göra där var att säga hej och få veta vad vi fick på ett test sen hejdå igen. nice.
Sen var det ju jävligt nice att det fixade sig med lärarlunchen som jag och jenna beställde idag :) lite mer pengar kvar i fickan tycker vi alla är bra.
blir ingen film eller chillpaus för mig idag heller, skolan kräver åtta armar nu och jag ska plugga hela natten. bara min grupp nu kan skicka in lite saker till mig så att jag kan få det gjort.
Deadline denna fredagen på hundra saker och ting, sen är det multimedians deadline med. Alla tar ut sin ilska, stress eller what ever över mig och jag kommer snart bara säga hejdå och åka härifrån. hur fan lyckas alla bara dampa på en och samma gång? lugnt går man därifrån och ignorerar det mesta för tillfället jag orkar inte tänka "nej jag måste säga nej till den och den för den och den".
jag är så sjukt arg för att jag får ta så mycket skit över struntsaker. snäääälal gud ge mig en resa till andra sidan jorden och låt mig bada och sola och njuta av drinkar som gör mig dåsigt glad. i really need it, sen när jag kommer hem kan ju alla släppt dessa löjliga sakerna och vara normala, att hon är ens bästa vän igen utan att behöva kämpa för allt och tänka så mycket som om vi inte ens känner varandra.
baow nu fick jag ont i halsen och har svårt att svälja, jävla cpklump för att man tar åt sig för mycket.
Denna helgen ska det bli fest om jag så ska behöva gå själv, jag är så sjukt festsugen så det inte är klokt. Aja Julia, Jelena, Jenna och Madi(?) är på i alla fall. när man jobbar natt och ser alla festa kan det inte mer än att samlas på ett fettstort sug för att vara bland dem. Nog inte för att man lyckas skada sig på jobbet, smällde upp huvudet och fick gå med ett...inte valigt plåster...utan ett KNALLblått jävla plåster i pannan, ja yousef m.fl. tyckte det var kul och blev kallad Sandra G, eller G efter det. dagen innan det lyckas jag få fedeblåmärket på armen. looks like jag har blivit misshandlad. no no. bara av kroaten själv.
Idag blir det massa plugg, plugg, plugg och lite backup så att jag klarar det. all night looong.

back 2 work.
pos!


rekla biti idi

mycket kan hända på en vecka, och seriöst jag pallar inte bry mig om något. Känns som om folk kan säga vad som helst och jag skrattar bort det, jag är alldeles för trött för att bry mig och vissa tror sig bara så jävla mycket! Finns vissa man verkligen hade velat sänka, men man är ju en fin och snäll flicka, tala är silver - tiga är guld. inte många som vet hur man är då man är arg, bättre det kanske.
idag träffade jag milan, jag bara kände hur mycket jag saknat honom efter att vi satt och pratade ut om allt möjligt. det var fint det. när man hittar tillbaka till sina gamla vänner, kommer alltid sakna de gamla tiderna då vi två och shamme luffa runt på segevång och hade oss. åh återfall på gamla tider nu<3
sen kom george och vi köpte kaka, vi täntke sitta och chilla lite men mami kom in och snackade om studenten enda tills george var tvungen att gå, sen kom hon in till mig igen och fortsatte prata en massa. mami är golli idag tillskillnad från damprycken de haft den senaste tiden, aow de har säkert saknat mig med tanke på att de är i stugan hela tiden ;)
känner att jag stör deras sömn lite av allt klickande på tangentbordet så jag tänkte bege mig till sängen och njuta av att jag faktiskt har en väldigt lång sovmorgon imorgon utan att ha ngt dumt möte innan(som egentligen hade behövts)
3000 projekt ska vara färdiga snart och jag pallar inte med skolan!! ge mig studenten nu.

Pos

da si sada tu..


tryin to get into the vip, tryin to get next to me

Idag har man varit duktig och suttit kvar ända till spanskan som vi till och med fick sluta tidigare från. För övrigt var det bara soldyrkande hela dagen. Kom hme dårå och möts av att det faktiskt finns mat hemma, t.om. människor befann sig här hemma, otippat. Blev lite mat och sen datorn och till slut träffade jag sarah. Lite skönt att prata av sig och uppdatera min lilla flicka.
Finns ganska mycket att göra men jag är i min egen värld just nu, har inte koll på ett skit faktiskt. Det är 28 dagar kvar till studenten och jag måste faktiskt hitta skor och ut och gå en massa så att min klänning sitter perfa ju! Fan, har faktiskt varit så sjukt dålig på att gå ut nu förtiden, men imorgon är en ny dag med nya tag. kan småkämpa lite här hemma ikväll med kanske. Hade faktiskt behövt jogga ist men mina lungor är förpestade och jag har dåliga knäet som trottsar. Kanske ska man bli lite mer hälsosam och faktiskt rena kroppen, ge mi detox.
måste ge mina mattanter en liten puss med för att de la undan en tallrik med tonfiskpasta, åh <3 på er. tänk att de täntke på en, söte fanskap! Synd att maten var godare än tonfisken menmen de kanske har över lite av det till imorgon? haha :D matfreak.

POS

image20
mm poser, men checka brännan

people are watching, but we don't care

shit man, har inte haft tid att sitta vid datorn ju. men nu kan jag snabbt summera vad som hände under de lediga dagarna: ett. jag jobbade asen av mig på slagt vilket ändå var så fett nice. Eftersom jag bara älskar mitt jobb så kan jag berätta lite om det, jobbar som DP och jobbade med bästa teamet som skämtade och hade sig hela tiden. De vågade fanemig redan jävlas med mig efter andra gången då Lucho och Andreas höll mig och fyllde is i min fina slagthuset-crew-piké. Första kvällen var det minostry of sound vilket resulterade att 5000 gäster kom och fick jobba ända till halv nio på morgonen. Så alla dessa lediga dagar från skolan har varit helt great, har dock inte vetat vad dag och natt är och inte sovit särskilt mycket - men på något sätt klär det mig ;)
Nu är det tyvärr skola igen och jag vill skjuta mig, har prov imorgon men har itne läst boken, oopsi :O aja får väl läsa den nu snart efter att jag unnat mig en stund av surfande.
Kom nyss hem från solduschen, jag är fanemig så jävla klumpig.. skulle göra några rörelser då duschen sätts igång (varar bara 7sek) tjohejsan och jag slänge upp benet, dörren öppnar sig och jag tittar dit och får spray i ögonen. yes vilket jämt resultat det kommer bli, fuck morot imorgon dårå. j.vla skit. köpte en iskaffe på vägen hem för att lindra att jag just slösat 99kr på något som jag inte ens kan göra rätt.
nej nu måste min musik uppdateras och sedan pluggish.

pos


haydar & simon, vet shi (gotta love it!) vem som har bilderna på mig men det gör inget hade varit ett svettigt foto.

RSS 2.0