I think I'm first but surely finish last.

en vecka kvar. om en vecka vid den här tidpunkten ska jag, madde och maree sitta vid poolkanten och dricka en paraplydrink och spela kort eller något annat mysigt. Jag hoppas det inte är molnigt som det sägs vara där nu, för när vi anländer får solen gärna stå på i 8 dagar sen struntar jag i vilket hur vädret är där. just give us sun i 8 hela dagar.
Idag kom jag tidigare till jobb för att möta upp chefen som verkar ha fixat med min ledighet, i like. Sedan fick man jobba över en stund igen. Vill bara komma ifrån jobben, fruktar (i know, missbrukar ordet) torsdag. Ministry of sound på slagthuset och jag står i garderoben. innan det står jag på F24S, fredag slagthuset, och lördag slagthuset x 2. Det är helt OK att jobba dubbla pass ibland men både torsdag och lördag? damn it.
Shoppade lite med G, på en kvart spenderade jag 750:- på Cubus, blev lite smått och gott som jag ska ha med mig på resan, och efter jobb satt vi på nyrenoverade Mackis och åt glass och drack varm oboy. mumsigt. Eftersom vi slutade våra jobb samtidigt skulle han hämta upp mig på Nydala. Så jag satte mig på en bänk, lyssnade på min ipod och bara njöt av att jag inte var inne på gymmet längre. Några ungdomar stod utanför falafelkiosken och efter en stund var de tvugna att komma fram till mig. "Ursäkta bruden, hur mår du? skulle han kille som står där borta i blå kunna få ditt nummer?" Kunde inte hålla mig från skratt och påpekade att de nog var lite för unga för mig och drog en vit lögn om att jag inte var singel. Efter att de försökt sig på a shoot at love (haha) så kom en annan kille fram och började prata en massa. Aldrig har jag önskat så mycket att bilen skulle rulla in på gatan och plocka upp mig.
Som vanligt tittar jag på sex and the city nu även om jag redan sett alla avsnitten som går nu. Synd att det inte fortsatte göra nya eller att det ibland kom något avsnitt man faktiskt missat.
Hoppas min lön kommer in imorgon för klockan 12.00 ska jag möta upp min lilla madde och maybe shoppa lite, om inte fikan drar ut sig, känns som en evighet sedan vi sågs. Ska i och för sig spendera mycket tid med varann snart. nice.


Och här är en bild på mig och Maree från i lördags :)


The sweetest drug.

Måndag, en ny vecka.
Det var som sagt ett bra tag sedan man var ledig en helg. Myspys med ett glas vin på fredagen då, och så var det utgång i lördags. Började med att man var i stan, sedan i My's trädgård, Breeze och till slut var man på jobb och festade. Eftersom jag och Maree var lite sena till My blev det ett par glas för mycket vin under för kort tid, det slutade att jag hoppade runt i disken och sjöng lockomotion (?) och sedan hörde de dessutom min skrattattack inne på toaletten. Kommer ut och hotas med att det skulle haunta mig på arbetstid med. Det bjöds på lite dricka (även om man inte behövde mer alkohol) sedan traskar vi till taxin och hem. Innan det skällde jag i och för sig ut x antal taxichaffisar som påriktigt trodde de skulle få 200spänn från slagt till segevång. MY AS, så svart-taxi blev det.
Ahmed som körde oss till Breeze var så klockren. Det var ju nästan en höjdpunkt under kvällen, sjöng röven av oss då det kom day and night och han sjöng med. sött.
Söndag umgicks jag med G som skämt bort mig sista tiden. uppskattas oerhört att bli våldgästad med kramar och gos. tacktacktack:)
Jag orkar inte med jobbet, väldigtväldigt mycket att göra under kort tid, försöker öka takten men det är kunderna som avgör hur snabbt det egentligen ska gå. smart av företaget att sätta en inventering de dagar vi fortfarande har kampanj på gym-korten. jättesmart. och tro mig jag så in i hel..te ironisk nu.
Före jobb åt jag och Maree chinabox, hon tog sedan bussen och jag stannade och köpte underkläder, yes:) sedan efter jobb bankade jag och efter det träffade maree lite snabbt. Hann precis ta en take away kaffe, i love baristas vanlij-latte! Sen hem och njuta av regnet + åskan som påminner mig om Kroatien, typiskt medelhavsklimat är varma dagar sen plötsligt kommer ett oväder med massor av blixtrar och muller. Där är det i och för sig lite läskigt, men kan ju ändå inte låta bli att tycka det är mysigt.

