I'm so starstruck, baby could you blow my heart up

Första snön föll ner och färgade mig vit när jag promenerade till fitness24seven, som förresten är nu en del av mig eftersom jag fick jobbet :) detta resulterar till förmånet att jag får träna gratis vilket resulterade idag till att jag tränade i två långa timmar. I like it, har gått en utbildning i tre dagar, dock var detta ute i Lund med Therese som är en Personlig tränare, eftersom förmån nummer 2 är halva priset hos dom så kommer jag fanemig ha Therese vid min sida ett tag.
Klockan 17.00 den 21/11-08 så befann jag mig hos tatueraren Morgan på bodyart, lovely det bränns lite nu efterråt men it's done och jag lägger upp någon bild snart.. ska springa iväg till bussen nu även om den går om en kvart så ska jag ju inte anstränga mig:P

so much money I can't fit it in a rubberband.
gad. inte de närmaste dagarna.

pos!

you can have whatever you like

Rådissar datorn så ofta att jag får skuldkänslor.. Igår var jag i alla fall på arbetsintervju och I really really really want this job. Det gick väl bra, hon som kommer vara min chef fall jag får jobbet är en ängel, riktigt rolig med :)
Är dock inne i en period då jag skulle vilja skjuta halva befolkningen för att allt handlar om principer, alla göra fel, a fan. Det är en självklarhet att alla gör fel, sen att vissa personer får ta all skit är ju rättvist då eller? Orka jiddra om vad som är rätt och fel, jag vet det, så inga kommentarer att jag inte vet det! Sen är det hur mycket det påverkar en, visa döljer det bra och går inte och show it off till världen som om det är ett ilands problem, bättre hålla det för sig själv? Om åsikterna skiljer sig så betyder det inte att den ena har rätt och den andra fel.. eller att en utav dem inte vet vad som är rätt och fel......
Det var väl lite värre för några dagar sen, igår slog dock hjärtat i otakt, men maree räddade mig. Tur man har sin wifey.
Idag är nog en sådan halvbra dag, vet vad som väntar, först att jag ska köpa min kappa och sen lite down när jag ska sitta och förklara en oförklarlig historia till någon som kanske inte ens kommer lyssna.. det är som ögonen ser rätt igenom en.
Väntar in tiden lite, maree slutar inte förrän halv 3 och milan slutar klockan 2, så nu ska jag tanka ner lite musik.

-

aowh

Idag har jag lekt med madi, och vi drogs till bo01 som alltid. Känner mig slut i kroppen faktiskt, men det beror väl mest på vädret att man blir så himla seg. Som vanligt pratar vi om allt möjligt, från tro till sex, kanske inte finaste övergången. Kom hem och tog på mig så mycket jag bara kunde och fastnade här vid datorn, små grät när jag såg klippet på Goran Karan som sjunger lipa si lipa till Blanka Vlasic. Saken är då att jag faktiskt sällan lyssnar på kroatisk musik utan mer på serbiska artister (vilket för er alla INTE är samma sak), men när jag hör Gorans låtar blir jag fanemig tårögd. i love him. T.om. när han sjunger stay with me med inte det bästa engelska uttalet men what ever.



Don't turn away
I need your love
'Cause you're the only one
That I've been dreaming of
Don't turn away
Don't close the door
'Cause you're the only one
That I've been hoping for
Come hold me tight
I need your light
Just come and take me
To the place I long to be


Stay with me
Love is all I'm praying for
Stay with me
Give me strenght to carry on
Stay with me
And hearts will surely
Find the way to go
Stay with me
Be my shelter
When the angels dissapear

RSS 2.0