Det är 8 dagar kvar. eller rättare sagt 7 dagar kvar (klockan är över tolv)!
Det är helt ofattbart, jag är helt hypad, snart sitter vi alla tre i solen med en drink i handen, bikinin på och solbrillorna på näsan. Kvällen innan ska vi grilla och ta ett glasvin innan vi somnar, om det nu kommer gå. ÅH LÄNGTAR SÅ MYCKET.

chilla folk.

would you let it slip away

Fredag. Jenny och Maree har gästat min ballkong där vi suttit och pimplat vin och ätit rulltårta. mycket trevligt och kändes skönt att ta det lugnt för det var så längesen. Känns som jag jobbar alla dagar i veckan och nu får vi se hur det blir eftersom jag fått ännu en erbjudan till heltidsjobb under sommaren. I bakgrunden är Kill Bill igång och det är fanemig en skum film även om jag tycks gilla den på något höger.
Bara några få dagar till Mallis, och dagen innan ska vi grilla hos madi efter att jag 1. varit på arbetsintervju 2. jobbat 3. packat det sista och duschat haha :) snacka om en hektisk dag.
Eftersom jag är trött och har lite ont i huvudet efter alla plastånger som hängt i luften pga. någon brand vid spillepengen tänkte jag krypa ner under täcket nu snart och sova. Känner att det är dags att vara lite mjukis. Hade föredragit en kväll hemma imorgon med, men nu får man inte svika flickorna och det lär bli skoj ute ändå :)
Imorgon blir det en visit på möllans downtown, ska upp tidigt igen och träffa M & J vilket betyder att jag måste klämma in en powernap någon gång under dagen.

chillin'

It's like you read my mind

Torsdag. Det är fortfarande 13 dagar kvar tills vi sitter på planet påväg till Mallis :) Ska bli såå skönt! Om bara min chef kunde svara på mina mail hade det varit lite bättre, men som sagt i värsta fall så sjukar jag mig. Var faktiskt i god tid att informera honom om att jag behövde vara ledig.
Nu börjar det närma sig fredag med, då ska jag umgås med mina godingar Jenny och Maree (och babygirl belinda), lyrisk över vår trio och butter över att jag inte kan jobba ihop med dom imorgon för att jag har Nydala-anläggningen. Fick en tid den 2:a maj som jag trodde vi alla skulle jobba på men nej, då tackar jenny nej. förhelvete, och ni får inga muffins utan mig så imorgon kommer ni ha tråkigt.
Själv funderar jag att leta upp något cupcake recept nu som jag kan baka på förmiddagen imorgon. Hm, det med hårdträning fixar jag men att avstå vissa frestelser är inte alltid så lätt. Det kommer med tiden, tiden är inte riktigt inne för mig än haha. Om en PT börjar skälla på mig så kanske jag ger mig fan i att faktiskt vara extremt duktig. Tycker om flyta genom livet utan att se allt så himla allvarligt, sån känsla brudarna ger mig. Lät gay men jag menade mina girlfriiiends och inget annat.
Kolla på playboy mansion för tillfället, kan inte låta bli att tycka om Kendra, ni vet den sportiga. Hon har skön stil, men visst hon är också lite blåst fast så är det väl om man bor i det huset. De är bortskämda och allt det där men orsaken till att Kendra är speciell är just för att hon inte är girlygirl vilket gör henne charmig.
För att inte glömma uppdateringen för dagen, maree klippte lugg på mig och resultatet blev minst sagt bra :D helnöjd ju. Köpte avfärgningsmedel till maree på Entré och det resulterade i ett mindre glädjetjut, snarare en sorgsen suckning och lite tårar i ögonen. Så nu är maree lite av en redhead, men det blev faktiskt bra överallt förutom mitt på huvudet så vi får färga om det. Det är svårt att färga mörkt hår ljust och vi beräknade att det från själva början hade varit mer ekonomiskt att gå till frisören dirre :P Eftersom luggen blev bra överlåter jag nu mitt hår till maree och inte jenny (som hotat med att klippa fult) nu på fredag. Lite uppklippt och löshår? saknar mitt långa fina hår därför får jag köpa nytt.

M & J my euphoria.

vet ni, peace 2 you.

if i could, i would.

Tisdag. Det känns som tiden går så sakta för att jag längtar till fredag. Då ska jag nämligen hålla vad jag lovat mig själv, fotbad och ompyssling fast då med flickorna. Tänkte jag kan städa rummet på torsdag eller eventuellt imorgon om jag har ork/tid till det. Så laddar jag upp med frukter, ansiktskrämer och lite levande ljus och ja ni vet hela det köret. Tror det kan bli riktigt mysigt och perfekt uppvärmning inför lördagen då de tvingar med mig på en utgång (eftersom det är första lediga helgen så hade jag egentligen bara velat softa vetni, men va fan) så det blir Breeze och innan det ska vi hem till My och sitta i trädgården där :) nice.
Idag var annonsen i tidningen och visa av kunderna som trilla in var så ivriga att jag ville hoppa över disken och slå på dom lite. De var så himla stressade att korten skulle vara slut även om jag visade den stor bunten (bestående av typ 80 kort) så var det som om de var rädda att det ändå skulle ta slut typ imorgon. Hur ska jag lyckas sälja 80 jävla kort på 3 timmar? Då hade jag lugnt sagt kunna skryta om att ha skills i försäljning, för vad hade det blivit typ 2.25 kort i minuten vilket är, ja omöjligt. (fick använda miniräknare ja). Perfekt timing hade även leveransen från Tingstad, fick en hel pall med en massa saker jag var tvungen att bära in i förrådet, jättekul när jag redan hade mycket att göra. slutpratat om mitt jobb fo real.
Nu sitter jag och pratar med madi på msn och påmindes om hur lite tid det är kvar tills vi alla åker :) mindre än två veckor, exakt 13 dagar. ÅH. har planerat in att vi spenderar natten hos madde som ändå bor ett stenkasst från flygplatsen (nästan i alla fall). NICENICENICE!
Imorgon ska jag dessutom upp tidigt igen för att Maree som ska klippa mitt hår, eller ja jag ska låta henne klippa lugg i alla fall. lite nervös att det inte klär mig för då måste jag hela tiden ha en lugg uppsatt.
För övrigt har jag legat i solen med wifey idag och låtit ipoden svara på livets alla funderingar, ni vet då man ställer en fråga t.ex. "vad tycker han om mig" sen shufflar man ipoden och låten som kommer has the answer. SKITKUL. och ja jag vet det är så laaame, men kul. Sen kom ett stycke Jenny och vi gick en runda på mobilia, de fortsatte i och för sig att cirkulera där då jag försvann iväg till jobb.
Sen får jag ju inte glömma att fredags förmiddagen ska spenderas med Jenny, Maree och lilla Belinda. Ska köpa lite smått och gott, eftersom att det dessutom är löning kan vi fika. woho.
Helt amazing hur man tolkar kroppsspråket hos människor, det är bara ett litet instick då en blick tog död på mig igår, i mean wtf. det var precis som om jag lyckats vända upp och ner på din värld. och det är inte lönt, vet att skuldkänslor inte finns med i ditt liv så även om en blick får det att se ut som det vet jag. det är inte alltid så. vi misstolkar. därför vill jag lära mig om de skriva reaktionerna, då hade jag kunnat läsa av det riktigt kroppsspråket, vilket jag tycker är skitcoolt. no lies utan man kan lära sig se rakt igenom någon bara av att observera.

chilla folk.

Madness to magnet keeps attracting me

Positivt överraskad över att massagen inte gav de sideeffects some Marko varnade för, visst kändes det som träningsvärk men det försvann dagen efter så nice. Efter kylan jag varit med om de senaste dagarna lär jag ha några knutor tillbaka men det mest lär ju vara gone, yes! Så för 511 gången, jag blev masserad, maree blev kallad godisbit och fick höra om sin bambiblick, jenny älskar max/china box och är trött på ordet massage.
Lördag var det jobb på natten och trions magar fylledes med mat från Max innan vi begav oss mot slagthuset. Som vanligt gick jag runt på alla golv, var allt i allo. Extra snäll mot nykomligen, men jag slapp stå ute so why not, hade förfrusit så jag tyckte jag kunde vara lite snäll och skänka tröjorna istället för att behöva stå där själv.
Somnade omedelbart då jag landade i sängen efter att "hårt" arbetspass. Skulle upp tidigt men jenny lät mig sova vidare och så sågs trion då jag väl rullade ur sängen. Satte oss eller snarare låg vi invirade i filt på bo01 och höll på att frysa till is den kyliga eftermiddagen. Madi hämtade upp oss så det blev mat på stippes och för att dega sig mer en donut på 7-eleven som tycker vi ska fortsätta dyka upp lika ofta som nu. Kul att man anses vara stammis där hm.
Måndag idag och nu börjar 7års jubileumet på F24S och 100 1215:- kort ska säljas hos mig ("woho") det betyder att jag kommer hinna med ännu mindre nu. Eftersom vi inte lagt ut annons än var det lugnt idag men jag fruktar imorgon och de kommande dagarna. Vill få sålt på det och återgå till vanliga priser, we like more!
Imorgon börjar två veckor med tuff träning och deffa? Maree ska gaina, motsatta problem men ungefär samma mål haha :) så nu äter jag ballerina för imorgon är det slut på småätande och skräpmat. Definitivt slut på att jag inte äter ngt alls om dagarna, jag klagar på jobbet men får gå med matlådor! Äta var tredje timme, men ska i och för sig har måltidsersättning vissa gånger. Träning imorgon kväll, ben tror jag?
För övrigt skulle jag ibland vilja observera vissa människor och veta hur de tänker. Tror vi alla har varit sugna på att kunna läsa någons tankar, och självklart skulle man om man hade möjligheten välja helt fel människa. För i själva verket skulle det vara mycket mer givande om vi visste hur Hitler en gång tänkte än en helt vanlig människa som vi bara inte förstår oss på.

nu ska jag äta ett ballerinakex till och så försöka sova eller blir nog 2 ½ men först. sen upp med solen, eller några timmar efter den. Kid Cudi - Day and night - skön låt och läs lyricsen till den. i love it

peace. (btw. 14 dagar kvar, mallis for the win)

And that haunted me all the way home.

High five för det fina vädret. Det är lördag och det närmar sig tid att åka till jobb, eller snarare stan för att äta och så innan work då. Igår hasade jag fötterna in på slagthuset och hade inte mycket energi i kroppen min. Efter mötet fick snäsiga kommentarer från min chef som jag tänker kasta min tröja i huvudet på om han fortsätter hålla på som ett as. Riktigt jävla förbannad var jag, eller det är jag fortfarande men orkar så fan heller lägga ner någon jävla energi på hans spydiga kommentarer. Damir fick mig på lite bättre humör och sen gick jag ständigt runt i huset för att hålla mig vid liv. Hade Stora golvet men eftersom det ändå var så lite att göra gick jag på alla golv.
Vid gryning släpar jag fötterna till centralen med hela gänget, som inkluderade maree och martina som väntade på oss till det att vi slutade. Maree var lyrisk och jag var glad för det men samtidigt så oerhört trött. Eftersom det var kallt på morgonen satt vi inne på centralstationen och väntade på bussen, hade inte ätit på hela kvällen så en nybakad chokladcrossiant passade mig utmärkt. Kom hem och trillade ner i sängen, ställde klockan och somnade då direkt.
När klockan ringde klev en yrvaken sandra upp och fick fixa sig lite snabbt för att sedan bege sig till något som gjorde min dag idag. Hade nämligen bokat tid hos Marko på barocco klockan halv 2, och massagen var super. Side effecten med massage var huvudvärk och träningsvärk, värken har jag börjat känna av nu. Mina axlar var knutiga speciellt den vänstra. Visade sig att min nacke också hade massa knutor inte för att jag la märke till det för Marko börja knåda en massa där.
Efter massagen så träffade jag Jenny och hennes vännina Nathalie. Gick till idolmottagningen och hejade på folk. Sedan kom Maree och vi gick runt en sväng på stan. Tog bussen hem för att sova men det gick itne så bra. Satte nämligen på TV:n då jag la mig i soffan, 10 orsaker att hata dig höll mig uppe eftersom jag älskar den filmen, efter filmen var det inte ens lönt att lägga sig så nu sitter jag här och väntar in minutrarna innan jag ska till stan igen.
Snacka om att jag är trött och borde.. just för att orka kvällen.

peace.

btw. så har jag betalat resan för maree nu med, så nu sticker vi till Mallis. underbart, madi.sand.wifey.
love the moment.

So if you ever come my way

..turn and walk away.

åh söta rara arbetskollegor. Idag var det after work med fitness24seven, vi blev bara 6 personer men kul var det att sitta på restaurang möllan och bara ta det lugnt, äta god mat och snacka skit :)
Känner mig slut i kroppen och har bestämt mig för att unna mig ett fotbad imorgon och kanske slänga på en ansiktsmask med. Lite ta hand om sig själv-dag, eller förmiddag. Ibland hinner man ju inte lägga ner tid på sig själv så imorgon ska jag upp i tid för att städa och ha en liten ompyssling. Ser dock fram emot Lördag ännu mer då jag på förmiddagen ska gå och bli masserad, det är ompyssling till fullo. Skönt att det äntligen blir av.
Måste påminna mig själv här att gå ner till down-town och köpa det som varit slut nu i månader. Hela tiden har jag skutit fram shoppingen men nu när allt tagit slut måste det då bi av. Så jag får väl passa på då jag ändå är i stan då, och antagligen är avslappnad och nöjd. :)
Ska försöka planera upp min dag imorgon så att det inte blir en massa spring, ska nog gå galant och hoppas nu jag hinner sova ut lite innan jobb. Jobbar hela helgen på slagt, lördag ska vi gästas av en playboy-brud som är DJ av något slag och jag är inte så sugen på att se alla sliskiga killar som drägglar efter henne eller värre alla brudar som ser upp till henne och kommer går runt med bunny-ears. yey spännande kväll det ska bli då, menmen jobb är jobb och jobb är pengar, dock mer personalen som håller mig kvar på stället även om en del av dom kan vara irriationsobjekt nr 1 ibland. Behöver jag nämna namn? nae.
Ligger i sängen nu och funderar över om jag ska sätta igång på andra sidan häcken. Alla dom djuren är nog liknelser från DP crew på slagthuset. Haydar är ekorren, en kopia. När jag väl bestämt mig för vem dom andra efterliknar så lovar jag att dela med mig av det här.

o m g
19 dagar kvar till Mallis.
i love it.

All up to you.

Dagarna bara flyger förbi, känns inte ens som om det varit påsk för min del. Det har varit jobb och ständigt ute på vift. Väldigt lite sömn under helgen, menmen. Nu har jag sovit ut en del, låg i sängen till 12.00 idag bara för att vi hade besök av några rörmockare som jag inte orkade hälsa på. Ganska skönt men samtidigt jobbigt att vänta in att dom faktiskt skulle gå (och sluta komma tillbaka) de sprang verkade inte kunna göra något rätt så jag hörde att mami fick ringa efter dom x antal ggr.
När jag väl kom upp åt man frukost (framsteg) och sedan gick jag ner för att möta maree och jenny som satt utanför och väntade på mig. Åkte upp till Entré för att kolla om de hade några snygga byxor jag såg i stan som då självfallet inte skulle finnas i min storlek där och på Värnhem fanns de inte ens där. mycket tråkigt ju.

Fick skjuts i en fin Audi cab där håret höll på att blåsa av, begav oss till Bo01 där vi åt en smarig glass på Strand. Sen kom G hämtade upp mig och åt då middag på en pizzeria på Nydala.
Några steg och så var man inne på jobb där en nästan tom varuautomat skulle fyllas på och sedan räkna kassan etc. Fick snacka en massa jugge på jobb eftersom att mina små medlemmar hörde då jag pratade det med några söta stammisar. Jättegulligt par som förra veckan önskade glad påsk och massa annat gos, alltid kul med sådant bemötande :) Lite jobbigt eftersom jag pratar som en bonde och ja istrianski är influerat av italienskan så alla förstår inte allt jag säger (och yes jag skäms även om man inte borde, blygsamma jag).

Madi kom in en stund på jobb och senare kom Almir in och hälsade, han slängde även kebab i något som inte är en soptunna, jag orkade faktiskt inte städa efter honom.
Han gick iväg till jobb och då jag slutat stod jag och snackade lite skit med honom tills madi kom tillbaka för att hämta mig så att vi kunde köpa kaffe på barista och sitta och äta macka på 7-eleven. De uppskattade verkligen att vi inte köpt kaffet hos dom och det var andra gången jag lovade dom att nästa gång köper jag hela kittet hos dom.
Då vi var färdiga gick vi mot bilen och nu sitter man hemma igen. Måste verkligen verkligen städa mitt rum, har skjutit upp det alldeles för länge så i natt kommer jag väl sitta uppe och vika kläder och ha mig.
Imorgon är det afterwork med Fitness24seven på möllan. nice. Måste ju självklart dit även om jag inte känner mig jättesugen nu, men jag vet att det blir supertrevligt. Ska bara försöka lösa mitt dilemma med att G fyller år imorgon, eller ja om sådär drygt 1 ½ timme och vad vi ska hitta på, bjuda på middag eller något i den stilen i och med jag inte fick ge en materiell present.

Så igen jag är ute på vift dygnet runt, lägger mig sent och tröttar ut kroppen dag in och dag ut. Fruktar den 20 April, då kommer jag inte kunna andas på jobb och antagligen jobba över hur mycket som helst. Ni kommer veta varför om ni ser vår reklam eller tar emot några flyers från våra utdelare den veckan. Jag vill inte, absolut inte sugen på att sälja mer än vad jag gör.
Så what keeps me going? Jo mallis, längtar så olidligt till den 5 maj. Sol och bad ska det bli minsann. Även om jag ska upp tidigt om morgnarna och tvinga upp sjusovaren madi och eventuellt den andra sjusovaren maree varje morgon för att äta tidig frukost och sedan sova i solen ist. Ska ha en timer så att man vänder sig sådär lagom många gånger gör att inte bränna sig och behöva hälla yoghurt över hela kroppen. Och ja yoghurt för det är billigt och bra mot solbränna, det vet ju såklart mamma-sandra som jag alltid blir kallad då jag delar med mig av sådana här knep. high five på att man känner sig gammal ibland, hmm.


 jag bara så älskar att lyssna på
 Aventura ft. Winsin & Yandel, Akon - All up to you
så ge mig dj-båset i runda baren nu.

still acting all that.

Gissa vem som bokat resa nu då? kaaatshing. Köpte en resa till Mallis igår, 8 härliga dagar med madi i solen och en massa badande. Vi ska ligga vid poolen med vår paraplydrink och njuta av vädret och vår ledighet. yesyes man är inte bara lite taggad =)
Maree ska försöka fixa en flygbiljett dit, så då kanske vi får besök och blir tre små flickor på soliga Mallis. Ryser i kroppen av tanken att bara få åka iväg lite. så nice. Visst vädret går inte att klaga på här hemma nu, underbara vårsol. Idag drog jag mig upp från sängen efter 4 timmars sömn, hade gärna sovit lite till men var tvungen att ta mig till Pau för att lämna lite saker. Det blev att Maree hängde med och vi satt i solen och käkade och fick värsta flashbacksen från våra promenader vid citygross. Kan ju inte låta bli att undra hur allt är nu. Bättre att släppa det för det var väl tredje gången gillt jag föll i samma fälla. Så nu, idag och ja efter denna gången kan jag bara inte falla tillbaka. Så sa jag sist med, men neeeej nej nej nej.
champange, red lights, somethings goooing down to night. Har väl nynnat på samma låt nu i flera dagar i rad. Ganska jobbigt när de fastnar så länge.
Tänkte ta en tupplur framför TV:n snart men man fastnar vi datorn så lätt, särskilt när man spelar musik som man blir helt hypad av och känner sig piggare även om man sitter och gäspar varannan minut. Eftersom mina föräldrar är i stugan maxar jag musiken nu och det är väl det som håller ögonen öppna.
För övrigt är jag fortfarande så förbannad över allt skit snack, allt är så genomskinligt så det är sjukt. Jag orkar inte ens ta upp det, kommer bara konfrentera det sen walk away för fy fan vad löjligt och omoget att säga så. AA visst det var ju verkligen bara jag. Nu bytte jag i från GB-musik till Goooran Karan och all annan juggemusik. lite mer pepp.

aaaandjele.

& btw. bilden är över vår pool och från det hotellet vi ska bo i. woho.

mucho trabajo, pocito dinero.

Så var det påskhelg och de flesta är lediga från skola/jobb, själv ska jag jobba natt idag och imorgon, sen blir det lite vila söndag/måndag. Åt middag hos mina morföräldrar sen tog jag mig ut till Ribban för att få en lektion i hur man åker rullor. Det gick bra, men jag stannade till vajre gång jag fick upp farten lite. Är inte riktigt min grej att åka rullor, jag såg ut som bambi on ice. Trillade dock aldrig men höll på att välta G några gånger.
Vädret är dunder, men jag är så känslig och fryser ändå. Satt vid kanalen och drack islatte, ser ut som att koffein inte piggar upp lilla mig för jag är fortfarande väldigt trött och jag som snart ska upp till stan ingen och träffa min göteborgska rosengårdare Pau.
Harrys i onsdag var mys, Ingrid roade oss en del och sa "jag älskar dig" hela tiden till mig, sockertopp. Det var kul och höra att hon tyckte jag var så lätt att prata med och ja framåt haha :) Sen blev det lite sentimentalt och jag berättade för Jenny vilken underbar tjej hon är! Magnus påstod sig aldrig varit full men ändå lyckades han trilla inne på Harrys när vi skulle ner och dansa, oj oj på dig då. Han lovade dessutom att han skulle introducera mig för en öl som jag skulle tycka om, (jag hatar nämligen öl och tror då inte han kommer lyckas).
Innan jag skulle till Harrys körde bussen ifrån mig och jag blev så jävla förbannad. Alla borde sluta åka buss så att de kunde ändra till lite vettigare priser och dessutom lära sig hålla tiderna lite bättre.
För övrigt så såldes resan jag och madi spanat in så nu är det dags att hitta någon annan liknande resa, gärna samma datum eftersom jag mailat chefen om ledighet. Hoppas hoppas.
Dino Merlin har konsert imorgon och jag jobbar, fandå. Hade i och för sig kunnat ta ledigt men jag är inte sugen på det nu. Tittade på lägenhet som jag haft råd med, jättefin var den och ska tvinga mamma följa med och kolla på den. Kan ju alltid drömma lite.

get down

Ibland känner jag mig gammal, att mitt minne redan börjar svika mig borde kanske vara oroväckande men jag har backup filer på datorn/väggen/mobilen som påminner mig om vad jag ska göra. Idag var inget planerat på förmiddagen även om jag trodde det. Så jag klev upp lite tidigare, ville verkligen bara ligga kvar men jag fick ju för mig att jag skulle vara i stan prick 12. Det skulle jag inte. Så jag satte mig vid datorn och har fått frispel på att usbminnet inte funkar, sen lyssnat lite på Josef Özer - Blå blå som påminner mig och Azdin och Umit. Saknar dom jävlarna lite, eller ganska mycket faktiskt.
Morgontimmarna har även spenderats på att kolla resor med madde, hon likeade mitt förslagt väldigt mycket och jag funderar på att beställa den imorgonbitti fastän man inte fått klarbesked från jobb om man kan vara ledig med det borde jag få vara. Om jag nu får det så är det mindre än om en månad vi åker, woho. lite jobbigt att maree åkte igår, måste få tag på henne på något sätt så jag vet om jag ska köpa resan till henne eller inte. Kan ju faktiskt lägga ut då sålänge vi får resan.
Nu väntar jag inte en liten madde som ska plocka upp mig så att vi kan bege oss till stapel, simme kommer dit sen med och sedan drar jag mig till jobb för att hinna med en massa. Onsdagar är så stressiga, fast jag tror jag lärt mig slappna av ganska mycket och snart kommer jag börja kasta vikterna på de medlemmar som inte sätter tillbaka dom. hel ärligt, hur svårt kan det vara? Enligt fysiken är det inte ens ett arbete att bära tillbaka vikterna, det är då du lyfter föremålet från marken upp inte då du bär den parallelt med marken så låt mig uttrycka mig såhär igen, hur svårt kan det vara??

Nu ska jag springa ner till lilla mysan som står nere och röker i guess, sen kör vi vidare.

Harrys ikväll jaaadå.

If you just let me...

Började dagen bra med en frukost/lunch på scaniabryggorna med G. Njöt lite av solen och chilla, var ju kanske inte jättevarmt precis men höll ut och låg där en timme i alla fall. Sedan kom fie och vi körde till slussen hämtade avtal och kort så att jag klarade mig precis för dagen på jobb. Var lagom mycket att göra och jobbade över en stund, sen solade jag pyttelite kändes nästan lite onödigt. Ska nog sola i ståsolariet istället, mycket mer effektivt. Efter jobb drog jag mig hemåt och har sedan dess egentligen bara suttit och softat framför datorn.
Imorgon ska jag träffa maree i stan och gå en runda innan jobb, det närmar sig Onsdag då vi ska till Harrys med jobb:) kul kul! Sen ska jag träffa Teres på torsdag :) och så kommer Paupau på onsdag, nice. Tiden bara flyger förbi, måste förbi högskolan så jag är säker på att jag gör rätt vid sökningen. Så snart är jag kanske student igen, fan vad bull men whata hell, I gotta do something with life.
Längtar som fan nu,  kollat på resor större delen av kvällen och hoppas nu att jag kan få ledigt en vecka i slutet av april/början av maj. Då åker jag, madi och maree. Tur vi har samma inställning till semestern - chill på hotellet, bada/sola, och typ festa en gång inte mer haha :) Längtar så fruktansvärt mycket, känner i hela kroppen att jag verkligen behöver det. Tanken av oss i ett varmt land med paraplydinkar vid poolen och spela kort, ÅH vad jag vill. Hade ring madi redan nu om jag bara haft pengar på mobilen men ska tanka imorgon och sen får vi börja bestämma lite. :)
Blir jobb till helgen men funderar på att byta lördagen till den sista lördagen istället, måste bara haffa någon av dom som jobbar så att de kan. Vill ju jobba sista helgen, eller ja hur det nu än blir, hänger inte riktigt med allt som händer. Som det ser ut är Luftkastellet snart ägare (?) och de vill inte behålla nattklubben, sorligt som fan, min lilla familj :( jävligt bull att sånt ska hända där man trivs som bäst, även om det ibland varit jobbigt där så är det verkligen en plats där de bästa teamen jobbar. underbara människor, och helt utflippade var vi alltid tillsammans, brings tears to my eyes. Man vet ju att även om vi ses ibland är det långt ifrån samma som att ses var och varannan helg.
Lite jobbigt att lägga sig nu när jag inte är så trött. idag är jag även lite sentimental och det är fettjobbigt. Blir så när man tänker för mycket, vet inte riktigt var man ska ta vägen just nu. Kanske big bang theory får mig på bättre humör om jag hittar avsnitten från den nya säsongen.

sleep tight.

when you're acting all that, I just want to see the real you.

då var man hemma från jobb, kom väl hem vid halv 2 tiden inatt. Jobbade över en del då inhänget var kaos, 1000 väskor och galna människor, what to do?
Igår var det utgång med jenny och maree. Jenny kom på värsta dansen till Bag in the box som tvunget spelades under kvällen. Jag hade tidigare under kvällen berättat om traumat den låten skapade sommaren 2008. Tisdagsklubbens favoritlåt och jag hade alltid schlagergolvet, yey, men dansen var klockren så det var OK att den spelades igår.
Fick en kalldusch efter att jag kastat is över baren, jo tack hämden var att ta i en aning då hela jag blev dyngsur på ryggen. Hade marees skor på mig, SKITFINA men aj aj i fötterna efter en lång kväll. Satte oss i runda baren och där fick vi sällskap av danskarna, på två röda hade jag min ring på vänster finger och ljög ihop att jag var gift, jenny fick höra hundra ggr om hur fint hennes hår var och jag bevisade att jag var gift då jag hoppade över baren och sa till marko att han måste pussa mig på kinden och se lite småförälskad ut. Så resten av kvällen var jag gift och hade kvar ringen på vänster hand, jag orkade inte dissa killarna igår kväll med "menar du allvar" och sedan gå ifrån, så att vara gift var kanske en aning schysstare utan att behöva vara en bitch :) (funkar liksom inte om man har lockigt hår och blomma i det dessutom.)
Tidigare på fredagen jobbade jag på Davidshall och efter en stund löste en tjej av mig så att jag kunde gå upp till tatueraren med maree. nice att den inte gjorde ont, den på foten kändes ändå av ibland. snygg blev den i alla fall och nu har jag något som kanske gör mig gladare då allt känns kasst.
Nu börjar en huvudvärk krypa fram och jag ska nog försöka sova bort den, hoppas det är fint väder imorgon med för då ska jag fika med madde och hade inte varit helt fel om vi kunde sitte på en uteservering och sola samtidigt.
Blir för mycket jobb nu några veckor framåt, men ska se till och vila ut och få saker gjorda då jag inte jobbar.

nu ska jag faktiskt lägga mig så jag kommer upp imorgon. sleep tight.


http://en.wikipedia.org/wiki/Euphoria_(emotion)


and it all depends on you

En svart och vit vecka, ja ni vet då allt kan vara hur underbart som helst sen BAM kommer någon jävel eller så sker något så allt blir svart. Inget man inte klarar dock. Och ännu en dag tänkte jag påverka med lite sömn. Hjälper en vän i nöd, och ställer upp och jobbar imorgon bara några få timmar på Davidshall, vilket inte är helt fel. Ett stressmoment bara för att jag ska hinna dra en runda på Éntre, sen iväg till jobb och därefter sker något mycket spännande som jag då avslöjar imorgon istället (om jag hinner).
yessr, efter mitt lilla ärende ska jag traska hemåt för att sedan fixa mig då tjajorna kommer, en utgång med gard-trion jenny, maree och jag. Väldigt omtyckta garderobiärer av alla de söta gästerna i alla fall :). Onsdag blev ett långpass på 11,5 timme fylld av skratt och helt enkelt kanonbra dag där, speedad som fan kom man hem och slocknade inte förrän någon gång vid 2 tiden om inte senare, fast det är ju i och för sig min kroppsklocka som börjat fungera så.
Har inte hunnit käka mer än frukost idag heller så nu sitter jag och är väldigt ofokuserad och dagdrömmer lite om typ den godaste donuten ever som jag och maree köpte på 7-11 i tisdags. Killen som jobbade där trodde inte vi hade något liv eftersom där fastnade vi ett bra tag och snackade en jävla massa, men sådana är vi pladdriga tjejer går inte alltid att få tyst på oss. och vi hade en sådan dag, då vår munnar gick i 190.
Har väldigt mycket och göra ändå sitter jag kvar vid datorn precis som om jag har all tid i världen, men det kommer bit me in my as imorgon när jag kommer vara trött som fan. plus att jag är småirriterad, vet att jag får klara av en del själv imorgon, och sen ja jag pallar inte heller med att låtsas som om allt är OK.
Skulle tittat på The terminal som jag tänkte sätta på innan, istället har jag fixat lite saker med datorn, egentligen fettonödigt men men, har sett filmen x-antal ggr men i love it.

nu ska jag förbereda mig inför imorgon genom att typ blunda och dra täcket upp till öronen precis sådär lagom så jag ser om något skulle försöka attackera mig när jag sover. nästan så att jag skrämmer upp mig själv och får tillbaka minnena från då en jävla äcklig kackerlacka korsade mitt ansiktet på Kreta då jag sov (det var första gången jag sett en kackerlacka överhuvudtaget) eller gräshoppan i Kroatien som typ hoppa runt i huvet på mig, eller för att inte glömma senaste händelsen då jag sov med en spindel i sängen. åh helvete nu måste jag granska sängen.

god natt.

RSS 2.0